Svane.com
Logo

Åbningstider

Åbningstider

Andre cases i s12 serien

Stilrent med et twist

i landlige omgivelser

Familien fik god hjælp af Svane Køkkenets konsulent til at få det helt rigtige køkken i det nybyggede hus. Bare fordi man bygger landligt, behøver man jo ikke have fyldningslåger," siger Jeannette Nørrebo Jørgensen, som sammen med sin mand og to børn i marts i år flyttede ind i huset, som er bygget af Uldum Huse (www.uldumhuse.dk).

Vi har valgt en mere minimalistisk og moderne stil i vores køkken. Men vi har også lagt vægt på, at det skal være både designmæssigt lækkert og funktionelt. I køkkenalrummet er selve køkkenet placeret ved et stort panorama-vindue. Planen var fra begyndelsen, at naturen uden for skulle komme til sin ret inden døre. Sort og hvid kombination Familien fik god hjælp af Svane Køkkenets konsulent til at få det helt rigtige køkken i det nybyggede hus. Et af de mest markante kendetegn ved netop WHITE LINE/ BLACK LINE er kombinationen af moduler med to og tre skuffer ved siden af hinanden, som familien Jørgensen også har fået i deres køkken.

Konsulenten rådgav os til at tænke både praktisk og i design. Nogle skuffer skal f.eks. være høje eller brede for, at man kan få plads til gryder eller andre store køkkenting, mens andre skuffer skal rumme mindre ting," siger Jeannette Nørrebo Jørgensen. 

Derudover er køkkenet grebsløst, men er gået skridtet videre ved at gøre gribelisten mellem bordpladen og fronten på skuffer og låger til en integreret del af designet og helheden. Det er en helt ny måde at tænke grebsløst køkken på," siger hun.

Familien Jørgensen er også sprunget ud i at mikse sort med hvid. I hver sin side står fronterne helt sorte med sorte sokler, mens øen i midten er hvid. Et helt sort eg finérkøkken ville blive for tungt, og så synes vi, at kombinationen af sort og hvid gav en spændende kontrast. For selvom det skal være stilrent, behøver det jo ikke at være kedeligt," siger hun.