Hvorfor vælge
Svane Køkkenet Erhverv?

Det bedste af to verdener

Svane Køkkenet er til alle jer i det professionelle marked, der ikke går på kompromis. Hverken med den færdige løsning eller med processen derhen. Det er til alle jer, der ved, at kvalitet betyder noget, og at erfaring gør en forskel. Og til alle jer, der sætter stor pris på godt design, fordi I ved, at det i sidste ende også er slutbrugernes ’wauw’, det handler om.

Svane Køkkenet har i 30 år været et af danskernes foretrukne køkkenbrands – og vi har næsten lige så længe været det sikre kort på hånden for boligforeninger, typehusfirmaer, entreprenører og lokale håndværkere. Hver eneste dag bryder vi et eller andet sted i landet gamle køkkener ned, bygger nye op, tegner, beregner og styrer projekter af alle størrelser sikkert i mål. Til tiden og til stor tilfredshed for vores kunder.

Vi gør os nemlig umage i alt, vi gør. Det vil du opleve, når du møder os – og du må hellere end gerne have høje forventninger. For Svane Køkkenet er om noget til alle jer professionelle, der forventer lidt mere.

5 gode grunde

Der er masser af grunde til at vælge Svane Køkkenet som jeres professionelle leverandør af inventar – og måske er I allerede overbevist. Hvis ikke kommer her fem skarpe, som kan være med til at hjælpe beslutningen på vej. De er alle en del af vores Svane-DNA, som er fundamentet i hele vores forretning.

Én samlet levering

Byggepladser er vores hjemmebane, og vi ved, hvor vigtigt det er, at tidsplaner overholdes i projekter af alle størrelser. Derfor kan I også regne med, at vi leverer til tiden. Vi er eksperter i at få de store puslespil til at gå op, så alle leverancer ankommer planmæssigt og samlet til jer. Vi står for koordineringen og sørger for, at alt fra skabe og bordplader til vaske pakkes på lastbiler hos os og leveres i én samlet levering til jer. Vi står også gerne for koordineringen, hvis der f.eks. er behov for lift på pladsen. Vores målsætning er kort sagt på at have en af branchens absolut bedste leveringservicer.

 

Miljø og bæredygtighed

Hos Svane Køkkenet stiller vi store krav til os selv og vores underleverandører – også når det gælder arbejdet med at sikre den mindst mulige påvirkning på miljøet. Derfor er vi stolte over at være en troværdig leverandør til bæredygtige byggeri. Vi uddanner løbende vores erhvervskonsulenter i viden om miljø og bæredygtighed, så de kan være jeres sparringspartner på området, og vi arbejder hele tiden på at forbedre og optimere vores produktion og produkter, så vi kan blive endnu bedre til at passe på miljøet. Alle Svane Køkkenets produkter er tildelt Dansk Indeklima Mærkning, ligesom vi også kan levere til bæredygtige byggerier. Alle vores massivtræsbordplader og plankeborde er desuden FSC®-certificerede.  

 

Innovation og nytænkte løsninger

Design og innovation er nogle af vores kernekompetencer hos Svane Køkkenet. Både når det gælder æstetik og funktionalitet. Et Svane-køkken skal holde til hverdagen uden at gå på kompromis med designet. Vi lader os inspirere af trends, funktioner og æstetiske udtryk fra andre brancher i hele verden. Dette bruger vi til at nytænke materialer og udtryk for hele tiden at kunne tilbyde jer og jeres kunder moderne og langtidsholdbare løsninger. Derfor designbeskytter vi også vores kerneprodukter – så I og jeres kunder altid kan være sikre på at finde de nyeste køkkentrends hos os.

Bredt udvalg i alle prisklasser

Med et af branchens absolut bredeste sortimenter er I så godt som sikre på at finde et køkken, der matcher jeres projekt, når I vælger Svane Køkkenet som leverandør. Vores erhvervssortiment er prisvenligt og funktionelt uden at gå på kompromis med den gode kvalitet, og som erhvervskunde har I selvfølgelig også fuld adgang til vores komplette sortiment, hvis I går efter noget mere unikt. Vi tilbyder løsninger i alle prisklasser og til alle typer projekter – selvfølgelig alt sammen i den gode kvalitet, som kendetegner Svane Køkkenet.

 

Professionel sparring

For os er tillid og tryghed nøgleord, og vi sætter en ære i at overholde vores aftaler. Uanset størrelsen på et projekt er vi klar med professionel sparring og rådgivning, så I får den rigtige løsning og det bedste resultat til netop jeres projekt. Vi står til rådighed med sparring og viden – også tidligt i jeres projekt og udviklingsfase. Vores erfaring og kendskab til sortimentet er med til at sikre jer et projekt, hvor der er tænkt over detaljer, funktionalitet mm. Hos Svane Køkkenet Erhverv finder I nogle af branchens mest erfarne erhvervskonsulenter, som tilmed er eksperter i vores brede sortiment. Vi har mange års erfaring som professionel samarbejdspartner og har også stor erfaring med samarbejde på tværs af faggrupper. Derfor kan vi desuden tilbyde samlet projektstyring fra projektets start til aflevering af nøglerne – så kan du nøjes med én samarbejdspartner til dit projekt.

Se folderen - Det professionelle valg

Læs mere her...