S17 SERIEN

FUNKTIONELT MADVÆRKSTED
MED INDUSTRIELT LOOK

Med S17 køkkenet i stålgrå toner og DOT-greb har familien Monrad-Porst skabt deres helt individuelle og industrielle stemning i stilren Charlottenlund-villa

Stålgrå farvetoner, råt metal kombineret med materialer i træ og læder fanger øjet, når man træder ind i familien Monrad-Porsts hjem i Charlottenlund. Her emmer det af ro, stilren elegance og familiær hygge med det funktionelle S17 køkken fra Svane Køkkenet som det centrale element i husets hjerte.

Den arkitekttegnede 60’er-villa stod over for en renovering, da familien på fire i sin tid købte huset. Jens, der til dagligt arbejder som chefanalytiker, og Julie, der slår sine folder inden for træning og HR, kunne godt lide det industrielle look og åbenhed med store, lyse rum med et flot sildebensparket, der løber gennem hele boligen.

Greb muligheden for kant

Det oprindelige køkken var helt tidstypisk indrettet i et separat rum, og for at få ét stort rum med køkken og spisestue, måtte de ændre rumfordelingen. Stuen blev sammenlagt med køkkenet, og stuen rykkede ind i den oprindelige spisestue.

Med huset fulgte et ældre Svane køkken, som familien nåede at blive så glade for, at det det var nemt at beslutte sig for at vælge et nyt Svane køkken. De havde selv et enkelt, grebsløst køkkendesign i tankerne, men efter kvalificeret sparring fra indretningskonsulenten faldt valget på S17 køkkenet med stålgrå fronter i Surface laminat og med DOT-greb i stål:

”Det var vigtigt for os at få et møbelagtigt køkkenudtryk, og desuden ville vi gerne opnå et industrielt udtryk,” fortæller Julie Monrad-Porst og tilføjer:

”Vi er rigtig glade for de lange DOT-greb. Både vi og vores børn har et rigtig godt greb i skufferne,” forklarer Julie Monrad-Porst.

DOT-greb i børstet stål er designbeskyttede, og består af en, to, tre eller fem dots, som forbindes af led. Sammen med den gennemgående sorte ramme, der omkranser alle elementerne, giver de vandrette DOT-greb køkkenet kant og et markant grafisk udtryk.

Det industrielle look understreges af bordpladens- en Trillium Dekton - rustikke overflade, som minder om rustent metal.

Køkkenet rummer hele familien

Familien Monrad-Porst ejer en stor samling køkkenmaskiner, der tæller alt på nær en friteuse, så køkkenet skulle også rumme masser af plads til opbevaring af både maskiner, køkkengrej og kolonialvarer. Med de store HideAway-skabe og den rummelige kogeø med store skuffer er der mulighed for at lukke køkkenet helt ned, når det ikke er i brug.

Selvom køkkenet rummer alverdens produkter til at fuldende et komplet madunivers – inklusive et indbygget vinskab - fremstår det ryddeligt og stilrent, og det åbner op for gæster samt familiens to børn på otte og fire.

”Det lever op til vores drøm om et madværksted, hvor vi voksne kan udfolde os kulinarisk, og hvor børnene kan hygge sig sammen med os ved at sidde og lave lektier eller tegne ved kogeøen. Huset er blevet et helt andet, og udgør en meget rummelig bolig med et superfunktionelt køkken. Et madværksted med plads til os alle og alle vores udfoldelser,” fortæller Julie Monrad-Porst. 

Se køkkener med priser i S17 serien

Bliv klogere på S17 serien

KOM MED EN TUR HJEM
TIL VORES KUNDER

SE ALLE KUNDECASES