DANSK DESIGN & DANSK PRODUKTION

BASE SERIEN
SMART & FUNKTIONELT
DESIGN

BASE SERIEN – ET DESIGN MED MANGE MULIGHEDER

BASE serien er lig med muligheder og findes i fire finértyper, 21 standard lakfarver og mulighed for specialfarver.

Brug massivtræsskuffer i ask som kontrast til det hvide BASE køkken. Naturmaterialet giver varme, og de smukke fingertappede massivtræsskuffer stråler af godt håndværk og kælen for detaljen. Hide-away skabet er både en ekstra arbejdsplads, og et perfekt sted til opbevaring af store maskiner og køkkenudstyr. Når du ikke bruger det, er det helt gemt væk – en praktisk detalje i en hektisk hverdag.

Når du vælger det enkle klassiske look i serien BASE er det oplagt at bruge SMART grebet, som giver et stringent og cool udtryk. SMART grebet er designbeskyttet og designet af Svane Køkkenet. Det indfræste greb er smukt integreret i låge- og skuffefronten og findes i mange varianter – se hvilke i vores INTERIØR BOOK.

I det helt klassiske og smukke køkken fra BASE serien er det en smart detalje at bruge en af skufferne til opladning af hele familiens mobiltelefoner og smarte gadgets. Den løser ethvert mobil-helvede med for mange opladere og for få stikkontakter. Nu kan opladerne til familiens mobiler installeres i en særlig skuffe, og her sluttes mobilen bare til, mens du arbejder i køkkenet med madlavningen, lektielæsningen, eller lige tjekker dine mails, sociale medier eller opdateres med de seneste nyheder.

SMART Greb - Designbeskyttet

Læs mere her...

Godt køkkendesign & gennemtænkte indretningsløsninger

Se GLAT kundecases

HAR DU LYST
TIL ET DESIGNBESØG?

BOOK DESIGNBESØG HER