S19 SERIEN

LYSE FARVETONER SPILLER SAMMEN
UDE OG INDE

Eva og Claus har renoveret en villa fra 2007, hvor der er plads til forældre og fem børn. Der er tænkt både på det æstetiske udtryk og funktionalitet i indretningen af det velfungere køkkenalrum. 

Æstetik og funktionalitet går op i en højere enhed i alrummet i Eva og Claus’ nyrenoverede villa. En lang køkkenø med snedkermoduler og stålbordplade træder i karakter som et møbel i alrummet. Samtidig fungerer den som samlingspunktet for en stor familie i travle hverdage.

Drømmen var at finde et hjem med masser af plads til familien med fem børn, minimal vedligeholdelse og store åbne leverum, hvor børn og voksne kan udfolde sig. Beliggenheden afgjorde sagen, da parret faldt for en villa fra 2007 i Aarhus-forstaden Lystrup.

”Køkkenet spiller en stor rolle i hverdagen som det rum, hvor vi tilbringer mest tid. Med fem børn skal der tilberedes en del madpakker, boller og middagsmad, så det er vigtigt, at materialerne tåler at blive brugt,” fortæller Eva om tankerne bag indretningen.

Den oprindelige indretning med ét stort alrum med en kogeø og en højskabsvæg er bibeholdt, så det kun elementerne er udskiftet.
Med udpræget sans for design og interiør har Eva og Claus skabt en eksklusiv kombination af en kogeø med snedkermoduler i egetræ og en højskabsvæg i Brændt grå i Svane Køkkenets S19 serie. Ved at vælge varme nuancer og naturmaterialer tilføres blødhed til de kølige toner i det nylagte betongulv og rummets store, hvide flader. 

Ved kogeøen er der lav siddeplads, hvor børnene kan hygge sig med eftermiddagsmad, lektier og tegninger.

Drømme uden kompromisser
Skal Eva nævne tre yndlingsting i køkkenet bliver det fingertappede, massive egetræsskuffer, stålbordpladen og de matte S19-overflader i højskabsvæggen.

”Vi går begge meget op i det æstetiske, og sætter stor pris på at omgive os med gode klassiske møbler og interiør i høj kvalitet. Vi kan dog godt gå på kompromis, hvis det gælder funktionaliteten. I valget af materialer, farver og køkkendesigns har vi virkelig fået opfyldt vores drømme uden at skulle gå på kompromis,” fastslår hun.

Evas bedste råd til andre køkkenkøbere er at bruge god tid på at vælge materialer og farver: ”Tag gerne på et ekstra besøg i køkkenbutikken for at mærke materialerne og vurdere farverne.”

 

Se køkkener med priser i S19 serien

Bliv klogere på S19 serien

KOM MED EN TUR HJEM
TIL VORES KUNDER

SE ALLE KUNDECASES