FINGERTAPPET PRÆCISION

SNEDKER

 

SNEDKER RAW - NYHED 2024

Oplev tidløs elegance og sublim håndværksmæssig kvalitet med Svane Køkkenets unikke snedkerbadmøbler i RAW. Hvert element er omhyggeligt udført, lige fra det robuste trækorpus til de eksklusive fingertappede skuffer, der tilføjer en klassisk finesse til dit badeværelse.

Bordpladen i en tynd 12mm corian i hvid, der komplementeres perfekt af et raffineret messingarmatur fra Cassøe, der tilføjer et strejf af luksus og varme. 

RAW

Snedker Eg

Vi tilbyder enestående snedkerbadeværelser i smukt egetræ, hvor hver detalje er omhyggeligt udført. Fingertappede skuffer giver en klassisk og tidløs elegance til dit badeværelse, mens den solide trækonstruktion sikrer holdbarhed og skønhed i årevis.

Vores snedkermoduler er udført i egetræ med fuldfineret korpus og fingertappede massivtræsskuffer. Badeværelset er her med en bordplade i hvid, der fylder halvdelen af badmøblet, med integreret vask og hvidt armatur.

Eg
  • Oversigt
  • Design
  • Materialer
  • Funktioner
  • Specifikationer
  • Book besøg

 

NATUREN ER TIDSLØS OGSÅ I BADET

Vores designfilosofi for badeværelser er en dyb respekt og værdsættelse for naturens tidsløse charme. Hver badecærelser i SNEDKER, afspejler en ægte passion for håndværk, som kommer til udtryk i detaljer, som fine fingertappede egetræsskuffer.

Den varme glød fra egetræet forstærker rummets stemning, og omdanner det fra et almindeligt rum til et helle af komfort og afslapning, hvor man kan geare ned og genoplade.

 

Push-to-open, grebsløst design

Vores push-to-open-løsning fremhæver det bedste fra begge verdener: enkelhed og naturlighed. Med et enkelt tryk på skuffefronten glider vores fingertappede egetræsskuffer op, og de lukker igen med en blød, lydløs bevægelse takket være soft-close. Dette grebsløse design sikrer ikke kun en ren og ubrudt flade, men også en dybdegående fokus på træets unikke karakteristika. Med vores push-to-open, grebsløse design får du et bad, der er funktionelt og æstetisk tiltalende.

 

FINGERTAPPET PRÆCISION

Det minimale mellemrum mellem skuffefronterne og rammerne tilføjer et ekstra lag af elegance, mens de tydelige fingertapninger underbygger det håndværksmæssige fokus og det naturlige udtryk.

 

 

TO TRÆSORTER

Vores SNEDKER-bad præsenterer en uovertruffen kombination af æstetisk elegance og praktisk funktion, takket være de fint udførte fingertappede skuffer i Eg og RAW.

*SNEDKER RAW levering fra uge 9, 2024.

Kendt for sin robusthed og evige charme, gør eg sig bemærket som et ideelt materialevalg for et badeværelse der skal fungere i mange år. Den gyldne nuance af eg indfanger et unikt lys og skaber et indbydende miljø, omdannende det fra et simpelt brugsrum til et luksuriøst tilflugtssted. Dette naturlige træ tilføjer en dybde og karakter, der gør det til et fortrinligt valg for enhver badeværelsesindretning.

 

Vælg bordplade til dit badeværelse

Bordpladen er et vigtigt element på badeværelset, hvor funktion og æstetik skal harmonere. Bordpladen skal f.eks. have plads til tandbørster, sæber og cremer, og skal samtidig kunne modstå vand, fugt og kemikalier. 

Hos Svane Køkkenet tilbyder vi et bredt udvalg af bordplader i forskellige materialer, så du sammen med en indretningskonsulent kan finde den bordplade, der passer bedst til dine behov og præferencer.

SE BORDPLADER

 

 

 

 

SPECIFIKATIONER

Produktspecifikationer

Skuffeopdeling: Mulighed for symetrisk opdeling

Designer: Arkitekt MMA, Rolf Birk

Materialespecifikationer

Kerne: Massivt egetræ

Overflade: Fingertappet massivt egetræ og fineret skuffebund

Farver: Eg, RAW

Laktype: UV-lakering

Certificeringer

Indeklimamærket

 

Book et Designbesøg og lad os udforske hvordan SNEDKER kan passe hjemme hos dig. Med et Designbesøg udforsker vi de unikke muligheder, som dit hjem gemmer på. Netop derfor starter vi med et Designbesøg.

Under besøget udforsker vi rummet, betragter lysindfaldet så vi kan bringe den helt rigtige SNEDKER-designløsning i spil. Det giver os det bedste udgangspunkt for at skabe et leverum, der overgår alle dine forventninger.