WBL SERIEN

Moderne funkis
med skønne kontraster

I Vedbæk nord for København ligger denne skønne nybyggede Funkis-villa i 2 plan. Villaen med hvidpudset facade er på 200 m2 og fyldt med lækre materialevalg og moderne kontraster.

Boligen i Vedbæk er tegnet til hele familien – med god plads til at samles i underetagen og værelser, soveværelse, walk-in og et stort badeværelse på førstesalen. Huset er indrettet med stort køkkenalrum og to badeværelser med inventar fra Svane Køkkenets WBL-serie. 

Lys og højt til loftet
Det gennemførte sorte WBL køkken står i flot kontrast til boligens lyse vægge og den imponerende sildebensparket i eg. Den klassiske køkkenserie WBL er kendetegnet ved den elegante gribeliste på køkkenøens øverste skuffer, som får bordpladen til at fremstå let og svævende. Bordpladen er Nero Assoluto i patineret granit – et holdbart materiale, der tåler høj varme og giver en ekstra lækker fornemmelse og et elegant udtryk til køkkenet. 

Den imponerende højskabsvæg i køkkenet går fra gulv til loft, så familien får god skabsplads, og det glatte udtryk gemmer på flere lækre køkkendetaljer - som det gennemtænkte Hideaway-skab udført i farven Stormgrå. 
 

 

Køkkenalrummet er indrettet med højt til loftet og en stor foldbar terrassedør, som kan åbnes helt op, så terrassen og haven bringes helt ind som en del af spisestuen. De store vinduespartier sørger for, at hjemmet fyldes af lys, der fremhæver gløden i boligens mange detaljer i træ. Der er generelt ikke sparet på de lækre detaljer i den store, lyse bolig, hvor køkkenet også er udstyret med vinkøleskab, siddepladser og en Quooker i bruneret messing – en designdetalje der spiller flot sammen med hjemmets andre detaljer i messing, læder og mørkt træ. 

Den røde tråd er tænkt ind i hele boligens design og indretning – også i hjemmets to badeværelser er Svane Køkkenets WBL-serie valgt i Sort eg i kombination med en lys bordplade og store, grå fliser. 
Den flotte, store Funkis-villa er bygget af Skanlux Byggefirma. Skanlux bygger arkitekttegnede huse og sommerhuse med fokus på individuelle løsninger, kvalitet og energioptimering. De moderne boliger forener funktionalitet med stilrent design i personlige og hjemlige rammer.

WBL CASE FRA SVANE KØKKENET

Er du blevet inspireret?

Få indretningskonsulentens bud på dit unikke køkken i Svane-butikken. Når vi designer dit nye køkken, tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker, din stil og selvfølgelig også dit prisniveau – og vi tør udfordre dig, så vi sammen får skabt en løsning, som passer til din bolig og dit familieliv.

Vi tilbyder gratis og uforpligtende møder i Svane-butikken eller hjemme hos dig selv.

BOOK ET MØDE

Se køkkener med priser i WBL serien

Bliv klogere på WBL serien

KOM MED EN TUR HJEM
TIL VORES KUNDER

SE ALLE KUNDECASES