S17 køkken fra Svane Køkkenet
DANSK DESIGN & DANSK PRODUKTION

S17
SKABT MED
PASSION

S17 er DESIGNBESKYTTET

Et nyt materiale hos Svane Køkkenet

Se S17 RAW

VI DESIGNBESKYTTER
VORES KERNEPRODUKTER

Vores tilgang til og fokus på design er en af grundstenene i vores Svane DNA.
Derfor designbeskytter og navnebeskytter vi flere af vores kerneprodukter.
Det er vigtig for os at tilbyde unikke flotte løsninger, som du som kunde kun finder hos os.

S17 - ARKITEKTEN RAMMER KØKKENET IND

Med S17 lancerede vi for syvende gang i træk et gennemtænkt, nyt køkken design til dig der søger inspiration til et nyt køkken. Med sit nytænkende formsprog foldes S17 ud som et ægte statement køkken hvor kanter, kontraster og et gennemgående materiale får frit spil i et monokromt og grafisk køkkenudtryk.

”S17 køkkenet har et nyt og anderledes udtryk, som jeg mener, ikke er set før – dermed bliver det en ny fortælling i køkkenhistorien. De senere år er danskerne blevet mere modige i deres køkkenindretning, og det er dén lyst og modighed, som jeg vil imødekomme med designet af S17 køkkenet,” fortæller arkitekt MAA Rolf Birk.

S17 køkkenet er designbeskyttet og består af tre bærende elementer, der tilsammen skaber køkkenets unikke, grafiske udtryk – en gennemgående sort ramme, et gennemgående materiale, som er brugt konsekvent på alle køkkenets flader, samt grebet DOT, der er specialdesignet til S17 kollektionen. DOT grebet kan også anvendes til andre af Svane Køkkenets modeller.

Kom ind din nærmeste Svane butik og oplev S17 live.

Nyhedsfolder S17 

Oplev S17 folde sig ud med lækre køkken
og bad løsninger. Der er masser af detaljer,
som du skal opleve live i din Svane butik.

Surface laminat

Fakta om S17 overfladen

Monokromt og moderne - Svane Surface laminat er en silkeblød laminattype, der fungerer som konsekvent materialevalg i hele S17 køkkenet og bruges på alle køkkenets flader – bordplader, fronter, højskabe og skuffer. I samspil med den sorte ramme og DOT-grebet skaber vi et grafisk, monokromt og moderne udtryk. 

Svane Surface laminat er et ekstremt holdbart og praktisk materiale, som er slidstærk overfor slag og som ikke er modtagelig overfor fedtede fingre – en smart funktion i hverdagen, som enhver køkkenejer vil sætte pris på. Den nye laminattype lanceres til S17 køkkenet i fire farver – Sort, Hvid, Brændt Grå og Stål Grå – således kan du tilpasse S17 til flere forskellige boligtrends idet køkkenet kan styles til den individuelle stil.

Den sorte ramme

Et centralt element i S17 er en gennemgående, sort ramme, der omkranser alle køkkenets elementer – skuffer, fronter, bordplade og sågar soklen. Den elegante, sorte streg går igen i hele designet og skaber et markant indramningsudtryk omkring den enkelte flade, hvilket er med til at give køkkenet sit særlige kendetegn.

KOM MED EN TUR HJEM TIL VORES KUNDER

SE S17 KUNDECASES

HAR DU LYST TIL ET MØDE
MED OS I BUTIKKEN?

BOOK AFTALEN HER