FORENER PRAKTIK OG ÆSTETIK

S19

 

Sort

S19-køkkenet i farven Sort udstråler en vis elegance og stil. Den dybe, mørke farve kan give en sofistikeret og moderne atmosfære til dit køkken. Sort er en neutral farve, der nemt kan kombineres med andre farver og materialer. Det giver dig mulighed for at eksperimentere med forskellige farvekombinationer og designelementer. Du kan tilføje kontrasterende farver eller materialer for at skabe et unikt og personligt udtryk i dit køkken.

Her vist med glasvitriner med indbygget LED-lys på begge sider, armatur fra Quooker og 20 mm Kvartsit Belvedere-bordplade.

Strand
Havblå
Skovgrøn
Lys Grå
Brændt Grå
Hvid
Lerbrun
Klippegrå
Grund
Sort

Havblå

Havblå er en farve, der associeres med vandet og havet. Denne farve kan tilføje en følelse af friskhed, ro og afslapning til dit køkken.

Havblå harmonerer godt med naturlige elementer. Det kan skabe en forbindelse til havet, stranden og naturen generelt. Hvis du ønsker at bringe naturens skønhed og ro ind i dit køkken, kan Havblå være et godt valg.

Her er køkkenet vist med en højskabsvæg med indbyggede egetræshylder og integreret LED-lys. Køkkenøen har også indbyggede reoler med LED-lys.

Lys Grå
Sort
Brændt Grå
Hvid
Lerbrun
Skovgrøn
Klippegrå
Strand
Grund
Havblå

Klippegrå

Klippegrå er en tidløs farve, der passer godt til forskellige designstilarter. Den fungerer godt som en neutral farve, der nemt kan kombineres med andre farver og materialer. Du kan tilføje naturlige farver eller skabe kontrasterende effekter ved at parre det med lyse eller levende nuancer.

Her er køkkenet vist med integrerede Siemens-hvidevarer, og en egetræshylde i hvidtonet eg, der fuldender køkkenet.

Lys Grå
Skovgrøn
Lerbrun
Havblå
Sort
Strand
Brændt Grå
Hvid
Grund
Klippegrå

Lys Grå

Her er S19 vist i en køkkenløsning i farven Lys Grå i kombination med snedkermoduler.

Lys Grå er en moderne farve, der kan give dit køkken et stilfuldt og tidløst udseende. De har en rolig og sofistikeret atmosfære og passer godt til moderne og minimalistiske designstilarter.

Vores snedkermoduler er udført i egetræ med fuldfineret korpus og fingertappede massivtræsskuffer. 
Køkkenet er her med en barløsning med siddeplads ved køkkenøen med sortlakeret stel. Køkkenøen har desuden ECHO-greb, Quooker, emfang og 20 mm keramikbordplade.

Havblå
Strand
Skovgrøn
Sort
Lerbrun
Brændt Grå
Hvid
Klippegrå
Grund
Lys Grå

Grund

Farven Grund i vores populære S19-serie er en mørk, varm farvetone med reference til jordbunden. Den brune undertone giver Grund et naturligt look, som gør det oplagt at kombinere med materialer fra naturen.

Med den matte overflade, som er karakteristisk for det særlige S19-laminat, står Grund i smuk harmoni til egetræ – som i denne opstilling, hvor køkkenet er indrettet med S19 og snedkermoduler i massiv eg.

Køkkenet er fuldendt med smukke egetræshylder der matcher Snedkermodulerne på modsatte side. Derudover indeholder dette køkken en smuk og godt udnytte højskabsvæg, emfang og en Quooker.

Klippegrå
Lerbrun
Hvid
Brændt Grå
Lys Grå
Sort
Skovgrøn
Havblå
Strand
Grund

Skovgrøn

S19 i Skovgrøn forbinder køkkenet med naturen og skaber en beroligende og afslappende atmosfære i rummet. Farven kan tilføje et strejf af friskhed og vitalitet til rummet. Hvis du ønsker at skabe et køkken, der skiller sig ud fra mængden og har et unikt udseende, kan skovgrøn være et godt valg.

