S19 opbevaring i bladrød fra Svane Køkkenet
DANSK DESIGN & DANSK PRODUKTION

FARVER OG ORDEN
I ENTRÉEN

KOM HJEM TIL EN FUNKTIONEL OG FLOT ENTRÉ

Det første du møder i hjemmet, når du træder indenfor er som regel entréen, hvor der ofte er behov for opbevaring. Her er der mulighed for at gemme overtøj, træningstasker, julepynt, rulleskøjter, huer/vanter af vejen. Oftest er pladsen ikke stor og måske er der slet ikke plads til store skydedøre og skabe!

Mange vælger skydedøre fra væg til væg – andre kan prioritere luft og plads til et enkelt men funktionelt skab. Hos Svane Køkkenet giver vi dig gerne et bud på forskellige opbevaringsløsninger, som passer hjem til dig og dit liv. Vi har samlet lidt inspiration her – og eller kig i nærmeste Svane butik og se flere muligheder.

Her er skabet vist i vores S19 serie i Bladrød farven og med DOT greb i Gunmetal.
Det store skab giver masser af opbevaringsmuligheder og står nærmest majestætisk og byder velkommen indenfor i dette hjem.

Se også S19 serien i køkkenet

S19 - Nyhed 2019

Vores S12 køkkenklassiker er også et oplagt valg i eksempelvis entréen. Her er der mulighed for at gemme ting væk i disse smukke møbelagtige skabe, som pryder dette rum. 

Rammen er altid hvid i S12 serien, men du kan sagtens vælge farvede fronter og dermed skabe dit eget udtryk som giver en flot velkomst, når du og dine gæster træder ind ad døren.

Er du til total orden og har masser af vægplads i din entré er skydedøre fra væg til væg en genial løsning. Her kan alt gemmes af vejen – også vaskemaskinen og tørretumleren. Her er virkelig tale om funktionel indretning og en god grund til at holde rummet ryddet, når man har så meget opbevaringsplads. 

Smart hvis man får uventet besøg – alt kan gemmes væk bag skydedørene, og gæsterne kan bydes indenfor til en kop kaffe uden at falde over noget på vej ind! 

Se flere løsninger med skydedøre.

Se flere bryggers løsninger

Se bryggers løsninger

FIND NÆRMESTE SVANE BUTIK

FIND BUTIK