MASSIV køkken fra Svane Køkkenet
DANSK DESIGN & DANSK PRODUKTION

MASSIV
ET KLASSISK OG
ELEGANT DESIGN

Leg med
kombinationer,
materialer og farver

PRØV ”MIX & MATCH” HER

Et nyt materiale hos Svane Køkkenet

Se MASSIV RAW

MASSIV KØKKENET
– ET KLASSISK OG ELEGANT DESIGN

Det rendyrkede og klassiske skuffedesign går aldrig af mode, og det gør massivt træ heller ikke. Svane Køkkenets MASSIV udstråler ro og harmoni, og specielt når træet kombineres med hvide højskabe og overskabe, opstår der en helt særlig stemning af godt håndværk og et køkken, der oser af noget meget mere møbelagtigt.

Netop den klassiske stil og kombinationen af forskellige materialer, både natur og malede overflader og stålfronter på hårde hvidevarer rammer spot-on tidens boligtendenser, hvor vi mixer og matcher nyt og gammelt, bløde og hårde kontraster. MASSIV NATUR EG sat sammen med hvide, malede fronter i overskabe og højskabe er et stilsikkert valg. Og netop kombinationerne udtrykker den helt egen personlige stil.

”Men det er vigtigt altid at kombinere MASSIV med andre lågetyper i overskabe og højskabe for at opnå det kontrastfyldte og personlige udtryk, som passer til tidens møbelsmag” understreger Rolf Birk, MAA arkitekt hos Svane Køkkenet.

MASSIV er det rendyrkede skuffedesign i naturmaterialer – i hvidtonet eg, i natur eg, i sort eg, ask og i RAW materiale. Oplevelsen af det gode håndværk understreges af de grebsløse lamelfronter med skrå massivtræsliste og de ind fræsede gribelister i bunden af hver lamel.

Når de massive træfronter samtidig kan sættes sammen med malede fronter i hvidt eller gråtoner fra den støvede grå til den mørkeste grå farve, så er valgmulighederne næsten uendelige. Det er nemt at indrette et køkken med lige netop de udtryk, som matcher både familiens og boligens personlighed.

Oplev det klassiske køkken i nye kombinationer i din lokale Svane butik.

Massiv og S17 Køkken fra Svane Køkkenet

MIX & MATCH

Hos os har du mulighed for at fusionere de stærkeste køkkendesigns ved at sammensætte vores modeller på en ny og spændende måde. Her er S17 – vist i kombination med MASSIV ask på øen og med WBL gribelister på højskabsvæggen. Materiale mixet giver en dynamik i køkkenet og gør, at man får til personlig tilpasset løsning med indbyttet wauw effekt.

KOM MED EN TUR HJEM TIL VORES KUNDER

Se MASSIV kundecases

HAR DU LYST TIL ET MØDE
MED OS I BUTIKKEN?

BOOK AFTALEN HER