Se dig selv
i et nytænkt
køkken

 

Vision hvid køkken fra Svane Køkkenet

Vision hvid
– enkel funktionalitet

VISION Hvid er en af Svane Køkkenets absolut stærkeste låger. Den praktiske laminatlåge i 19 mm efterlader et gedigent indtryk af kvalitet. Derfor er VISION til dig, der går efter et funktionelt og budgetvenligt køkken uden unødige detaljer. Lågernes enorme holdbarhed og slidstyrke gør dem særligt egnede til boligselskaber og projektmarkedet, hvor pris og kvalitet spiller en afgørende rolle.

Laminatet i VISON-serien er pålimet med en PUR-lim, som hverken reaktiveres af fugt eller varme, hvilket gør lågen yderst velegnet til køkkenbrug.

Pure – funktionel elegance

Pure – funktionel elegance

I samme stærke materiale og høje kvalitet som VISION Hvid findes en serie af moderne farver – denne serie kalder vi Pure. Fælles for VISION og Pure er de praktiske egenskaber; den PUR-limede laminat, holdbarheden og den enorme slidstyrke. Forskellen findes i overfladen, hvor Pure består af et mat laminat i lyse farver – et moderne tvist til det praktiske køkken. De lyser farvermuligheder i PURE er bevidst valgt for at mindske påvirkningen og synligheden af fingeraftryk og daglig brug, så køkkenet dermed også er mest muligt rengøringsvenligt og let at holde.

Pure-serien gør det matte køkkenudtryk tilgængeligt med sit lave prisniveau og moderne, lyse farver, som tapper ind i tidens farvetendenser. Pure er et stærkt bud på en prisvenlig køkkenløsning til familier med en travl hverdag og høje krav til køkkenets brugsværdi. Du opnår et elegant køkkenudtryk med enkle, praktiske egenskaber. Pure findes i farverne Terra, Lava og Dust. 

HAR DU LYST
TIL ET DESIGNBESØG?

BOOK DESIGNBESØG HER