Din rejse med Svane Køkkenet

Svane fugl"Et nyt køkken er en investering i fremtiden"

Køkkenet og alrummet repræsenterer for mange rammerne til ”det perfekte familieliv” – drømmen om de hjemmebagte boller, den perfekte møre steg og kvalitetstid med venner og familien.
Køkkenet er et af de vigtigste rum i hjemmet, oftest fordi det også fungerer som opholds­rum for hele familien. For mange familier er køkkenet det rum, som man opholder sig mest i; der laves mad, man indtager måltider, laver lektier, taler sammen over et glas vin, læser avisen mv.

At købe nyt køkken er derfor en proces, hvor der skal træffes en række vigtige beslutninger, som får betydning for familiens daglige liv. Det er ikke helt nemt, når drøm, økonomi og kvadratmeter skal gå op i en højere enhed. Vores indretningskonsulenter hjælper dig sikkert frem til den rigtige helhedsløsning tilpasset dig, din familie og din hverdag. 

1/

Find inspiration her på siden og i butikken

Her finder du alle vores spændende ­designs, detaljer og indretningsmuligheder i vores sortiment. Og du møder vores ind­ret­nings­­konsulenter, som brænder for at guide dig igennem de mange muligheder, du finder hos Svane Køkkenet.
Medbring evt. en tegning, udklip eller andet som vi kan tage udgangspunkt i, når vi snakker de første idéer igennem, og du får vores inspirationsmaterialer med hjem.

Tag et kig ind i køkkengalleriet

 

2/

Indretning/design/visualisering i 3D

Hos os har du mulighed for at få besøg af en indretningskonsulent, som hjælper dig med at se nye muligheder i rummet, i indretningen og i detaljerne. Det gælder især, når der er tale om større forandringer af rummet. Besøg af Svane Køkkenets indretningskonsulenter er gratis. 
Når vi har talt om dine behov, ønsker og idéer, laver konsulenten et indretningsforslag, som du efterfølgende kommer ind i butikken og får præsenteret. Alle vores indretningskonsulenter er uddannet i vores 3D-tegnesystemer, og på fremvisningsmødet i butikken får du altid en gennemgang af vores indretningsforslag, tegninger og dertilhørende tilbud. Når alle indretningsdetaljer er på plads, er den endelige beslutning selvfølgelig din. Et fremvisningsmøde i butikken tager oftest 1-2 timer.

 

3/

Kontrol opmåling og tryghed for dig som kunde

Når de sidste detaljer er på plads, kommer indretningskonsulenten i mange tilfælde ud og laver en afsluttende kontrolopmåling, inden den endelige bestilling sendes til fabrikken. Dette sikrer, at vi har de helt præcise mål, så der ikke opstår fejl og misforståelser ved bestillingen. Der tages bl.a. højde for evt. skæve vægge, som kan have indflydelse på monteringen og resultatet af det færdige køkken. Når kontrolopmålingen er foretaget, tager vi naturligvis det fulde ansvar for, at bestillingen er korrekt.

 

4/

Produktion af dit unikke Svane køkken

Dit køkken bliver produceret helt specielt til dig. Når dit køkken er bestilt i Svane-butikken, bliver det sat i produktion, og mange hænder er på inventaret – hele vejen igennem fabrikken. Det betyder meget for det færdige resultat, og det kan ses hvor meget kærlighed og håndværk, der er lagt i klargøringen og behandlingen af dit køkken.

 

5/

Samlet levering af dit køkken

”Tid er penge og derfor har vi gjort det nemt for dig”
At levere et køkken handler i høj grad om tillid. Hos Svane Køkkenet er det en selvfølge, at aftaler og tidsplaner overholdes. 

Når skabe og bordplader produceres på samme fabrik, sikrer det en tæt koordinering af alle detaljerne i dit køkken. Elementerne i din ordre scannes, så dit køkken kan følges hele vejen igennem fabrikken. Ved slutkontrollen scannes ordren igen – det sikrer, at den er komplet, inden den forlader fabrikken. 

Alle dele til din samlede løsning; elementer, bordplader, hårde hvidevarer, vask og blandingsbatteri, kan leveres samlet. Dermed behøver du ikke at vente hjemme flere gange for at modtage varer fra os. Vi leverer altid med vores egne biler og overholder deadlines. Dit køkken leveres af erfarne transportmedarbejdere. Yderligere informationer kan ses i folderen ”Når du har valgt Svane Køkkenet”.

 

6/

Certificerede Svane montører

”Kvalitetsarbejde med udvidet reklamationsret”
Vi anbefaler vores kunder montering med vores certificerede montører, som kender Svane  Køkkenets sortimentet og har stor erfaring med vores finish, kvalitet og mange detaljer. Montering med en certificeret montør er vores garanti for godt håndværk og korrekt montering. 
Vælger du en certificeret Svane køkkenmontør, garanterer vi for kvalitet og holdbarhed og kvitterer med en udvidet reklamationsret fra 2 til 5 år. Vi har vores egne servicemontører, så skulle uheldet være ude, er vi parate til at løse sagen hurtigt og effektivt.

Ønsker du et møde
med en indretningskonsulent?

BOOK AFTALEN HER

OPLEV VORES PASSION FOR DESIGN

FIND BUTIK