S12 RAW LIMITED EDITION SERIEN

Nyt liv
i Hellerup-villaen

En nedslidt bolig i Hellerup er forvandlet til en moderne herskabsvilla med sildebensparket, svungen trætrappe, indbyggede bænke og et stort Svane-køkken i husets hjerte. Samtlige indvendige vægge og etageadskillelser er blevet revet ned og tilbage stod stort set kun de udvendige mure med røde Hillerød-teglsten fra 30’erne.

Ejeren har selv slået stregerne til ombygningen af den 90 år gamle villa, hvor de store linjer er gennemtænkte og gennemgående. Et team af særligt udvalgte håndværkere, snedkere og andre specialister har bidraget til forvandlingen, og overalt er der leget med materialer i højeste kvalitet. Med renoveringen har villaen i Hellerup fået nyt liv og er blevet til en moderne og eksklusiv herskabsvilla med køkkenet som husets kerne.

Massivt egetræ som gennemgående tema
Stuen er ombygget til ét stort rum, hvor man fra en åben entré træder ind i det store køkkenalrum, der igen står i åben forbindelse med en nyopført havestue. Massive egetræsgulve i sildebensmønster beklæder gulvene i hele huset og giver et flot og ensartet forløb.

Det varme egetræ går igen i trappetrinene på den specialfremstillede trappe skabt i den oprindelige stil, så den glider naturligt ind i rummet. Dørene i egetræ understreger det gedigne helhedsindtryk.

Køkkenet som husets kerne
Køkkenet er husets absolutte samlingssted med en central placering i det åbne rum, som udgør hele underetagen. Udført i serien S12 RAW Limited Edition med mørke trætoner og naturlige åretegninger fremstår køkkenet med et gennemført snedkerudtryk. Den 3,25 meter lange køkkenø fuldendes af en stærk og markant Dekton-bordplade i varianten Radium. Højskabselementerne er indbygget i væggen og rummer køleskab, flere ovne og en indbygget kaffemaskine.

Vinkøleskabet i væggen er et perfekt match til S12 RAW Limited Edition og fuldender smukt udtrykket med en fuldfineret integreret rammelåge. Generelt er der i køkkenet og hele boligen kræset for detaljerne. De gennemgående farve- og materialetemaer binder huset sammen med køkkenet som centrum for valgene.

Spiseafdelingen er en integreret del af køkkenet og er holdt i samme materialer og farver. Også overfladebehandlingen går igen i det massive egetræsbord, som fuldender det eksklusive, mørke udtryk.

Gennemgående møbelvalg
De mørke RAW-overflader går igen i hele boligen og skaber funktionel og æstetisk sammenhæng med gennemtænkte opbevaringsløsninger. Smukke, hyggelige bænke er indbygget i flere nicher, og også garderobeskabe og badeværelser er holdt i de rå, mørke toner. Der er kræset for hver eneste detalje og tænkt i gennemgående linjer – resultatet er imponerende og eksklusivt.

Bemærk det gennemgående tema med sorte linjer og detaljer – Quooker i køkkenet, Miele hvidevarer, Vola-armatur i badet og sorte lamper fra Lumiere.

FLERE KUNDECASES I S12 RAW-LIMITED EDITION SERIEN

FÅ ET BUD PÅ
DIT UNIKKE KØKKEN

BOOK ET MØDE

KOM MED EN TUR HJEM
TIL VORES KUNDER

SE ALLE KUNDECASES