Aarhus

Svane Køkkenet i Aarhus byder dig velkommen ...

Vintervej 9
8210 Aarhus V
Tlf. 86 19 18 88


E-mail: aarhus@svane.com

Åbningstider  
Mandag - fredag Kl. 9.00 - 17.30
Lørdag Kl. 10.00 - 14.00

Vær opmærksom på udvidede åbningstider i forbindelse med vores køkkenweekender.

KÆRE KUNDE

Svane Køkkenet i Aarhus byder dig indenfor i vores spændende udstilling. Vi udstiller komplet inventar til alle boligens rum - køkken, bad og garderobe.
Som i den moderne bolig er butikken indrettet med lys, luft og funktionel enkelhed. Udstillingen viser et bredt udsnit af Svanes inventarprogram. Inspirationen bag de enkelte miljøer er mangfoldig og afspejler individualitet, overskud og kreativitet. Præcis som det gør sig gældende i vores brede kundekreds.

Så tag os på ordet, besøg os, og få en vedkommende og inspirerende oplevelse i interiørbranchens flotteste butik.

BESØG OS

Søger du skandinavisk minimalisme, besjælet nostalgi eller moderne funktionalitet, så er alt repræsenteret her.

Lad dig guide af vores kompetente butikskonsulenter – eller tag turen rundt på egen hånd. Hold øjne og sanser åbne og lad følelserne komme til udtryk i dit nye køkken. Nyd et pusterum i vores Lounge og gennemlæs de nyeste magasiner for trends og idéer. Slap af med en kop kaffe eller te fra vores cafekøkken – mens børnene underholder sig i vores legerum. Der skal nemlig også være plads til at koble af og gå offline i vores ellers travle hverdag.

Vi kan rådgive og vejlede dig gennem hele køkkenprocessen. Fra den første inspirationstur – over afprøvning af forskellige indretninger og materialer – til den konkrete købssituation.
 

...OG LAD OS BESØGE DIG

Lav en opmålingsaftale med en af vores kreative og engagerede indretningskonsulenter. Det eneste du skal, er at investerer et par timer i vores selskab. Sammen udvikler vi dit nye køkken - med dig og din bolig som udgangspunkt.

Køkkenet er boligens omdrejningspunkt, vi samler flere og flere af husets kerneopgave her. Det er et rum der involverer mange følelser. Af den grund kræver det både faglig indsigt og personlig indlevelse, at udvikle den rigtige køkkenløsning.

Vores konsulenter er indretnings- og trendmæssigt opdaterede, de kender de smarteste detaljer og nyeste funktioner der skaber den individuelle køkkenløsning. Lad os smitte dig med vores begejstring.

Vi kalder det svanetænkning.


Vision
Hos Svane Køkkenet opfylder vi dine køkkendrømme. Det er ikke bare en ambition, men vores målsætning hver gang en kunde går ind ad døren... Så vi glæder os til at se dig...

Hvorfor Svane Køkkenet

Om Svane Køkkenet
                     
Køkken


Bad

Skydedøre

Bordplader

Tilbehør
                   
Køkkencases


Markedspladsen

Nyhedsmail

Vejledninger

Cookies politik
                     
Kontakt
Svane Køkkenet er en af de største danske køkkenproducenter, der startede tilbage i 1992. Vi er siden vokset til en landsdækkende kæde med 28 franchisebutikker i Danmark, og er ekspanderende i Norge og det øvrige Europa.

Kontakt Svane Køkkenet nær dig

Bliv franchisetager hos Svane Køkkenet