Svane Køkkenet Kolding

LAD OS INSPIRERE
OG RÅDGIVE DIG
I BUTIKKEN

Svane Køkkenet Kolding

Albuen 19 A

6000 Kolding

Åbningstider

Mandag - Fredag

Kl. 10.00 - 17.00

Lørdag

Kl. 10.00 - 14.00

Vi hjælper dig
med at finde den
optimale løsning

Det eneste du skal, er at investere et par timer i vores selskab. Sammen designer vi dit nye køkken – med dig og din bolig som udgangspunkt. Vi er altid opdateret i forhold til indretning og trends og vil vejlede dig igennem alle mulighederne for smarte og funktionelle detaljer.

Vi kan rådgive og vejlede dig igennem hele køkkenprocessen. Fra den første inspirationstur – over afprøvning af forskellige indretninger og materialer – til den konkrete købssituation.

BOOK ET MØDE MED
EN INDRETNINGSKONSULENT

BOOK ET UFORPLIGTENDE MØDE

 

Mogens Hjorth

Mogens Hjorth

Indretningskonsulent

T: 5089 6030

mhj@svane.com

Sanel Nezirevic

Sanel Nezirevic

Indretningskonsulent

T: 5089 6031

san@svane.com

Casper Holleufer Hansen

Casper Holleufer Hansen

Indretningskonsulent

T: 5089 6032

cah@svane.com

Jesper Kahr

Jesper Kahr

Indretningskonsulent

T: 5089 6033

jeka@svane.com

Mette V. Davidsen

Mette V. Davidsen

Butikschef

T: 5089 6034

mvd@svane.com

Bjarne S. Nøjsen

Bjarne S. Nøjsen

Erhvervschef

T: 4086 9482

bsn@svane.com

Knud Møller

Knud Møller

ERHVERVSKONSULENT

T: 4026 2899

kmr@svane.com

Ann-Mari Andersen

Ann-Mari Andersen

Erhvervskonsulent

T: 5089 6029

aman@svane.com

Christian Grønne

Christian Grønne

Erhvervskonsulent

T: 2092 5513

chg@svane.com

David Klitgaard

David Klitgaard

Erhvervskonsulent

T: 2677 2797

dakl@svane.com

Kim B. Kristensen

Kim B. Kristensen

Projektchef

T: 2763 0248

kimk@svane.com

Michael Hartig Thuesen

Michael Hartig Thuesen

Controller

T: 2892 0869

mit@svane.com

Carsten Eriksen

Carsten Eriksen

indehaver

T: 6155 0000

cer@svane.com

Michael Ahle

Michael Ahle

Salgsdirektør

T: 2210 5721

miah@svane.com

Nils Knudsen

Nils Knudsen

CFO

T: 2423 2616

nkn@svane.com

Julie Rettig Petersen

Julie Rettig Petersen

Bogholder

jurp@svane.com

 

Velkommen til
Svane Køkkenet Kolding

Svane Køkkenet Kolding har åbnet dørene til en helt ny og fantastisk konceptbutik. 
Svane Køkkenet er 100% dansk design og 100% dansk produceret. Vi har fokus på innovation, flotte løsninger og funktionelle detaljer - dette er kernen i vores nye konceptbutik, som skal opleves!
Vi glæder os til at byde dig velkommen, få en snak og komme med et bud på dit projekt. 
Vi har køkken, bad og opbevaring i alle prisklasser.

Ledige stillinger i Kolding

Svane Køkkenet Kolding søger indretningskonsulent til privatsalg

Vi søger en erfaren og kreativ indretningskonsulentSvane Kolding har forrygende travlt. Derfor har vi brug for dig. Du er en erfaren og en­ga­ge­ret salgskonsulent, hvis primære opgave bliver at give vores privatkunder en oplevelse udover det sædvanlige. 

Jobbet
Først og fremmest er du en dygtig sælger, som brænder for at give kunderne en købs­oplevelse ud over det sædvanlige. Du får ansvaret for indretningsløsninger til hjemmet på et højt niveau, fra tilbudsgivning til ordre og entreprisestyring. For at få succes i dette job skal du have en udpræget evne til at sætte dig ind i kundernes ønsker og kombinere dette med kreativitet, teknisk flair og godt købmandskab.  

