DANSK DESIGN & DANSK PRODUKTION

RETROKØKKEN
MODERNE
NOSTALGI

RETRO KØKKENET – ET FORNEMT COMEBACK

Nostalgien breder sig i Svane Køkkenets RETRO køkken design, som er en kombination af klassiske elementer og skandinavisk enkelthed. Et RETRO-køkken henvender sig til de, der ønsker gennemført ærlighed i traditionelt nordisk design.

”RETRO er et fænomen, der rammer en markant tendens i tidsånden lige nu, og er derfor også meget relevant for forbrugernes behov. Det er ærligt, enkelt og meget sigende for modtageren” forklarer arkitekt MAA Rolf Birk, der er ansvarlig for koncept- og design hos Svane Køkkenet. 

Detaljen skaber nostalgien

Svane Køkkenet har udviklet en række nye elementer for at skabe et gennemført RETRO udtryk og tilbyder et væld af indretningsmuligheder. 

Detaljer som tofarvede vitrineskabe, gavle med rammeprofil og et specialdesignet greb, bringer de nostalgiske minder ind i hjertet af boligen. Den velkendte emhættekasse har sågar vundet indpas i de danske hjem igen.

”Det er vores indtryk, at forbrugerne er begejstrede for RETRO tendensen. Selvom Svane er mere kendt for sine rene linjer og enkle design, er det bestemt et stilunivers, vi vil arbejde videre med.” siger Rolf Birk.

RETRO findes i Svane Køkkenets 16 colourfarver og i 9 forskellige højglanslak. Det nordiske design, med fokus på ærlighed og enkelthed, findes også i Svane Køkkenets bad- og garderobesortiment.

Er du interesseret i at mærke de særlige elementer og kvaliteten i et af vore retrokøkkener, så kom ind i din nærmeste Svane-butik og oplev forskellen.

KOM MED EN TUR HJEM TIL VORES KUNDER

Se RETRO kundecases

HAR DU LYST
TIL ET DESIGNBESØG?

BOOK DESIGNBESØG HER