DANSK DESIGN & DANSK PRODUKTION

GARDEROBE
RENE LINJER I STILRENE HJEM
MED NYE GARDEROBER

PRAKTISK OG PERSONLIG GARDEROBE

Hos Svane Køkkenet kan du mikse farver, materialer, skuffer og låger efter eget behov og opnå et personligt udtryk, når du skal indrette din garderobe.

Du kan indrette din garderobe, så den tilpasser sig både dine behov, din bolig og din stil. Med over 500 elementer, der kan kombineres og konfigureres findes der altid en løsning, som passer til dine individuelle opbevaringsbehov og din stil i garderoben.

Lad farverne på lågerne stå alene, eller kombiner de forskellige nuancer, og skab et levende og modigt designudtryk. Med detaljer som integrerede spejllåger og det specialdesignede RETRO greb bliver muligheden for at sætte dit personlige præg på garderoben udvidet yderligere.

Grebet af RETRO

Det specialdesignede RETRO greb findes i to varianter og produceres i alle Svane Køkkenets lakfarver. Lad front og greb have samme farve, eller skab et levende look med kontrastfarver eller tone-i-tone, når du skal skabe en garderoberum med et personligt udtryk.

RETRO grebet er monteret som en integreret del garderobedesignet og er dermed en både æstetisk og funktionel detalje i garderoben. Grebet kan placeres lodret og vandret på låge og skuffefronter, og den mindre RETRO knop kan bruges som både greb, hank eller holder.

HAR DU LYST TIL ET DESIGN BESØG
HJEMME HOS DIG?

Book et uforpligtende design besøg