DANSK DESIGN & DANSK PRODUKTION

DECO
DET ENKLE
LOOK

DECO KØKKENET - LYS OG LET STEMNING I KØKKENET

Der bliver lidt mere luft, og tingene glider bare nemmere, når vi går mod lysere tider. Og måske er det netop nu tiden er inde til at skifte køkkenet ud så alle årets hverdage bliver lettere og lysere. Skab den uformelle caféstemning, hvor venner, naboer og familie dropper ind til en kop kaffe.

Svane Køkkenets DECO køkken er uformel enkelhed i et skandinavisk designunivers, som både hylder elegance og tidløshed. De grebsløse fronter tilfører køkkenets stil et skarpt design og funktionelle løsninger. Og så er det hvide, lette udtryk nemt at kombinere med årstidens farver og boligens øvrige møbler.

DECO køkkenet er skabt ud fra en designmæssig betragtning om, at køkkenet er en vigtig ramme for familiens liv hele året rundt, men med fokus på, at vi indretter os let. Køkkenet er samlingspunkt for den daglige madlavning, men også på alle de andre sociale aktiviteter, som familien har. Netop mødet om kaffen er vigtig for os, og hvorfor ikke indrette sin egen café derhjemme? Indbygget kaffemaskine- eller espresso-maskine er populære gadgets i nye køkkener.

DECO opfylder alle de krav og kan skabes helt ud fra individuelle behov og kan tilsættes det tilbehør og de farver, der gør det til et helt personligt køkken.

DECOs gennemtænkte løsninger gør det praktiske arbejde i køkkenet lettere. Dybe skuffer til service og køkkentilbehør, samt en rengøringsvenlig overflade, der tilmed er super slidstærk. Alle fronter har fået tre gange lak, så køkkenet ikke kun er til pynt, men også til brug.

Desuden er DECO prismæssigt fornuftig, så også bundlinjen i køkkenbudgettet kan holde sig på den lyse side.

HAR DU LYST
TIL ET DESIGNBESØG?

BOOK DESIGNBESØG HER