MODERNE NOSTALGI

RETRO

 

Hav Grøn

RETRO-køkkenet i farven Hav Grøn udstråler ro og harmoni. Hav Grøn er en forfriskende og beroligende farve, der kan give dit køkken et unikt og indbydende udseende. Farven kan bidrage til en afslappet atmosfære og skabe en forbindelse til naturen og det maritime.

Her vist med smukke klassiske greb, marmorbordplade og indbygget emhætte i væggen. Køkkenet er smukt afsluttet med vitrineskabe og stålreoler der binder rummet sammen.

Mørkegrå
Cement Grå
Grå
Mos Grå
Fjord Blå
Sandsten
Keramik
Kornmark
Kalk
Rosa
Kanvas
Hvid
Sort
Sten Grå
Storm Grå
Støv Blå
Hav Grøn

Grå

Her er RETRO vist i en køkkenløsning i farven Grå i kombination med indbyggede stålhylder og vitrineskab.

Grå er en moderne farve, der kan give dit køkken et stilfuldt og tidløst udseende. De har en rolig og sofistikeret atmosfære og passer godt til moderne og minimalistiske designstilarter. Grå en let at kombinere med kontrasterende farver for at skabe et unikt og personligt udtryk i dit køkken

Her er køkkenet f.eks. gennemført med flere komponenter i sort: Bordplade, hylder, armatur, hvidevarer, spisebord og lamper.

Cement Grå
Mørkegrå
Støv Blå
Storm Grå
Sten Grå
Sort
Hvid
Hav Grøn
Mos Grå
Fjord Blå
Sandsten
Keramik
Kornmark
Kalk
Rosa
Kanvas
Grå

Hvid

RETRO er her vist i Hvid. Hvid er en tidløs farve, der aldrig går af mode. Et hvidt køkken har en klassisk elegance og et rent udseende, der kan passe til forskellige designstilarter og holde sig aktuelt i mange år fremover.

Den matte, bløde overflade går igen på skuffer og højskabe. Det hvide køkken er udstyret med vores RETRO-greb i stål, som står smukt til ovnen og kaffemaskinen, der også er i stål.

Sort
Sten Grå
Storm Grå
Støv Blå
Grå
Cement Grå
Mørkegrå
Hav Grøn
Mos Grå
Fjord Blå
Sandsten
Keramik
Kornmark
Kalk
Rosa
Kanvas
Hvid

Sten Grå

RETRO i Stengrå skiller sig ud og tilføjer en unik og varm atmosfære til dit køkken. Farven har en subtil intensitet og dybde, der kan give rummet karakter og personlighed. Stengrå fungerer godt sammen med naturlige materialer som træ, sten og marmor. Denne farve kan skabe en flot kontrast eller komplementere de organiske elementer i dit køkken, hvilket giver en visuel balance og harmoni.

Køkkenet har flere smukke designdetaljer – som de enkle greb, Quooker i messing og indbygget emhætte i væggen.

Sort
Hvid
Storm Grå
Støv Blå
Grå
Cement Grå
Mørkegrå
Hav Grøn
Mos Grå
Fjord Blå
Sandsten
Keramik
Kornmark
Kalk
Rosa
Kanvas
Sten Grå
  • Oversigt
  • Design
  • Materialer
  • Funktioner
  • Cases
  • Specifikationer
  • Book besøg

 

RETRO-KØKKENET – ET FORNEMT COMEBACK

Svane Køkkenets RETRO-køkkendesign er præget af en stigende nostalgi, der kombinerer klassiske elementer med skandinavisk enkelhed. Dette unikke design henvender sig til dem, der ønsker gennemført ærlighed i traditionelt nordisk design

 

Et køkken der bringer rummet sammen

Køkkenelementerne er nøje afstemt, både når det kommer til design og materialer, for at skabe et harmonisk og veldesignet køkken, der passer perfekt ind i den skandinaviske boligstil. Serien er ideel til både ældre villaer, renoveringsprojekter og moderne nordiske hjem. 

 

Et personligt udtryk med Svane Køkkenet Mix & Match

Hos Svane Køkkenet har du mulighed for at sætte dit helt eget personligt præg på dit køkken, med de mange kombinationsmuligheder til at skabe dit drømmekøkken. Det er næsten kun din fantasi, der sætter grænserne. I køkkenet her er de moderne RAW-lameller kombineret med nostalgiske RETRO-skabe i en skøn grøn nuance, som leder tankerne udenfor vinduerne. Mulighederne er mange.

 

Masser af muligheder med RETRO

 

 

Hvid
Sort
Sten Grå
Storm Grå
Støv Blå
Grå
Cement Grå
Mørkegrå
Hav Grøn
Mos Grå
Fjord Blå
Sandsten
Keramik
Kornmark
Kalk
Rosa
Kanvas

17 forskellige farver

RETRO fås i 17 standardfarver. Udvalgte farver fås som højglans, mens alle farver kan laves med en supermat finish.

Har I kastet jeres kærlighed på en bestemt nuance, der ikke optræder i standardfarverne, tilbyder vi yderligere 2400 specialfarver.

 

Det skal du være opmærksom på

RETRO-lågerme er skabt ved hjælp af den seneste materialeteknologi, der sikrer, at serien ikke kun er visuelt tiltalende, men også behagelig at berøre og nem at rengøre. Hvis du f.eks. vælger en låge i en af vores supermatte farver, får du slidstærke overflader med mindre synlige aftryk fra f.eks. fingre. Derudover har det en meget lav glans med høj farvekvalitet.

 

Vælg den rigtige køkkenbordplade

Bordpladen er det centrale arbejdsområde i køkkenet og et vigtigt element, der understreger udtrykket og designstilen på dit køkken. Valget af bordplade har stor betydning for både funktion og æstetik. Hos Svane Køkkenet tilbyder vi et bredt udvalg af bordplader i forskellige materialer, så du sammen med en indretningskonsulent kan finde den bordplade, der passer bedst til dine behov og præferencer.

SE BORDPLADER

 

 

 

 

Mød vores kunder

Vi har samlet en række spændende cases, hvor du kan blive inspireret af forskellige indretningsmuligheder, fra vores egne kunder. 

Lad deres løsninger inspirere dig til at skabe dit eget drømmekøkken.

Dyk ned i vores kunders cases og find din egen unikke stil. Oplev mulighederne, der ligger i vores samling af inspirerende køkkencases. Find den perfekte indretning, der passer til dig og din personlighed.

SE MERE

 

SPECIFIKATIONER

Produktspecifikationer

Designer: Arkitekt MMA, Rolf Birk

Materialespecifikationer

Kerne: MDF

Overflade: PU grunder og PU toplak 

Farver: Kanvas, Rosa, Kalk, Kornmark, Sten Grå, Keramik, Sandsted, Mørkegrå, Fjord Blå, Hvid, Støv Blå, Hav Grøn, Strom Grå, Cement Grå, Mos Grå, Sort, Grå

Laktype: PU toplak

Certificeringer

Indeklimamærket

 

Book et Designbesøg og lad os udforske hvordan RETRO kan passe hjemme hos dig. Med et Designbesøg udforsker vi de unikke muligheder, som dit hjem gemmer på. Netop derfor starter vi med et Designbesøg.

Under besøget udforsker vi rummet, betragter lysindfaldet så vi kan bringe den helt rigtige RETRO designløsning i spil. Det giver os det bedste udgangspunkt for at skabe et leverum, der overgår alle dine forventninger.