DANSK DESIGN & DANSK PRODUKTION

VI HAR MANGE GODE
GRUNDE TIL, HVORFOR
DU SKAL VÆLGE OS

Hvad er det så, vi kan?

SVANE-DNA

Vi er utroligt stolte af vores kerneværdier, som er beskrevet her. Tilsammen udgør de vores unikke Svane-DNA.

Innovativt dansk design, Rolf Birk Svane Køkkenet

Innovativt dansk design
i alle prisklasser

”Du finder altid de nyeste køkkentrends hos os – skabt med respekt for godt dansk design”.
Hvert år udvikler vi nye koncepter og designs, som du kun finder hos os. I spidsen for de innovative kollektioner er Svane Køkkenets arkitekt MAA, Rolf Birk, som sammen med resten af designgruppen har fokus på at skabe unikke løsninger og funktionelt design i alle prisklasser. Vores tilgang til og fokus på design er en af grundstenen i vores Svane DNA, og derfor designbeskytter vi flere af vores kerneprodukter. Du finder altid unikke og innovative løsninger til hele boligen hos os. 

Professionel køkkensparring hos Svane Køkkenet

Professionel køkkensparring

”Vi er med dig hele vejen”.
Indretningskonsulenterne hos Svane Køkkenet er eksperter i vores brede sortiment. Med udgangspunkt i dine ønsker og behov guider og rådgiver vi dig om mulighederne, så vi sammen får skabt den køkken-, bad- eller opbevaringsløsning, som er perfekt for dig og din familie. Indretningskonsulenten er med dig hele vejen og guider dig igennem processen fra de første tanker og idéer til bestillingen af dit nye Svane-inventar, og vi slipper dig ikke, før den færdige løsning står klar til brug hjemme hos dig. Vælger du desuden en af Svane Køkkenets certificerede montører, udvider vi reklamationsretten på dit inventar fra 2 til 5 år. 

Sans for detaljer hos Svane Køkkenet

Sans for detaljer

”Det er ofte de små detaljer, der gør forskellen”.
Svane Køkkenets kreative indretningskonsulenter er altid på jagt efter de unikke, individuelt tilpassede detaljer, der gør forskellen i lige præcis dit hjem. Vi tør udfordre dig, både når det kommer til design, funktionalitet og detaljer, så vi sammen får skabt den løsning, der passer til din bolig, dit familieliv og din personlige smag. 

Mix og mach med Svane Køkkenet

Stort udvalg med mix & match

”Vi er eksperter i Mix og Match = unikke løsninger tilpasset dine behov og dit prisniveau”.
Vi har markedets største udvalg af bredder på skuffer og skabe. Vores store sortiment indeholder alt til køkken og bad, og du finder desuden også et attraktivt udvalg af opbevarings­løsninger. Indretningskonsulenterne hos Svane Køkkenet er eksperter i at sammensætte og kombinere de flotte kollektioner og designs på nye, spændende måder ud fra dine ønsker, din stil og selvfølgelig også dit prisniveau; det kalder vi Mix og Match. 

Produceret helt specielt til dig hos Svane Køkkenet

Produceret helt specielt til dig

”Du får det, som du vil have det”.
Fabrikken bag Svane Køkkenet er ordreproducerende, og det giver os helt unikke muligheder for at skabe lige præcis det køkken, du har i tankerne. Først når du sammen med indretningskonsulenten i Svane-butikken har fundet den helt rigtige løsning tilpasset dit hjem og din stil, starter vi produktionen af dit køkken. Det sikrer, at vi har styr på alle detaljer vedrørende produktionen, og for dig betyder det, at vi kan levere dit nye Svane-inventar i en samlet ordre. 

Miljø og socialt ansvar hos Svane Køkkenet

Miljø og socialt ansvar

”Respekt for miljøet, kommende generationer – og ikke mindst for dig og dit hjem”.
Vi køber spånplader fra bæredygtig dansk produktion, og spild fra egen produktion genbruges til nye plader. Spånpladerne til vores produkter er alle E1-godkendte og indeholder derfor mindre formaldehyd, og bl.a. derfor er Svane Køkkenets produkter tildelt Dansk Indeklima Mærkning. 
Massivtræsbordplader fra Svane Køkkenet er FSC®-certificerede, som er en garanti for ansvarligt produceret træ. Fabrikken bag Svane Køkkenet har ligeledes tilsluttet sig de 10 principper i FNs Global Compact indenfor menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption. Når du køber Svane-inventar, køber du inventar med god samvittighed. 

Dansk produktion & danske arbejdspladser hos Svane Køkkenet

Dansk produktion &
danske arbejdspladser

“Produceret af medarbejdere med stor faglig stolthed”.
Hos Svane Køkkenet elsker vi godt håndværk, og vi har en konsekvent tilgang til kvalitet. Det gælder i valget af materialer, måden vi producerer på og de medarbejdere, som vi har ansat. Din løsning bliver produceret af medarbejdere med høj anciennitet og faglig stolthed på vores fabrik i Vestjylland. Mange hænder er på inventaret hele vejen igennem fabrikken, så vi kan levere det bedste resultat til dig.  

Fabrikken bag

Læs mere

Guide til din rejse med svane køkkenet

Læs mere

Markedets bredeste udvalg i alle prisklasser

Se køkkener med priser

Tilpassede individuelle løsninger og unikke detaljer

DANSK DESIGN OG ARKITEKTTEGNET

miljø og social ansvarlighed

Vi stiller krav

OPLEV VORES PASSION FOR DESIGN

FIND BUTIK