Svane køkkenet WBL
DANSK DESIGN & DANSK PRODUKTION

FUNKTIONELLE
STR. SMALL KØKKENER

Indret køkkenet funktionelt

Det er ikke os alle, der bor i store villaer med gigantiske køkken alrum med plads til køkkenø og lange rækker af højskabe. Derfor har vi samlet en række køkkenløsninger i nogle af vores kendte køkkendesigns med stort fokus funktionalitet på mindre plads – alle i den kendte Svane kvalitet. 
Vores design kan skaleres til funktionelle str. small køkkener. Vi tænker især i funktionalitet og opbevaring. Samtidig udnytter vi fleksibiliteten i vores produktprogram og de utallige kombinationsmuligheder til at give køkkenet et fedt designudtryk. 

I det kompakte køkken handler det om at bruge de mange features i vores program for tilbehør som f.eks. dobbeltskuffer og sokkelskuffer. Det handler i høj grad om at gennemtænke funktionalitet og behov. Énsidede køkkenløsninger giver ekstra plads i rummet. Kom ind i din Svane butik til en snak om dine køkkenbehov.

WBL køkken med skuffe bakke
WBL køkken med sokkelskuffer

Udnyt pladsen optimalt

WBL køkkenet er et rigtig godt eksempel på, hvordan vi tænker og arbejder. Vores mål har været at give et opdateret bud på næste generation af det grebsløse look. Vi er stolte af resultatet og har skabt et køkken, der står knivskarpt på alle ledder og kanter – det gælder designet, materialerne, detaljer og ikke mindst prisen. Dette klassiske smukke udtryk bliver vi aldrig træt af – enkelt og stadig fyldt med gennemtænkte detaljer.

I denne WBL opstilling er funktionalitet tænkt helt ud – med dobbeltskuffer og sokkelskuffer, som giver det optimal plads og god mulighed for at få plads til alt, hvad du kan tænke dig i dit køkken.

Svane Køkkenet Nordic Raw
Svane Køkkenet Nordic Raw

Funktionel indretning

Nordic RAW er udført med en mat, sortpigmenteret lakbehandling – en forædling af egetræet, som fremhæver træets naturlige åretegninger, og som i sit udtryk forstærker træets dybe farvetoner og organiske spil i fladen. 

RAW-serien kan anvendes på tværs af vores designkøkkener – her vist i NORDIC RAW. Denne opstilling er funktionel og med et lille ”hjørne knæk” som giver plads til ekstra reolplads.

Svane Køkkenet Vision
Svane Køkkenet Vision

Budgetvenlig køkken i Svane kvalitet

VISION modellen er til dig, der går efter et funktionelt og budget­venligt køkken i den høje Svane kvalitet. Fronten er laminat og meget slidstærk. Designet er enkelt, og du har ­mulighed for at style dit køkken med lækre accessories og give det udtryk, som du ønsker. 

Perfekt til en lejlighed eller rækkehus, hvor effektivisering af plads er et must. Du har det fulde overblik i  denne opstilling og kan bruges pladsen til hygge ved spise­bordet.

INSPIRATION
FRA VORES
SKØNNE KUNDER

SE ALLE KUNDECASES