Svane.com
Logo

Åbningstider

Åbningstider

Favoritter

Favoritter

  • Find dine favoritter i vores gallerier, og få et overblik her

vidresend dine favoritter

Andre cases i s12 serien

Rene hvide linjer

binder huset sammen

Den minimalistiske WBL serie fra Svane Køkkenet blev det prisvenlige alternativ hos Katrine Dohn og hendes mand Thomas, da de skulle indrette deres nybyggede villa i Haslev. På den måde prioriterede de i budgettet, så de kunne toptune deres nye køkken med lækre hvidevarer.

”Vores valg stod mellem WBL og den lidt dyrere S12, men da vi ønskede en masse lækre hvidevarer, besluttede vi os for at tage det design, som var billigst,” fortæller Katrine, der er Instagram-blogger, og som hver dag deler sit liv med mere end 2.600 følgere.

Den enkle, hvide køkkenserie – med den velkendte linje under køkkenets stenbordplade – levede derudover op til parrets krav om stil og design. Køkkenet skulle fungere som en rolig base, hvor små fine detaljer som vaser, hylder og billeder på væggen får lov at træde i karakter og få opmærksomhed. 

”WBL levede op til vores ønske om enkelthed og minimalisme. Vi ville helst have grebsfrit design, og desuden var det vigtigt for os, at vi ikke blev trætte af designet efter få år - derfor ønskede vi et neutralt design, hvor tilbehøret nemt ville kunne skiftes ud og dermed ændre køkkenets udtryk,” fortæller parret.

Med naturmaterialer som sten, beton og råt træ har parret indrettet køkkenet, som rammer balancen mellem det rå, det minimalistiske og det varme. Grønne planter tilfører liv til rummet og bløder de rene, hvide linjer op.

Et funktionelt rum med lys og energi

Da Katrine og Thomas var i planlægningsfasen af deres nye hus, stod et centralt køkkenalrum med plads til samvær, madlavning, leg og hygge højt på ønskesedlen.

”Det var vigtigt for os, at køkkenet indbød til samtaler over madlavningen - derfor stod en kogeø højt på ønskelisten,” fortæller parret, som derfor har indrettet køkkenet med en arbejdsplads langs den ene væg, en stor lækker kogeø og en skabsvæg, hvor de mange hvidevarer er integreret.

Netop valget af hvidevarer og funktionaliteten i køkkenet lå Thomas stærkt på sinde.  Køkkenet skulle være en arbejdsplads, hvor der kunne laves flere retter mad samtidig og derudover skulle der ikke spares på skuffepladsen. Med indretningen er køkkenalrummet blevet husets hjerte - et rart og rummeligt sted at være for familien at være, hvor der tilbringes en stor del af hverdagen i de lette, lyse køkkenrammer.

”Køkkenet binder huset sammen - ikke kun fordi det ER rummet i midten, men også fordi Svane Køkkenets hvide, minimalistiske WBL-design går igen på toilettet, i vores walk-in og i entréen,” afslutter parret.