Svane.com
Logo

Åbningstider

Åbningstider

Favoritter

Favoritter

  • Find dine favoritter i vores gallerier, og få et overblik her

vidresend dine favoritter

100% DANSK DESIGN

TID TIL
FORDYBELSE OG
INSPIRATION

Scroll ned og find det du søger

KATALOGER & BROCHURER

Lookbook®

Få et bredt og inspirerende udsnit af vores mange køkkendesigns. Mød både nye og kendte klassikere samt køkkencases fra det virkelige liv.

Se katalog

Interiør book®

Det er detaljen, der gør forskellen når hele køkkenkabalen skal gå. Kig indenfor og se alle mulighederne når vi går bag lågerne.

Se katalog

Hvorfor vælge svane?

I denne lille guide får du en kort beskrivelse af de områder, hvor vi gør en forskel, når du skal vælge køkken, bad og opbevaring.

Se katalog

Skydedørs katalog

Her er der lagt op til ro og orden. Svane skydedøre og indretningen bag lågerne produceres på egen fabrik efter dine mål – se mere her...

Se katalog

MS12®

Svane Køkkenets 2016 nyhed MS12 er fusionen af to af vores mest populære designs lige nu – S12 og MASSIV. Se mere her...

Se katalog

S12

S12 er møbler til madlavning og en af de meget populære Svane serier. Se de nyeste opstillinger her i 3 forskellige prisgrupper.

Se katalog

K15

K for køkkennyhed 2015. Oplev K15 serien i denne folder, hvor vi går tæt på 3 typer K15 køkkener i small, medium og large.

Se katalog

S12 møbler

En køkkenklassiker breder sig. Få det unikke design i hele din bolig. Se de forskellige muligheder i denne folder, hvor vi viser forskellige bud på indretning.

Se katalog

5 ÅR MED NYHEDER

De sidste 5 år har vores strategi været at designe og lancere et helt nyt køkkenkoncept hvert år. Se dem alle her – side om side.

Se katalog

Produktoversigt

Hos Svane Køkkenet har vi køkken, bad og opbevaring i alle prisklasser. I dette katalog finder du priser på vores dybe og brede sortiment, gældende fra 1. april 2016.

Se katalog

SMALL LIVING

Det er ikke os alle, der bor i store villaer. Derfor har vi samlet en række mindre køkkenløsninger – alle i den kendte Svane kvalitet.

Se katalog

BAD INSPIRATION

Står du foran en up date af dit bad giver vi dig her et lille udvalg indenfor bad indretning. Vi har bad i alle prisklasser – se dem her.

Se katalog

Nyheder 2016

Svane Køkkenets 2016 nyhedskollektion er vores bud på de stærkeste bolig- og indretningstendenser lige nu. Se mere her...

Se katalog
Kontaktinfo   Udfyld felterne og vi sender dig vores LOOKBOOK
Find anden butik