Krav til dig
Du har allerede været et par år i branchen eller har relevant erfaring med salg. Du er resultatorienteret, kan dokumentere gode salgsresultater og ved hvad der skal til for at få succes. Du har erfaring i Microsoft Office pakken og kan måske arbejde i tegnesystemet Winner eller lignende.
Af natur er du positiv og fleksibel, har et stort personligt drive og kan lide at have travlt.

Vi tilbyder
Hos Svane Køkkenet Kolding indgår du i et team af dygtige og erfarne kolleger som er drevet af lysten til at gøre et inventarkøb til en ekstraordinær god oplevelse for vores kunder. Du kommer til at arbejde i en af Danmarks flotteste køkkenbutikker med et meget bredt sortiment af spændende produkter indenfor køkken, bad og bolig. Vi prioriterer samarbejde højt og tilbyder gode personlige udviklingsmuligheder.
 Gennem intern oplæring og deltagelse i kædens kursusprogram sikrer vi udbygning af din branchemæssige kompetence og videre uddannelse. Din løn er attraktiv og forhand­les individuelt efter kvalifikationer.

Videre forløb
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte butikschef Mette Davidsen mobil 5089 6034. Ansøgning samt CV mailes til mvd@svane.com. Tiltrædelse er snarest eller efter aftale. Samtaler vil derfor blive afholdt løbende.

Bemærk! Uden relevant erfaring er henvendelser unødvendige

Svane Køkkenet Kolding søger erhvervskonsulent

Svane søger erhvervskonsulent med brancheerfaring

Vi har travlt. Derfor har vi brug for dig. Du er en erfaren og engageret er­hvervskonsulent, hvis primære opgave bliver at give vores erhvervskunder en oplevelse udover det sædvanlige. 

Jobbet
Din primære funktion er at servicere eksisterende kunder og udbygge denne kunde portefølje. 
Jobbet har især fokus på vores entreprenør kunder, hvorfor det er vigtigt at kunne indgå i en løsningsorienteret dialog med kunderne. Du rådgiver og inspirerer om indretning af køkken, bad og garderobe, præsenterer løsninger, lukker salget og følger op. Med andre ord skal du give kunderne en oplevelse ud over det sædvanlige. For at få succes i dette job må du interessere dig for kundens forretning/netværk. Du skal have en udpræget evne til at sætte dig ind i kundens ønsker og kombinere dette med kreativitet, teknisk flair og godt købmandskab.

Krav til dig
Du har allerede været et par år i branchen eller har relevant erfaring med salg til BtB segmentet, måske har du også en håndværksmæssig bag­grund. Du er resultatorienteret, kan dokumentere gode salgsresultater og er klar til at gå den ekstra mil, der skal til for at få succes.
Som person er du udadvendt og tillidsskabende og kan indgå i langvarige relationer. Du har et godt overblik, har styr på detaljerne og arbejder systematisk og struktureret.
 

Vi tilbyder

Hos Svane Køkkenet indgår du i et team af dygtige og erfarne kolleger, som er drevet af lysten til at gøre et køkkenkøb til en ekstraordinær god oplevelse for vores kunder. Du kommer til at arbejde med et meget attraktivt og bredt sortiment af spændende produkter indenfor køkken, bad og garderobe.

Vi prioriterer samarbejde højt og tilbyder gode personlige udviklingsmuligheder. Gennem intern oplæring og deltagelse i kædens kursusprogram sikrer vi udbygning af din branchemæssige kompetence og videre uddannelse.

Videre forløb
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Bjarne Nøjsen mobil 4086 9482. Ansøgning og CV sendes til mail: bsn@svane.com. Ansøg­ning skal være os i hænde hurtigst muligt, da tiltrædelse er snarest. Samtaler vil derfor blive afholdt løbende.

Bemærk! Uden relevant erfaring er henvendelser unødvendige

Markedspladsen i Kolding

Se flere billeder
{{item.shopName}}

{{item.title}}

{{ item.currency }} {{item.price}}

INSPIRATION
FRA VORES
SKØNNE KUNDER

SE ALLE KUNDECASES