DANSK DESIGN & DANSK PRODUKTION

S19
BRUGERVENLIG ÆSTETIK
OGSÅ I BADEVÆRELSET

S19 er VAREMÆRKEREGISTRERET

VI DESIGNBESKYTTER
VORES KERNEPRODUKTER

Vores tilgang til og fokus på design er en af grundstenene i vores Svane DNA.
Derfor designbeskytter og navnebeskytter vi flere af vores kerneprodukter.
Det er vigtig for os at tilbyde unikke flotte løsninger, som du som kunde kun finder hos os.

MERE BAD INSPIRATION?

SE SENESTE BAD FOLDER

BRUGERVENLIG ÆSTETIK
OGSÅ I BADEVÆRELSET

Surface laminat er dels kendetegnet ved sit super matte udtryk, der skaber en helt særlig refleksion af lys og skygger og dels materialets bløde overfladetouch, der giver fronten en behagelig berøringsflade. Materialet er indeklimamærket og antibakterielt i sin overfladekonstruktion. Surface laminat er både slidstærkt og rengøringsvenligt, og derfor et oplagt materialevalg til køkken- og badmøbler med høj brugsfrekvens og hyppig rengøring. Kig ind i din nærmest Svane butik og få et bud på et S19 bad.

NATUREN ER INSPIRATIONSKILDEN TIL S19

Brug naturen som inspirationskilde til at sætte stemninger med farver som skovgrøn og havblå og mix materialer som metal, træ og beton med bløde, reflekterende overflader fra S19 Surface laminat.
Og en ny farveskala med skovgrøn, havblå og bladrød udfordrer til at tænke i nye kombinationer af farver og materialer i greb, vaske og armaturer.

Kombinationer

En æstetisk og rå stemning med tydelig inspiration fra naturen skabt i kombina-tionen mellem badelementernes skovgrønne Surface overflader og de mørkegrå og sorte metal- og stenoverflader. Svane Køkkenets S19 er anvendt til skabselement, og det samme er stålreolen og den sorte Sense knop. 

Ønsker du et møde
med en indretningskonsulent?

BOOK AFTALEN HER