RE/DO YOUR KITCHEN

Hverdagslivet sætter naturlige spor i husets vigtigste leverum over tid. Spor der får os til at drømme om nyt og skaber lyst til forandring. Men hvorfor skifte hele køkkenet ud, når det kun har mistet glansen på ydersiden?
Med RE/DO kan du forvandle dit eksisterende køkken og skabe et nyt eller opdateret look med ny bordplade, fronter, greb mm. Et koncept, der gør det muligt at forlænge dit køkkens levetid, bevare alt det gode og kun forny, hvor tiden har sat sit præg.

 

 


Sådan værner vi om de ting, der stadig kan bruges – med en grønnere fremtid for øje. Sådan får du et fornyet køkken.
RE/DO er et godt valg til dig, der ønsker at bevare alt det, der fungerer ved dit eksisterende køkken, så du kun skal forny de steder hvor der er behov.

Svane Køkkenet moodboard

1 - Bliv inspireret

Se vores store udvalg af blandt andet bordplader, fronter og greb her på hjemmesiden og besøg os i butikken.

Vores erfarne konsulenter kan rådgive og hjælpe dig til den bedste vej til fornyelsen af dit køkken. Konsulenterne vil udfordre og opfordre og sammen med dig finde frem til en løsning, der forlænger al den gode tid, du tilbringer i dit køkken – på en nem og økonomisk.

 

H22 greb fra Svane Køkkenet

2 - OPMÅL DIT KØKKEN

Når du har besluttet dig for, hvilke dele af dit eksisterende køkken du ønsker at udskifte, er det tid til at opmåle de relevante elementer, f.eks. bordplade eller fronter. Vi anbefaler, at du laver en simpel skitse af dit køkken og nummererer fronterne, så dialogen med vores indretningskonsulenter bliver nemmere at gå til. 

Det er samtidig en god idé at tage et billede af dit køkken, som det ser ud nu. Det giver vores konsulenter en bedre forståelse af det leverum, vi sammen skal forvandle.

 

 

Svane Køkkenet moodboard

3 - BESØG NÆRMESTE BUTIK

Det er nu tid til at tale med vores erfarne konsulenter, der kan rådgive og hjælpe dig til den bedste vej til fornyelsen af dit køkken. Konsulenterne vil udfordre og opfordre og sammen med dig finde frem til en løsning, der forlænger al den gode tid, du tilbringer i dit køkken – på en nem og økonomisk måde. 

Medbring skitse og mål samt et billede af dit nuværende køkken til din lokale Svane Køkkenet. Hvis du har et ordrenummer på dit eksisterende køkken, så medbring det endelig. Under dit besøg i butikken, laver vi et prisoverslag på fornyelsen af dit køkken.
Med RE/DO forvandler vi dit eksisterende køkken og giver dig mange flere oplevelser i det rum, du i forvejen holder så meget af. Vores erfarne montører står klar til at forny dit køkken. 

Find nærmeste butik

 

RE/DO MED
MIKKEL DAHLSTRØM

Hjemme hos Mikkel Dahlstrøm har vi med Svane Køkkenets RE/DO koncept moderniseret og givet hans køkken et helt nyt udtryk, kun ved at ændre låger, greb og bordplade. Resultatet er en smuk løsning, som giver køkkenet og hjemmet et frisk pust ved blot at foretage små ændringer. RE/DO er et godt valg til dig, der ønsker at bevare alt det, der fungerer – og kun forny hvor tiden har sat sit præg.