Svane.com
Logo

Åbningstider

Åbningstider

Andre cases i s12 serien

MASSIV KØKKENET I EN HERRE COOL LEJLIGHED

I HJERTET AF OSLO

I denne fantastiske lejlighed på Bygdøy Allè i Frogner området i Oslo bor Bashar Shakoura, som udelukkende er gået efter flotte materialer, god kvalitet og som bare ser herre godt ud.

MASSIV køkkenet i valnød fra Svane Køkkenet pryder rummet med den virkelig lange stål bordplade fra Blanco Steelart, der står i flot kontrast til de varme massive fronter. Bemærk den elegante detalje med den sorte sokkel, der passer flot til de sorte overskabe og den imponernde stilfulde emhætte.

Reolerne i overskabene var et ønske for at tilføre lidt stemning og personlighed til MASSIV køkkenet.

Hvidevarerne er fra Miele og er som skabt til det elegante udtryk i køkkenet. Alt er gennemført i mindste detalje, nøje afstemt og må være en drøm at færdes i til daglig. Vandhanen er fra KWC, har lys og kan trækkes ud som en smart og funktionel detalje.

Indretningen er valgt med placeringen af MASSIV køkkenet langs væggene for at skabe et samlingssted midt i rummet i form af det flotte og velvalgte spisebord, der passer godt i stilen til den maskuline og kvalitetsbevidste udtryk, som køkkenet i høj grad bidrager med.

Fotokreditering: Monica Jenssen