MASSIV RAW bad fra Svane Køkkenet
DANSK DESIGN & DANSK PRODUKTION

MASSIV RAW
RÅT OG
RAFFINERET

STRAMT ELLER ORGANISK BADEVÆRELSE

Det mørke og elegante egetræsmateriale, som sammen med greb og vaske får frit spil på disse badeværelser, tilfører kant og karakter. De stramme og enkle linjer blødes dog op af organiske former med en porcelænsvask, som vi spår en renæssance i en opdateret version.

Råt og raffineret er nøgleordene i denne kollektion, hvor egetræsmaterialet også indtager badeværelses indretningen. Materialet er en finértype i egetræ med en specialudviklet overflade, som fremhæver træets naturlige åretegninger, og som i sit udtryk forstærker de dybe farvetoner og organiske spil i fladen. Resultatet er mørkt, eksklusivt og modigt. Nyheden kan anvendes på tværs af vores mange serier, og åbner således for et væld af muligheder for at trække naturen ind i badeværelset, hvor det mørke look kan overføres på forskellige serier – bl.a. vores klassikere som S12 RAW, MASSIV RAW og WBL RAW.

”I badeværelset gør vi op med det hvide look, og leger med de mørke og varme toner i indretningen. Med virkemidler som greb og specialdesignede vaske udsmykker vi badeværelset og åbner op for et univers, hvor mulighederne for at skabe det individuelle badeværelse.” fortæller arkitekt, MAA Rolf Birk, ansvarlig for design- og konceptudvikling hos Svane Køkkenet.

Derudover er et særligt designelement - grebet - tilbage på fronterne i badeværelset. satser vi på grebet som et aktivt designelement, og præsenterer mere end 40 forskellige muligheder for at præge indretningen med et greb på én eller flere fronter - fx står cool messinggreb i smuk kontrast til det mørke materiale.

Også vasken har stor betydning for indretningen af et badeværelset. Som en del af vores kollektion lanceres derfor også en ny, eksklusiv vask. Circo badvasken er udført i ét stykke støbt marmor med en blank finish – et udtryk som trækker klare referencer til den klassiske porcelænsvask med sin blanke overfalde og runde former, der står i flot kontrast til det matte udtryk.

”I mange år har vi set stramme og rene linjer i valget af vaske, og i en tid, hvor vi hylder dekadencen med fx messing armaturer og gyldne greb, er det oplagt at give porcelænsvasken en renæssance,” fortæller arkitekt, MAA Rolf Birk.

Vasken gør op med de rene linjer, og med sit organiske og levende udtryk spiller den smukt op til den enkle skandinaviske indretning. Vasken lanceres i to bredder – 60 cm og 80 cm – og lanceres eksklusivt hos Svane Køkkenet.

BOOK ET MØDE MED
EN INDRETNINGSKONSULENT

BOOK ET UFORPLIGTENDE MØDE