DANSK DESIGN & DANSK PRODUKTION

WBL
ENKELT, KNIVSKARPT
OG ELEGANT

WBL – ENKELT, KNIVSKARPT OG ELEGANT

WBL køkkenet er et rigtig godt eksempel på, hvordan vi tænker og arbejder. Denne model står knivskarp på alle ledder og kanter – det gælder designet, materialerne, detaljer og ikke mindst prisen.

Fabrikken bag Svane Køkkenet har udviklet og produceret køkkener i mange årtier og kan trække på masser af erfaring, der kommer dig til gode. Erfaringen gør os ef­fektive, og det betyder, at WBL koster langt mindre, end det ser ud til. Faktisk koster køkkenet næsten kun det halve af prisen på tilsvarende designkøkkener.

Hvad får du så for pengene? Du får et toptjekket køkken, der ikke går af mode de næste mange år. Køkkenserien fås i hvid, hvid højglans, colour farver og alle vores finértyper. Kig ind i butikken, og oplev WBL køkkenet live.

Fakta og detaljer der gør WBL køkkenet specielt

Højskabslåge med gribeliste

Den lakerede alu-skinne på højskabene er placeret lodret. Så er det lettere at få fat, og det kræver langt færre kræfter at åbne lågen, end hvis grebet var placeret vandret.
Endnu et nyt design element, der giver en lethed og elegant udtryk.
 

Ekstra tynde gavlsider og bordplader

Tynde gavle giver sammen med de nye tynde bordplader køk­kenet en delikat, svævende lethed og elegance. WBL køkkenet kan designmæssigt sagtens “bære” en kraftigere bordplade, hvis det mere er din stil!

Store skuffer giver bedre plads

De store skuffer er ikke alene elegante i linjer og udtryk men giver bedre indvendig højde til store gryder, eller ”store emballager”.
Elementet her byder på to synlige skuffer, og bag dem to indvendige skuffer.
De nederste skuffer har mekanisk ”skub ud funktion”, så du med et let tryk på skuffen kan åbne den helt.

Vi tror på, at det er summen af super lækre design- og funktionsdetaljer, der tilsammen gør en forskel, der holder i mange år.

KOM MED EN TUR HJEM TIL VORES KUNDER

Se WBL kundecases

HAR DU LYST
TIL ET DESIGNBESØG?

BOOK DESIGNBESØG HER