ET KLASSISK OG ELEGANT DESIGN

MASSIV

 

Natur Eg

Den viste opstilling i MASSIV Eg er et gennemført naturdesign udført i smukke trælameller. Lamellerne tilføjer en unik og stilfuld æstetik til rummet.

Et køkken i eg går aldrig af mode, og MASSIV er definitionen på en klassiker hos Svane Køkkenet. Oplevelsen af det gode håndværk understreges af de grebsløse lamelfronter med skrå massivtræslister og de indfræsede gribelister i bunden af hver lamel.

Her et smukt, simpelt køkken på et lille landsted. MASSIV-delen akkompagneres af en hvid højskabsvæg med køl- og fryseskabe. 

Hvidtonet Eg
Sort Eg
RAW EG
Valnød
Natur Eg

Raw Eg

MASSIV RAW er udført i massiv egetræ med en specialudviklet overflade. Resultatet er mørkt, eksklusivt og modigt – det totale opgør med det hvide, nordiske køkken.

MASSIV RAW stjæler ofte billedet i rummet med sit mørke, naturlige udtryk – et eksklusivt møbeludtryk med en ergonomisk gribeliste i hver lamel.

Her vist med mange ekslusive detaljer som, vinkøleskab, forhøjet bordplade på køkkenøen, armatur fra Quooker og Hide Away-skab. 

Natur Eg
Hvidtonet Eg
Valnød
Sort Eg
RAW EG

Hvidtonet Eg

Hvidtonet eg er en populær valgmulighed inden for indretning, da det tilføjer en lys og luftig følelse til ethvert rum.

Her er MASSIV Hvidtonet eg sammensat med NORDIC Sort eg på højskabsvæggen. Et køkkendesign der kombinerer sortlakeret egefinér og hvidtonet massivtræ – bundet sammen af materialernes smukke åretegninger. 

Løsningen er vist med den nyeste version af Hideaway-skabet – fuldfineret og med en kearmisk bordplade fra Dekton, vinkøleskab og Legrabox-skuffer.

Raw eg
Sort eg
Valnød
Natur Eg
Hvidtonet Eg

Sort Eg

Oplevelsen af det gode håndværk understreges af de grebsløse lamelfronter med skrå massivtræslister og de indfræsede gribelister i bunden af hver lamel. 

MASSIV i Sort eg, er en populær og tidløs løsning inden for køkkeninteriør. Denne eksklusive overflade giver et raffineret og elegant udtryk der giver en dyb, rig og ensartet sort farve.

Her med fede detaljer, som indbyggede reoler i køkkenøen og i forlængelse af højskabsvæggen. Højskabsvæggen er udstyret med både 2 ovne, kaffemaskine og vinkøleskab.

Natur eg
Valnød
Raw Eg
Hvidtonet Eg
Sort eg

Valnød

MASSIV Valnød er kendt for sit smukke og eksklusive udseende. Træet har en varm, rødbrun farve med en dyb og rig naturlig glød. Valnød kan tilføje en sofistikeret og luksuriøs atmosfære til dit køkken.

Vi har bevaret den naturlige tekstur og årringe i egetræet. Denne kombination af farve og tekstur giver en unik visuel oplevelse og skaber en sofistikeret atmosfære i rummet.

Dette køkken er virkelig godt udnyttet, hvor man har alle nødvendige funktioner på begrænset plads. Her vist med S19-overskabe i Grå. 

Valnød
Natur Eg
Sort eg
Raw Eg
Hvidtonet Eg
  • Oversigt
  • Design
  • Materialer
  • Funktioner
  • Cases
  • Specifikationer
  • Book besøg

 

FUNKTIONEL SKØNHED

Det rendyrkede og klassiske skuffedesign går aldrig af mode, og det gør massivt træ heller ikke. Svane Køkkenets MASSIV udstråler ro og harmoni, og trælamellerne tilfører en naturlig og varm atmosfære til dit køkken. 

Trælameller har en tidløs og klassisk appel, og kan let tilpasses ændringer i din indretning og stil over tid, hvilket gør dem til en langsigtet investering.

 

EN STÆRK TENDENS

Køkkenelementerne er nøje afstemt, både når det kommer til design og materialer, for at skabe et harmonisk og veldesignet køkken, der passer perfekt ind i den skandinaviske boligstil. Serien er ideel til både renovering af ældre huse, men også til nybyg.

 

Et personligt udtryk med Svane Køkkenet Mix & Match

Hos Svane Køkkenet har du mulighed for at sætte dit helt eget personligt præg på dit køkken, med de mange kombinationsmuligheder til at skabe dit drømmekøkken. Det er næsten kun din fantasi, der sætter grænserne. I køkkenet her er de moderne sorte MASSIV-lameller kombineret med de sorte NORDIC-højskabe. Det sorte køkken giver mulighed for at eksperimentere med forskellige farvekombinationer og designelementer. 

 

Masser af muligheder med MASSIV

 

 

Natur Eg
Hvidtonet Eg
Sort Eg
Raw Eg
Valnød

5 trætyper

MASSIV fås i fem trætyper: Eg, Hvidtonet eg, Valnød, RAW eg og Sort eg. Alle varianterne er præget af deres autentiske træudtryk, der tilfører varme og en følelse af natur til køkkenet.

 

Det skal du være opmærksom på

MASSIV er trælameller i forskellige træsorter, som naturligvis kræver vedligehold og pleje løbende. 

Alt efter hvilken træsort du vælger, følger der en guide med, til hvordan du bedst plejer dit nye køkken.

Den daglige vedligehold foretages med en klud, hård opvredet i lunt vand, tilsat opvaskemiddel. Til rengøring af disse overfader anbefales mildere rengøringsmidler som sæbespåner eller tilsvarende.

 

Vælg den rigtige køkkenbordplade

Bordpladen er det centrale arbejdsområde i køkkenet og et vigtigt element, der understreger udtrykket og designstilen på dit køkken. Valget af bordplade har stor betydning for både funktion og æstetik. Hos Svane Køkkenet tilbyder vi et bredt udvalg af bordplader i forskellige materialer, så du sammen med en indretningskonsulent kan finde den bordplade, der passer bedst til dine behov og præferencer.

SE BORDPLADER

 

 

 

 

Mød vores kunder

Vi har samlet en række spændende cases, hvor du kan blive inspireret af forskellige indretningsmuligheder, fra vores egne kunder. 

Lad deres løsninger inspirere dig til at skabe dit eget drømmekøkken.

Dyk ned i vores kunders cases og find din egen unikke stil. Oplev mulighederne, der ligger i vores samling af inspirerende køkkencases. Find den perfekte indretning, der passer til dig og din personlighed.

SE MERE

 

SPECIFIKATIONER

Produktspecifikationer

Designer: Arkitekt MMA, Rolf Birk

Materialespecifikationer

Kerne: Massiv træ

Overflade: Lakeret

Retning: Vandret

Farver: Raw Eg, Natur Eg, Sort eg, Hvidtonet Eg, Valnød

Laktype: UV-lakering

Certificeringer

Indeklimamærket

 

Book et Designbesøg og lad os udforske hvordan MASSIV kan passe hjemme hos dig. Med et Designbesøg udforsker vi de unikke muligheder, som dit hjem gemmer på. Netop derfor starter vi med et Designbesøg.

Under besøget udforsker vi rummet, betragter lysindfaldet så vi kan bringe den helt rigtige MASSIV designløsning i spil. Det giver os det bedste udgangspunkt for at skabe et leverum, der overgår alle dine forventninger.