SMUKKEST ER NATUREN

NOTES

 

Gold

NOTES-køkkenet i farven Gold er i gyldent asketræ. Gold har en varm og lys farve, der kan tilføje en behagelig atmosfære til dit køkken. Træet kan variere i farvetone og mønster, hvilket giver et unikt udseende til hvert element i køkkenet. Asketræ er kendt for sin styrke og holdbarhed. Det er et hårdttræ, der kan modstå daglig brug og slid i køkkenmiljøet.

Her er køkkenet vist med vores nye BIG-greb og specialdesignet massivtræsreoler, med smukke håndlavede samlinger. Gavlene på køkkenet er desuden vores specialgavle i massivtræ og finér med markant rammeeffekt - inspireret af vores åbne massivtræsreoler.

GOLD
PLATINUM

Platinum

Platinum i mørkt bejdset asketræ giver mørke afdæmpede noter i køkkenet, og kan tilføje en følelse af elegance. Det mørke farveskema kan skabe en luksuriøs atmosfære og tilføre dybde og karakter til rummet.

Hvert element i køkkenet får et unikt udseende, da træet kan variere i farvetone og mønster. Asketræ er berømt for sin styrke og holdbarhed. Som et hårdttræ kan det modstå daglig brug og slid i køkkenet.

Køkkenet har her vores nyeste BIG-greb og massivtræsreoler, som er udsmykket med smukke håndlavede samlinger. Gavlene i køkkenet er også vores specialudviklede gavle i massivtræ og finér.

PLATINUM
GOLD
  • Oversigt
  • Design
  • Materialer
  • Funktioner
  • Specifikationer
  • Book besøg

 

Svane Køkkenet NOTES skaber ro og bringer naturen ind i køkkenet

Der hersker en ro og behagelighed ved at indrette sig med træ

 

Svane Køkkenet Notes Gold reoler med håndlavede detaljer - Indbydende element til indretning

REOLER MED HÅNDLAVEDE DETALJER

Til NOTES har vi specialdesignet en ny reol i massivtræ, med smukke håndlavede samlinger der udstråler håndlavet elegance.

Massivtræsreolen findes ligeledes i begge NOTES-varianter. Reolens åbne design tilfører et luftigt og indbydende element til indretningen.

Reolerne kan bruges kreativt og indgå i mange forskellige møbelløsninger i hele boligen.

 

Svane Køkkenet Notes Gold gavle som et designelement

GAVLE SOM DESIGNELEMENT

Gavle anvendes typisk som afslutning på et veldesignet køkkenmøbel.

Til NOTES har vi udviklet en specialgavl i massivtræ og finér med en markant rammeeffekt - inspireret af vores åbne massivtræsreoler. Det skaber en stærk sammenhæng mellem de forskellige køkkenmøbler.

 

Svane Køkkenet Notes Gold Big grebet - Et design statement

GREB – ET DESIGN STATEMENT

BIG-grebet er vores nye designstatement. Et markant greb der anvendes på udvalgte højskabslåger i indretningen.

Grebet findes i begge NOTES varianter og kombineres med metalbeslag i enten sort eller stål. Grebet kan tilpasses i længden.

Den massive rundstok giver et roligt integreret tone-i-tone-look til det gennemførte træmøbel. Et stærkt designstatement.

 

Mix og Match med Svane Køkkenet og skab dit helt eget udtryk

Et personligt udtryk med Svane Køkkenet Mix & Match

Hos Svane Køkkenet har du mulighed for at sætte dit helt eget personligt præg på dit køkken, med de mange kombinationsmuligheder til at skabe dit drømmekøkken. Det er næsten kun din fantasi, der sætter grænserne. En kombinationsmulighed kunne være det kontrastfulde H22-greb i sort, stålreoler med matchende finérhylder, højskabe fra S19-køkkenserien. Mulighederne er mange.

 

Masser af muligheder med NOTES

 

 

NOTES Gold
NOTES Platinum

2 bejdsefarver

NOTES er planskåret finér med smukke lodrette åretegninger. Finéren findes i to udvalgte varianter NOTES Gold og  NOTES Platinum. Begge varianter er baseret på en specialudviklet bejdsebehandling. Bejdsen tilfører finéren et naturligt farvespejl, der skaber dybde og reflekterer lyset på en helt særlig måde.

 

Svane Køkkenet Notes Gold detalje med de lodrette planskåret finér

LODRET PLANSKÅRET FINÉR

Finéren er planskåret med flotte kegleformede åretegninger. Planskåret finér giver et naturligt, levende og ærligt materialeudtryk. Store, høje flader understreger de smukke lodrette åretegninger.

Finéren monteres på en 19 mm spånplade med matchende finérkant. Hele fronten behandles afslutningsvis med en slidstærk mat toplak.

 

Svane Køkkenet NOTES bordeplade i massiv ask

Vælg den rigtige køkkenbordplade

Bordpladen er det centrale arbejdsområde i køkkenet og et vigtigt element, der understreger udtrykket og designstilen på dit køkken. Valget af bordplade har stor betydning for både funktion og æstetik. Hos Svane Køkkenet tilbyder vi et bredt udvalg af bordplader i forskellige materialer, så du sammen med en indretningskonsulent kan finde den bordplade, der passer bedst til dine behov og præferencer.

SE BORDPLADER

 

Højskabsvæg med integreret hvidevarer og køkkenø med massive NOTES reoler.

 

 

Svane Køkkenet Notes Gold

 

Svane Køkkenet Notes Platinium som badeværelsesmøbel

NOTES – HELE HUSET RUNDT

NOTES-serien er perfekt til opbevaring i hele hjemmet. Med sin alsidighed og naturlige æstetik kan den skabe et sammenhængende udtryk i hele boligen. Uanset om det er til køkken, bad eller garderobe, kan NOTES-serien bringe naturens skønhed og funktionalitet ind i ethvert rum. Skab en harmonisk atmosfære og organiser dine ejendele med stil ved at tænke naturen ind i hele dit hjem med NOTES.

 

SPECIFIKATIONER

Produktspecifikationer

Designer: Arkitekt MMA, Rolf Birk

Materialespecifikationer

Kerne: Spånplade

Overflade: Finér

Retning: Lodret finér

Farver: Gold og Platinum

Laktype: UV-lakering

Certificeringer

Indeklimamærket

 

Book et Designbesøg og lad os udforske hvordan NOTES kan passe hjemme hos dig. Med et Designbesøg udforsker vi de unikke muligheder, som dit hjem gemmer på. Netop derfor starter vi med et Designbesøg.

Under besøget udforsker vi rummet, betragter lysindfaldet så vi kan bringe den helt rigtige NOTES designløsning i spil. Det giver os det bedste udgangspunkt for at skabe et leverum, der overgår alle dine forventninger.