Svane.com
Logo

Åbningstider

Åbningstider

Favoritter

Favoritter

  • Find dine favoritter i vores gallerier, og få et overblik her

vidresend dine favoritter

Andre cases i s12 serien

MS12 - Naturen er budt indenfor

i Holstebro

I udkanten af et skovbryn i Holstebro faldt en familie på 4 for deres drømmehus. Alt blev ryddet, endevendt og bygget op i huset fra 1970.
 
Naturlige materialer – træ og beton – blev valgt som gennemgående elementer i ind-retningen. Sammen med hvide vægge og højt til loft er resultatet blevet helt fantastisk, gennemført og en daglig nydelse for familien.

MS12 køkkenet i sort eg har hoved- rollen i det store leverum, hvor rene linjer, symmetri og funktionalitet er fuldkommen afstemt ned i mindste detalje, og som hænger sammen med resten af huset. Køkkenøen indeholder kogeø og vaskesektion. Bagerst ses det praktiske Hide Away skab med hvide skuffer og baldakiner i ask, som kan indeholde de store køkkenmaskiner, der er behov for i madlavningen.

Naturen kigger ind og går igen i fine detaljer i MS12 køkkenet. Ud over askehylder i højskabs-væggen og Hide Away, er ask også valgt, som træsorten til barløsningen i køkkenøen og til hylderne i den lille smarte kaffebar med Siemens espressomaskine.

Kontrasten mellem den hvide møbelramme og det smukt forarbejdet massivtræ i sort eg folder sig helt unik ud i dette køkken. Bemærk detaljen med endegavlen, der er flot indrammet.