Vind en uge i sommerhus
i hvide sande

Svane Køkkenet udlodder en uges sommerhusophold til tre heldige vindere. Vi tilbyder dig og din familie at tilbringe efterårsferien i ét af de tre sommerhuse fra TV 2 programmet Sommerdrømme, hvor I vil få rig mulighed for at slappe af og nyde de hyggelige omgivelser ved Vesterhavet. 

Når du køber køkken for minimum kr. 25.000 inden 15. september 2020, kan du deltage i konkurrencen om at vinde en uges ophold i et Skanlux Trend sommerhus i Hvide Sande i uge 42 2020. Du får her mulighed for at invitere 5 gæster med til en uge med afslapning, hygge og dansk sommerhusstemning i det vestjyske. I får adgang til et nybygget sommerhus i gode materialer og med masser af plads – indrettet af deltagerne i programmet Sommerdrømme, som er vist på TV 2 i foråret 2020. 

Læs mere om konkurrencebetingelserne herunder og deltag med dit ordrenummer via formularen nederst på siden.
Vi ønsker dig en rigtig god sommer smiley

Konkurrencen udbydes og administreres af Svane Køkkenet, Skautrupvej 16, 7500 Holstebro. Spørgsmål og henvendelser vedr. konkurrencen skal rettes til Svane Køkkenets kædekontor på mail svane@svane.com.

Deltag i konkurrencen om 1 uges ophold i sommerhus i uge 42 2020

Deltag i konkurrencen

Vind et ophold i ét af de tre Skanlux Trend sommerhuse kendt fra TV 2 programmet Sommerdrømme. Opholdet skal benyttes i uge 42 2020 fra fredag den 9. oktober kl. 14 til fredag den 16. oktober kl. 9. 
Du deltager ved at udfylde konkurrenceformularen her på siden med dit ordrenummer og kontaktoplysninger. Bemærk at konkurrencen er gældende for køb foretaget i perioden 1. juli 2020 til 15. september 2020. 

Vi ønsker dig held og lykke.