Hvad koster
et nyt køkken?

... OG HVAD ØNSKER DU AT
BRUGE PÅ DIT NYE KØKKEN?

Der er mange ting, der spiller ind på prisen på et nyt køkken, og spørgsmålene melder sig, når du første gang bevæger dig ind i butikken til en køkkensnak med en indretningskonsulent hos Svane Køkkenet.

  • Hvor stort er køkkenet?
  • Hvor mange elementer er der plads til?
  • Hvilken køkkenserie er din favorit?

Dine behov

Det er vigtigt for os at afdække dine ønsker og dit prisniveau, så vi kan komme med et bud på et køkken, der passer til alle dine behov – både når det gælder stil, detaljer og pris. Vi guider dig igennem alle de vigtige valg og beslutninger fra design og materialer til valg af bordplade og hvidevarer.

Hos Svane Køkkenet kan vi både lave knivskarpe priser på det budgetvenlige køkken og store komplette løsninger, hvor der ikke er sparet på noget. Indretningskonsulenterne hos Svane Køkkenet ved hvilke spørgsmål, de skal stille for at finde den helt rigtige løsning til dig.

Mulighederne er mange

Materialet på fronterne og designet i dit køkken er nogle de første valg, du bliver stillet overfor. Herefter skal vi have afdækket de mange detaljer, der udgør dit køkken. Skal bordpladen være i praktisk laminat, eller er du mere til en flot stenbordplade? Er det vigtigt for dig at prioritere en dyrere løsning med skuffer fremfor det budgetvenlige alternativ med hylder? Er plastikindsatse mere end fint for dig, eller kan du ikke leve uden massivtræsindsatse? Vi har køkkener i alle prisklasser afhængigt af dine ønsker og behov.

Book et gratis møde med en indretningskonsulent i den nærmeste Svane-butik og få vores bud på dit nye køkken.

KIG IND I KØKKENGALLERIET
OG SE PRISEKSEMPLER

SE VORES KØKKEN GALLERI

… OG KOM IND I DIN NÆRMESTE
SVANE BUTIK OG FÅ UDREGNET ET TILBUD PÅ DIT SVANE KØKKEN

Vi tager udgangspunkt i dine individuelle behov, din familie – og din personlige smag.  Du skal have den rigtige løsning til den rigtige pris. Vi tilbyder gratis professionel konsulentrådgivning på et højt fagligt niveau. Alle indretningskonsulenter hos Svane Køkkenet kender mulighederne i vores store og dybe sortiment og er eksperter i både design, funktionalitet og detaljer.

Ønsker du et møde
med en indretningskonsulent?

BOOK AFTALEN HER