REDUCE. RECYCLE. RETHINK.

INFINITY

90% RECYCLING 100% ÆRLIGHED

Vi har været vidt omkring i vores undersøgelse af nye materialer, og har fået fremstillet prøvelåger af kasseret mad og rester fra den danske tekstilproduktion. Spændende og værdifulde undersøgelser, der førte blikket mod et ganske velkendt materiale - nemlig en spånplade der er cirkulær i al uendelighed. Deraf navnet INFINITY.

INFINITY er fremstillet af spånplader i al sin enkelthed. Takket være komponenterne i netop spånpladerne fremtræder lågerne med et spraglet udtryk, som vi har valgt at gøre endnu tydeligere ved at lakere dem i en transparent grøn farve.

Infinity Leaf

Svane Køkkenets 2023 nyhed INFINITY findes i to farver. Den grønne Leaf og grålige Sky.

Leaf er inspireret af naturens biodiversitet. Sky af de skiftende årstider og skyernes farvespil. Begge farver er udført med transparent lak og betoner materialets spraglede udtryk.

INFINITY findes i et stort udvalgt af højder, bredder og dybder og kan tilpasse alle rum, indretninger og opbevaringsbehov i boligen.

Find butik

ÆSTETISK DESIGN, ENKELTHED
OG FORNUFT I FIN FORENING

Lak i særklasse

Lakmetoden sikrer, at lågerne kan modstå den daglige slidtage. Lakeringen tilfører lågerne en mat og delikat overflade, der er rar at røre ved og let at rengøre.

Verdensnyhed

Det viste sig i processen, at der skulle en verdensnyhed til, for at kunne forsyne INFINITY med et kantbånd med samme changerende udtryk som lågerne. I tæt samarbejde med en producent, der påtog sig opgaven at udvikle kantbåndet, blev der skabt et bånd, som ud over at være indfarvet, også er fremstillet i 50% genanvendte materialer.

INFINITY skal opleves

Find Butik

Uendelig æstetik

Til en låge hører også et håndtag og en bordplade. Også her er vi gået hele vejen i vores ambition om at skabe et gennemtænkt produkt. Det betyder, at vores designchef Rolf Birk har udpeget et elegant greb, der er cradle to cradle-certificeret. Præcis som fronterne, indgår bordpladen også i en cirkulær produktion, da dens laminat kan udskilles fra kernen, som netop er en spånplade, når den ikke længere skal fungere som bordplade i et Svane Køkken. INFINITY er også den oplagte løsning til badeværelset og garderoben.

Stolte over at kunne sætte retningen

Svane Køkkenet er stolte af at være det første danske køkkenbrand til at præsentere branchen for dette nye design og for måden, vi har valgt at forarbejde spånpladen på.  Hvor tanker på miljøet går hånd i hånd med et æstetisk design og lækre detaljer. Vores ambition med INFINITY har hele tiden været. Reduce. Recycle. Rethink.

INFINITY i pressen

Jyllands-Posten - "Grøn æstetik i køkkenet". Læs interviewet med vores designchef Rolf Birk som i Jyllands-Posten fortæller om udviklingen af INFINITY konceptet.

Find det her

90% RECYCLING
100% ÆRLIGHED

Find butik