S19 sort køkken fra Svane Køkkenet
DANSK DESIGN & DANSK PRODUKTION

2020
NYHEDSKOLLEKTIONEN

S19 er VAREMÆRKEREGISTRERET

2020 KOLLEKTIONEN

I 2020 lancerer vi en hel kollektion af nye køkkentendenser og muligheder for mix & match af vores populære serier. 
Naturen spiller en fortsat større rolle i boligindretningen og giver inspiration til materialer, farver og udtryk. Vores 2020 kollektion tager afsæt i tidens trends og forener dansk design med moderne funktionalitet på nye måder. Sidste års nyhed S19 findes nu i et udvidet sortiment med endnu flere muligheder for at kombinere farver og serier, så du får opfyldt alle dine behov i et unikt køkken tilpasset din bolig og din stil. 

Træ fylder fortsat meget i 2020, hvor MASSIV hvidtonet eg tapper ind i tidens største boligtendenser. 
Kom ind og oplev Svane Køkkenets 2020 køkkentendenser og mærk de lækre materialer inspireret af naturen. Vi glæder os til at se dig i Svane-butikken. 

 

2020 KOLLEKTIONEN
S19 – NU I UDVIDET SORTIMENT

2020 nyhedskollektion

OVERFLADEN – FORENER
PRAKTIK OG ÆSTETIK

S19 er udført i den praktiske Surface laminat – en mat, blød overfalde med et high-end udtryk. Den nyeste materialeteknologi, som forener praktik og æstetik – smuk at se på, behagelig at røre ved og let at rengøre. Det unikke materiale er indeklimamærket og antibakterielt – en slidstærk og rengøringsvenlig overflade med et smukt finish. S19 findes i seks forskellige farver. Her vist som S19 Sort.

2020 KOLLEKTION FRA SVANE KØKKENET

EKSKLUSIVT DRAINS-KONCEPT

Vores nye Drains-koncept er en af årets store køkkennyheder – designet eksklusivt til Svane Køkkenet i samarbejde med Gerson. De smalle rum er en helt ny måde at tænke opbevaring og brug i hverdagens køkkenrum. Drains udnytter pladsen på bordpladsen som en integreret del af arbejdsfladen – en ideel løsning til opbevaring af krydderurter, plads til olier eller kolde drikke på is. De smalle vaske kan tilkobles afløb, så du kan vande dine krydderurter direkte eller blot lade isen fra festen smelte bort. Drains findes i to størrelser med flere typer tilbehør. 

VASK - 2020 KOLLEKTION

VASKEN – NYHED MED FARVE OG FINISH

Den nye eksklusive Arpa vask er udført med en mat og praktisk overflade-coating, som matcher bordpladens matte, bløde finish. En verdensnyhed der forener praktik og æstetisk enkelhed med et fuldendt udtryk – her vist i Sort. Vasken findes i to størrelser og seks forskellige farver kendt fra S19-serien. 

Køkkentendenser 2020

En række smukke løsninger og inspiration til nyt køkken i 2020

2020 KØKKENTENDENSER
SE KOLLEKTIONEN
FOLDE SIG UD

Se kataloget online

MASSIV KØKKENET
– EN STÆRK TENDENS I 2020

Hideaway skab fra Svane Køkkenet

HIDEAWAY-SKABET – NU ENDNU MERE GENNEMFØRT

Vores nyeste version af Hideaway-skabet – fuldfineret og med en tynd keramisk bordplade. De store brede skuffer i Sort eg matcher lågerne på højskabet og gør udtrykket gennemført og stilrent, både når skabet er lukket, og når det står åbent. Hideaway fås nu i tre finértyper og alle vores Colour-farver.

FUNKTIONEL SKØNHED

MASSIV-serien er udført med lakerede massivtræslameller. Oplevelsen af det gode håndværk understreges af de grebsløse lamelfronter med skrå massivtræslister og de indfræsede gribelister i bunden af hver lamel. Hver MASSIV-front er konstrueret på den mest brugervenlige måde – med dybe og ergonomiske gribelister – så hver skuffe og skab let kan åbnes med et godt greb. MASSIV fås i fem forskellige varianter: hvidtonet eg, natur eg, Sort eg, ask og RAW-materialet. Her vist i ask med Legrabox skuffe i farven Terraschwartz. 

2020 kollektionen - Naturmaterialer

HAR DU LYST TIL ET MØDE
MED OS I BUTIKKEN?

BOOK AFTALEN HER