UNIK SERIEN

UNIK I MARGRETELUNDEN
FRA JORDSLÅET TIL STORSLÅET

Torben, Anne og sønnerne Axel og Hector bor i et splinternyt arkitekttegnet hus. Familien flyttede ind efter at have forvandlet en dynge jord til en ultimativ bolig med et køkken, som overrasker selv den skarpeste kniv i skuffen… 

Huset er placeret i smukke naturomgivelser og med udsigt over mark og eng. Det største plus ved den nye bolig er foruden beliggenheden, at parret har fået opfyldt drømmen om et køkken, der formår at samle og rumme hele familien. Køkkenet er især skabt med øje for, at parrets to krudtugler, Axel og Hector, har plads at boltre sig på, hvad end den står på racerløb rundt om kogeøen eller eftermiddagsboller med legekammeraterne.

Svane i alle rum

Parret har indrettet hele huset med hvide opbevaringsløsninger fra Svane Køkkenet Unik. Bryggersskabe, børneskabe, tøjskabe, badeværelsesskabe og køkkenskabe er alle fra samme Svane serie – og netop de mange indbyggede Svane elementer skaber en gennemgående stil i hele huset, der er enkel, rummelig og neutral. De hvide flader skaber desuden et enormt flot spil til familiens indretning, og de brede rå egetræsplanker, der tilfører varme til rummet.    
Det var vigtig for os at få rigeligt med opbevaringsplads, da vi ikke har et loftrum at putte ting og sager op på. Vi ville gerne have en gennemtænkt, tidsløs og kvalitetsmæssig god løsning, og det fik vi,” fortæller Torben. 

Det ultimative familiekøkken

Inden boligdrømmen blev realiseret, vidste Anne, at køkkenet ville blive familiens samlingssted. Køkkenet er derfor blevet placeret i husets midte og er et stort, åbent og praktisk køkken med massere af funktionelle detaljer;
Quooker taphane, soft-luk og pop-up stik er blot noget af det udstyr, som pryder det elegante køkken. 

Torben er manden bag alle køkkengadgets, som Anne dog er blevet utrolig glad for i det daglige. De finurlige og funktionelle apparater letter nemlig madlavningsprocessen og gør køkkenet børnevenligt. Parret har også valgt at placere køkkenvasken i kogeøens 20 mm hvide komposit bordplade, og kogesektionen i køkkenbordet ved væggen. En ny, anderledes og hensigtsmæssig løsning, som fungerer rigtig godt!

Når vi har gæster på besøg, kan de sidde ved kogeøen helt ugeneret og nyde et glas vin, mens jeg lægger sidste hånd på madlavningen,” fortæller Anne.
Køkkenet er hele vejen igennem fyldt med gennemtænkte løsninger, som ikke umiddelbart kan ses ved første øjekast, men som tilføjer køkkenet et stilrent look.

Familien er begejstrede over deres multifunktionelle køkken, der bruges som arbejdsplads, spiseplads, hyggeplads og snart også som lektieplads.
”Køkkenet sidder lige i skabet.” siger Torben med et smil på læben og fortæller, at køkkenet i dag er blevet hjerterum for både naboer, venner og familien selv.

Fakta om køkkenet

• Svane Køkkenet model ”Unik” hvid malet elementer i hele huset m/ hvid alu sarg: Svane
• 20 mm hvide komposit bordplader i køkken
• LED spots i bund af top/ overskabe v/kogeplade: Svane
• Silgranit vask: Blanco
• Hvide bordplader i helstøbt knust marmor i begge bad: Marmorline
• Bla. Batterier: Blanco og Quadro Design
• Indbygningsemfang: Gerson
• Soft-luk på både skuffer og skabe: Svane                   
• Hvidevarer: Siemens  
• Miljøvenlig udvendig træbeklædning: Superwood aart-profiler

Se køkkener med priser i UNIK serien

Bliv klogere på UNIK serien

KOM MED EN TUR HJEM
TIL VORES KUNDER

SE ALLE KUNDECASES