DESIGNNYHED 2024

DECO

 

Fra farve til farve

Hos Svane designer vi køkkenløsninger til dem, der forventer sig lidt mere. Derfor kan du nu få vores nyhed, og flere andre af vores designs, i 17 af tidens mest efterspurgte farver– fra Rosa til Keramik til Havgrøn. 

Du kan gå med en enkeltstående farve eller kombinere flere – ligesom du frit kan vælge finish, herunder den nye super mat. Det bliver din personlige løsning, og på den måde går du fra standard til noget særligt. Fra køkken til et Svane Køkken.  

  • Oversigt
  • Design
  • Materialer
  • Funktioner
  • Specifikationer
  • Book besøg

 

Sæt farve på dit køkken

Farver transformerer et køkken, skaber stemning og reflekterer personlighed. Lyse toner giver en luftig, åben fornemmelse, ideel til små rum. Mørke nuancer skaber dybde og elegance, perfekt til større køkkener. Kontraster kan fremhæve unikke designelementer, mens harmoniske farveskemaer skaber en afslappet, sammenhængende atmosfære. Farver påvirker, hvordan vi oplever og nyder vores køkkenrum.

 

Svane Køkkenet DECO mere plads

19% mere plads end i vores standard underskabe

Unikt for DECO tilbyder Svane Køkkenet nu BIG UNIT-item, som er moduler med lav sokkel og 19% mere plads i skuffer og skabe - helt uden ekstra omkostninger. Underskabet udvides i både højden og dybden, hvilket skaber mere plads til opbevaring af alt fra dit fineste service til dine yndlingsgryder og andet køkkenudstyr.

 

Svane Køkkenet Notes Gold Big grebet - Et design statement

Todelt skuffelook giver et stilfuldt udtryk

Det todelte skuffelook tilføjer et moderne og elegant udtryk til dit køkken. Det er ideelt for dem, der ønsker et køkken, der oser af raffinement, uden at gå på kompromis med brugervenligheden. Med sin unikke æstetik bidrager det til et indbydende og funktionelt køkkenrum, der imødekommer både dagligdagens behov og ønsket om et visuelt tiltalende miljø.

 

Skab en flot kontrast med sorte legrabox skuffer

Brug de sorte Legrabox-skuffer til at tilføre et moderne og sofistikeret touch til et farvet køkken. Den sorte farve er med til at skabe en dyb kontrast, der fremhæver de livlige farver. Denne elegante kombination sikrer, at køkkenet får et stilfuldt og tidløst udseende, hvor de sorte skuffer fungerer som et visuelt ankerpunkt.

 

En verden af farver og muligheder

 

 

Rosa
Kornmark
Fjord Blå
Keramik
Hvid - ⊕
Sort - ⊕
Sten Grå
Storm Grå
Grå - ⊕
Cement Grå
Mørkegrå
Hav Grøn
Mos Grå
Kanvas
Sandsten
Støv Blå
Kalk

17 forskellige basisfarver

DECO fås i 17 basisfarver. Udvalgte farver fås som højglans, mens alle farver kan laves med en supermat finish.

Har I kastet jeres kærlighed på en bestemt nuance, der ikke optræder i standardfarverne, tilbyder vi et uendeligt udvalg af farver mod et ekstra tillæg.

Leveres også i højglans

 

Læs mere om farver

 

 

Vælg den rigtige køkkenbordplade

Bordpladen er det centrale arbejdsområde i køkkenet og et vigtigt element, der understreger udtrykket og designstilen på dit køkken. Valget af bordplade har stor betydning for både funktion og æstetik. Hos Svane Køkkenet tilbyder vi et bredt udvalg af bordplader i forskellige materialer, så du sammen med en indretningskonsulent kan finde den bordplade, der passer bedst til dine behov og præferencer.

SE BORDPLADER

 

 

 

Svane Køkkenet DECO - Meget mere end et køkken

DECO er mere end et køkken

Hos Svane Køkkenet skaber vi indretningsløsninger, der passer til ethvert rum i dit hjem. Denne elegante DECO bænk med opbevaring er et perfekt eksempel – en multifunktionel, stilfuld løsning til stue, entré eller soveværelse, der kombinerer æstetik med praktisk anvendelighed og tilføjer stilfuld orden og farve i dit hjem.

SE BOLIG

 

Svane Køkkenet Notes Gold

 

 

SPECIFIKATIONER

Produktspecifikationer

Designer: Arkitekt MMA, Rolf Birk

 

Book et Designbesøg og lad os udforske hvordan DECO kan passe hjemme hos dig. Med et Designbesøg udforsker vi de unikke muligheder, som dit hjem gemmer på. Netop derfor starter vi med et Designbesøg.

Under besøget udforsker vi rummet, betragter lysindfaldet så vi kan bringe den helt rigtige DECO designløsning i spil. Det giver os det bedste udgangspunkt for at skabe et leverum, der overgår alle dine forventninger.