Svane Køkkenet Holstebro

I HOLSTEBRO
ELSKER VI
DAGLIGDAGEN

Svane Køkkenet Holstebro

Gartnerivej 2A

7500 Holstebro

Åbningstider

Mandag - Fredag

Kl. 9.30 - 17.30

Lørdag

Kl. 10.00 - 13.00

 

Vi hjælper dig
med at finde den
optimale løsning

Det eneste du skal, er at investere et par timer i vores selskab. Sammen designer vi dit nye køkken – med dig og din bolig som udgangspunkt. Vi er altid opdateret i forhold til indretning og trends og vil vejlede dig igennem alle mulighederne for smarte og funktionelle detaljer.

Vi kan rådgive og vejlede dig igennem hele køkkenprocessen. Fra den første inspirationstur – over afprøvning af forskellige indretninger og materialer – til den konkrete købssituation.

Morten Pank

Morten Pank

INDEHAVER

T: 9610 7400

mop@svane.com

Henrik Lildholdt

Henrik Lildholdt

INDEHAVER

T: 9610 7401

hel@svane.com

Jacob Falkesgaard

Jacob Falkesgaard

ERHVERVSCHEF

T: 5086 7010

falk@svane.com

Annette N. Rasmussen

Annette N. Rasmussen

ERHVERVSKONSULENT

T: 9610 7402

anr@svane.com

Kurt Kristensen

Kurt Kristensen

INDRETNINGSKONSULENT

T: 9610 7404

kurt@svane.com

Henrik Pedersen

Henrik Pedersen

INDRETNINGSKONSULENT

T: 9610 7408

hep@svane.com

Martin Holmgaard

Martin Holmgaard

INDRETNINGSKONSULENT

T: 9610 7405

maho@svane.com

Karina Fromm Pedersen

Karina Fromm Pedersen

INDRETNINGSKONSULENT

T: 7244 4711

kp@svane.com

Emil Facius

Emil Facius

Indretningskonsulent

T: 9610 7407

emil@svane.com

Ole Jespersen

Ole Jespersen

KOORDINATOR

T: 9610 7406

olje@svane.com

Carsten H. Nielsen

Carsten H. Nielsen

MONTØR

T: 9742 6066

Allan Kristensen

Allan Kristensen

MONTØR

T: 5086 7018

alkr@svane.com

Betina Brøchner

Betina Brøchner

BOGHOLDER

T: 9742 6066

Kirsten Lindgaard

Kirsten Lindgaard

SERVICEMEDARBEJDER

T: 9742 6066

 

Om Svane Køkkenet Holstebro

LAD OS INSPIRERE
OG RÅDGIVE DIG
I BUTIKKEN

Velkommen til
Svane Køkkenet Holstebro

Svane Køkkenet Holstebro byder dig indenfor til inspiration til alle boligens rum. Kom og besøg vores butik, hvor vi udstiller komplet inventar til hele huset – få en vedkommende og ud over det sædvanlige oplevelse i butikken.

Hos os finder du kun 100% dansk design – vi har indrettet butikken med lys, luft og funktionel enkelthed som er tilsvarende den moderne bolig. Besøg os og få en snak med en af vores kreative og engagerede indretningskonsulenter.

Ledige stillinger i Holstebro

svane holstebro søger kandidat til fremtidens køkkensælger

Er du vores nye kollega?
Er du udadvendt, konkurrence menneske, teamplayer og har du sans for boligindretning og design? Så er det måske dig, vi står og mangler.
Hos Svane Holstebro har vi travlt og vi har mange kunder i butikken. Derfor har vi brug for dig til at hjælpe med at få solgt kvalitetskøkkener til vores kunder. Vi består i dag af et team på 9 dynamiske sælgere, salgs-backup, samt egne montører, som alle er stolte af vores brand og ikke mindst vores ”værktøjskasse” vores flotte Svane butik.

Krav til dig
Du har måske allerede været et par år i køkkenbranchen el. lign. brancher, men vigtigst er det, at du motiveres af salg og design. Du er som person udadvendt, har interesse for boligindretning og design og så gør det bestemt ikke noget hvis du er konkurrence­menneske.
Du har erfaring med Microsoft Office pakken og har flair for IT og systemer, evt. erfaring med tegnesystemet Winner eller lignende vil være en styrke. Af natur er du positiv og fleksibel, har stort personligt drive og kan lide at have travlt.

Jobbet
Du har et stærkt salgsgen og brænder for at give kunderne en købsoplevelse ud over det sædvanlige. Din energi og personlige drive skal sikre, at du fastholder kundernes interesse gennem hele købsfasen. Du får som sælger ansvaret for løsninger til hele hjemmet på et højt niveau, fra tilbudsgivning til ordre til entreprisestyring. For at få succes i dette jobbet skal du kunne have mange bolde i luften og evnen til, at sætte dig ind i kundernes ønsker og kombinere dette med kreativitet, teknisk flair og godt købmandskab.

Vi tilbyder
Hos Svane Holstebro indgår du i et team af dygtige og erfarne kolleger som er drevet af lysten til at gøre et inventarkøb til en ekstraordinær god oplevelse for vore kunder. Du kommer til at arbejde med ét af branchens mest attraktive brands, med et meget bredt sortiment af spændende og innovative produkter indenfor køkken, bad og bolig. Vi prioriterer samarbejde højt og tilbyder gode personlige udviklingsmuligheder. 

Onboarding af nye medarbejdere er VIGTIGT for os og derfor vil du som ny medarbejder hos Svane få en personlig plan, som sikrer dig en grundig oplæring i køkkenfaget tilpasset efter tidligere erfaringer og kompetencer. 
Du vil komme på ”Svane College” og med deltagelse på kædens kursusprogrammer, sik­rer vi dig en god oplæring tilpasset din personlige onboardingplan. 

Videre forløb
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte indehaver Morten Pank på Tlf. 9610 7400.   
Ansøgning og CV sendes til mop@svane.com Tiltrædelse efter aftale og samtaler vil blive afholdt løbende.

Markedsplads i Holstebro

{{item.shopName}}

{{item.title}}

{{ item.currency }} {{item.price}}

 

BOOK ET MØDE MED
EN INDRETNINGSKONSULENT

BOOK ET UFORPLIGTENDE MØDE

INSPIRATION
FRA VORES
SKØNNE KUNDER

SE ALLE KUNDECASES