Farver skaber stemning

Tilsæt farver til dit Svane-køkken, badeværelse og garderobe, og lad det være en del af udtrykket i rummet. Der er mange fordele ved at bruge farver som en del af indretningen. Farver skaber en livlig atmosfære, som påvirker vores humør og følelser.

Derudover fremhæver de vores personlighed, så du  nemt kan bruge farver som en måde at udtrykke din personlighed og stil. Farver kan også være med til at gøre dit køkken, bad eller garderobe mere visuelt tiltrækkende og interessant, da de forskellige områder i hjemmet bliver mere varierede. Besøg din lokale Svane Køkkenet-butik for mere information om både farver og sammensætningen af materialer til dit køkken, bad eller garderobe.

MALEDE LÅGER:

COLOUR, HØJGLANS OG SUPERMAT

Herunder finder du vores 17 standardfarver, hvor udvalgte farver fås i højglans, mens alle farver kan laves med en supermat finish. Har I kastet jeres kærlighed på en bestemt nuance, der ikke optræder i standardfarverne, tilbyder vi yderligere 2400 specialfarver. De leveres mod et tillæg i prisen.

Leveres også i højglans
Kanvas Rosa Kalk Kornmark
Sten Grå Keramik Sandsten Mørke Grå
Fjord Blå Hvid - ⊕ Støv Blå Hav Grøn
Storm Grå Cement Grå  Mos Grå Sort - ⊕
Grå - ⊕

LAMINAT:

S19 Surface Laminater

Sort Havblå Klippegrå Grund
Skovgrøn Hvid Brændt grå Lerbrun
Lys Grå strand

Vision & Pure

Vision Hvid Pure Lava Pure Terra Pure Mist
Pure Dust

 

DESIGNBESØG

Dit hjem er et udtryk for din personlige stil og smag, og vi vil sikre, at dit design afspejler dette. Vores designbesøg starter med at udforske dit hjem, tage højde for lysindfaldet og betragte detaljerne. Vi vil også tage hensyn til dine præferencer for farver og materialer og tage inspiration fra de nyeste design- og farvetrends for at skabe et leverum, der passer perfekt til dig. Uanset om det er et køkken, et badeværelse eller opbevaringsløsninger, vil vi skabe et rum, der både er funktionelt og æstetisk tiltalende.

Book besøg

Oplev hvordan vores kunder har brugt farver