NOTES - DESIGNNYHED 2023

Smukkest er naturen

Der hersker en ro og behagelighed ved at indrette sig med træ

NOTES er planskåret finér med smukke lodrette åretegninger. Finéren findes i to udvalgte varianter NOTES GOLD og  NOTES PLATINUM. Begge varianter er baseret på en specialudviklet bejdsebehandling. Bejdsen tilfører finéren et naturligt farvespejl, der skaber dybde og reflekterer lyset på en helt særlig måde.

Begge varianter fremhæver elegant de lodrette åretegninger. NOTES GOLD i de lyse gyldne noter. NOTES PLATINUM i mørke og afdæmpede noter. Meget æstetisk. Meget nordisk.

Begge varianter er inspireret af luksuriøse metaller, og taler ind i en stigende interesse for autentiske og ærlige materialer – tilført et touch af håndlavet luksus.

Svane Køkkenet Notes Gold med højskabe

NOTES Gold eller Platinum


Som vist. Priser fra 67.780 kr.*

*Excl. bordplade, vask, armatur, hvidevarer og styling.

SE MERE
Svane Køkkenet Notes Gold detalje med de lodrette planskåret finér

LODRET PLANSKÅRET FINÉR

NOTES finér er lavet af nøje udvalgt FSC-certificeret asketræ.

Finéren er planskåret med flotte kegleformede åretegninger. Planskåret finér giver et naturligt, levende og ærligt materialeudtryk. Store, høje flader understreger de smukke lodrette åretegninger.

Finéren monteres på en 19 mm spånplade med matchende finérkant. Hele fronten behandles afslutningsvis med en slidstærk mat toplak.

Svane Køkkenet Notes Gold Big grebet - Et design statement

GREB – ET DESIGN STATEMENT

BIG-grebet er vores nye designstatement. Et markant greb der anvendes på udvalgte højskabslåger i indretningen.

Grebet findes i begge NOTES varianter og kombineres med metalbeslag i enten sort eller stål. Grebet kan tilpasses i længden.

Den massive rundstok giver et roligt integreret tone-i-tone-look til det gennemførte træmøbel. Et stærkt designstatement.

SE MERE
Svane Køkkenet Notes Gold reoler med håndlavede detaljer - Indbydende element til indretning

REOLER MED HÅNDLAVEDE DETALJER

Til NOTES har vi specialdesignet en ny reol i massivtræ, med smukke håndlavede samlinger der udstråler håndlavet elegance.

Massivtræsreolen findes ligeledes i begge NOTES varianter. Reolens åbne design tilfører et luftigt og indbydende element til indretningen.

Reolerne kan bruges kreativt og indgå i mange forskellige møbelløsninger i hele boligen.

SE MERE
Svane Køkkenet Notes Gold gavle som et designelement

GAVLE SOM DESIGNELEMENT

Gavle anvendes typisk som afslutning på et veldesignet køkkenmøbel.

Til NOTES har vi udviklet en specialgavl i massivtræ og finér med en markant rammeeffekt - inspireret af vores åbne massivtræsreoler. Det skaber en stærk sammenhæng mellem de forskellige køkkenmøbler.

Book et Designbesøg og lad os udforske hvordan NOTES kan passe hjemme hos dig. Med et Designbesøg udforsker vi de unikke muligheder, som dit hjem gemmer på. Netop derfor starter vi med et Designbesøg.

Under besøget udforsker vi rummet, betragter lysindfaldet så vi kan bringe den helt rigtige NOTES designløsning i spil. Det giver os det bedste udgangspunkt for at skabe et leverum, der overgår alle dine forventninger. 

 

Book et designbesøg

Vælg butik tættest på dig

Du har valgt:

Vælg din butik her

Min henvendelse drejer sig om

Kontaktinfo

Udfyld felterne og vi kontakter dig for at bekræfte det ønskede mødetidspunkt, som du bedes notere i nedenstående kommentarfelt.