Svane Køkkenet Næstved

NYT KØKKEN?
NÆRHED OG KØKKENGLÆDE
FÅR DU HOS OS I NÆSTVED

Næstved

Holsted park 8B

4700 Næstved

Åbningstider

Mandag - Fredag

Kl. 10.00 - 17.30

Lørdag

Kl. 10.00 - 14.00


SMUKKEST ER NATUREN

NYHED

OPLEV NOTES

VI HJÆLPER DIG MED AT
FINDE DEN OPTIMALE LØSNING


Skal du kigge på nyt køkken i Næsteved? Hos Svane Køkkenet kan vi rådgive og vejlede dig igennem hele køkkenprocessen. Fra den første inspirationstur – over afprøvning af forskellige indretninger og materialer – til den konkrete købssituation. Book et uforpligtende møde om dit projekt herunder.

Thomas Bergmann property=

Thomas Bergmann

T: 4130 1314

tbe@svane.com

Thomas Karlsson property=

Thomas Karlsson

INDRETNINGSKONSULENT

T: 2240 3553

thomas@svane.com

Per Tofting property=

Per Tofting

pto@svane.com

René Elkær Osted Nielsen property=

René Elkær Osted Nielsen

INDRETNINGSKONSULENT

T: 4130 1317

reon@svane.com

Kim Johansen  property=

Kim Johansen

Salgsleder

T: 2516 5600

kijo@svane.com

Carsten Filskov Jensen  property=

Carsten Filskov Jensen

Beregner

T: 2093 4838

cafj@svane.com

 

Om Svane Køkkenet Næstved

LAD OS INSPIRERE OG
RÅDGIVE DIG I KØKKENBUTIKKEN

Nyt køkken Næstved - Svane Køkkenet

Velkommen til
Svane Køkkenet Næstved

Hos dit lokale køkkenfirma i Næstved - Svane Køkkenet i Holsted Park - byder vi dig indenfor med inspiration til alle boligens rum. Kom og besøg vores køkkenudstilling og  få en vedkommende og inspirerende oplevelse i køkkenbutikken. Vi er ligeledes en stærk samarbejdspartner hvad angår levering af hvidevarer samt montagearbejde og fuldentrepriser.

Hos os finder du kun 100% dansk design – vi har indrettet køkkenbutikken i Næstved med lys, luft og funktionel enkelthed som er tilsvarende den moderne bolig. Inspirationen bag de enkelte køkkenudstillinger er mangfoldige og afspejler individualitet, overskud og kreativitet – præcis som det gør sig gældende i vores brede kundekreds. Besøg vores team og få en snak med en af vores kreative og engagerede indretningskonsulenter med stor erfaring i rådgivning omkring køkkener, badeværelse og garderobe.

Med udgangspunkt i dig og din bolig er vi klar til komme med et bud på dit nye køkken. Vi kommer gerne og besøger dig for derved at kunne give vores bedste bud på et nyt drømmekøkken og den bedste løsning til dit projekt. Vi har nyt køkken, bad og opbevaring i alle prisklasser – alle i den kendte og unikke Svane kvalitet.

Ledige stillinger i Næstved

Giver du en Magisk oplevelse hver gang?

SVANE KØKKENET SØGER EN VÆRT/VÆRTINDE

OM DIG

At være vært hos os, handler om at give kunder en magisk oplevelse fra det sekund de træder ind i butik­ken, ringer eller skriver. Vi ønsker at give vores kunder, som vi betragter som vores gæster, en helt særlig ople­velse. Derfor søger vi dig, som kan byde vores gæster velkommen og introducere dem til vores fantastiske koncept.

Du motiveres af at give vores gæster den bedste oplevel­se fra start til slut, og du kan levere service i topklasse. Du må gerne have erfaring fra hospitality eller lig­nende. Det bliver din opgave at vise vores inspirerende Design univers frem og lytte til gæsternes ønsker og drøm­me - Samt at sikre at så mange som muligt, tager imod vores tilbud om et Designbesøg hjemme hos kunden. Derefter er det din opgave at koble resten af salgsteam­et på opgaven.

Når du ikke er sammen med vores gæster, er du ansvarlig for at hele vores Design univers står skarpt samt at vi har rigtige varer på hylden.

DU ER

  • Smilende, udadvendt passioneret omkring at give vores gæster en magisk oplevelse hver gang.
  • Meget interesseret i boligtrends og indretning.
  • God til at kommunikere på dansk samt tale med mange forskellige typer mennesker.
  • En teamplayer, der får tingene til at ske.
  • Du går forrest og spreder god stemning. 

VI TILBYDER

Hos Svane Køkkenet indgår du i et team af dygtige og erfarne kolleger, som er drevet af lysten til at gøre et inventarkøb til en magisk oplevelse for vores gæster. Da vi har butikker på hele Sjælland, vil arbejdspladsen ændre sig løbende, til fordel for udvikling af dig, samt til glæde for virksomheden.

Du kommer til at arbejde med ét af branchens mest at­traktive brands, med et meget bredt sortiment af spæn­dende og innovative produkter indenfor køkken, bad og bolig.

Du behøver ikke have den rigtige uddannelse allerede – hvis du har glimt i øjet, skal vi nok lære dig resten. Stillingen er en fuldtidsstilling, mandag – fredag samt hver anden lørdag. Enkelte søndagsvagter kan forekomme.
 

VIDERE FORLØB

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte ansvarlig for værter Michael Sandholt på tlf. 25106570.

Motiveret ansøgning og CV sendes til HR John Sørensen på joso@svane.com

Tiltrædelse efter aftale og samtaler vil blive afholdt lø­bende. 

Udstillingskøkkener i Næstved

Se flere billeder
{{item.shopName}}

{{item.title}}

{{ item.currency }} {{item.price}}

 

BOOK ET MØDE MED
EN INDRETNINGSKONSULENT

BOOK ET UFORPLIGTENDE MØDE

INSPIRATION
FRA VORES
SKØNNE KUNDER

SE ALLE KUNDECASES