Her er køkkenet vist med en højskabsvæg med indbyggede egetræshylder og integreret LED-lys.
Køkkenøen har armatur fra Quooker og indbyggede reoler med LED-lys.

Havblå
Strand
Sort
Klippegrå
Lys Grå
Brændt Grå
Hvid
Lerbrun
Grund
Skovgrøn

Hvid

S19 er her vist i Hvid. Hvid er en tidløs farve, der aldrig går af mode. Et hvidt køkken har en klassisk elegance og et rent udseende, der kan passe til forskellige designstilarter og holde sig aktuelt i mange år fremover.

Den matte, bløde overflade i Surface laminat går igen på skuffer og højskabe. Det hvide køkken er udstyret med vores designbeskyttede SMART-greb med hvid ramme og baggrundsfarve i eg, der matcher bordpladen. SMART-grebet findes i utallige varianter med mulighed for tilpasning til netop dit køkken.

Køkkenet er her vist med mange eksklusive detaljer, som vinkøleskabet fra Gerson og den specialfremstillede barløsning med en integreret reol.

Lerbrun
Klippegrå
Grund
Brændt Grå
Lys Grå
Sort
Skovgrøn
Havblå
Strand
Hvid

Brændt Grå

S19 i Brændt grå skiller sig ud og tilføjer en unik og varm atmosfære til dit køkken. Farven har en subtil intensitet og dybde, der kan give rummet karakter og personlighed. Brændt grå fungerer godt sammen med naturlige materialer som træ, sten og marmor. Denne farve kan skabe en flot kontrast eller komplementere de organiske elementer i dit køkken, hvilket giver en visuel balance og harmoni.

Køkkenet har flere smukke designdetaljer – som de synlige ben på øen og åbne stålreoler, der giver det et særpræget møbeludtryk.

Løsningen er vist med Drains, armatur fra Quooker, integreret emfang og vinkøleskab fra Gerson.

Lys Grå
Skovgrøn
Havblå
Strand
Sort
Hvid
Lerbrun
Klippegrå
Grund
Brændt Grå

Lerbrun

Farven Lerbrun giver en naturlig og varm atmosfære til køkkenet. Denne farvetone minder om jordfarver og kan skabe en hyggelig og indbydende stemning i rummet.

Bring træet i spil i indretningen med smukke snedkermoduler med fingertappede egetræsskuffer – de fuldfinerede elementer skaber en varm materialekontrast til de matte S19-fronter. Det sortlakerede sokkelstel tilfører kant og lethed til udtrykket. 

Køkkenet her er med fede detaljer som grebsløse fronter, Quooker-vandhane, Drains, integrerede egetræshylder med indbygget LED-lys.  

Klippegrå
Grund
Hvid
Strand
Brændt Grå
Lys Grå
Sort
Skovgrøn
Havblå
Lerbrun

Strand

S19 er her vist i farven Strand, som fremstår med et afdæmpet og roligt udtryk. Strand er en neutral farve, der er nem at kombinere med andre farver og materialer. Du kan lege med forskellige kontraster og teksturer for at skabe et unikt og personligt udtryk i dit køkken.

Det unikke Echo-greb, som kun findes hos Svane Køkkenet, og WBL-gribelisten på højskabet er udført i samme bløde farvetone, som låger og skuffer for et afstemt og harmonisk design.  

Opstillingen er desuden vist med sorte aluvitriner, sortlakeret sokkelstel og armatur fra Vola.

Grund
Klippegrå
Lerbrun
Hvid
Brændt Grå
Lys Grå
Skovgrøn
Havblå
Sort
Strand
  • Oversigt
  • Design
  • Materialer
  • Funktioner
  • Cases
  • Specifikationer
  • Book besøg

 

 S19 forener dansk design og funktionalitet

S19 forener dansk design og funktionalitet

Surface laminat er et praktisk og holdbart materiale med en mat, blød overflade og et high-end udtryk. S19 er udført med den nyeste materialeteknologi, som gør serien smuk at se på, behagelig at røre ved og let at rengøre. Det bløde overfladetouch giver køkkenmøblerne en behagelig berøringsflade, og det matte udtryk skaber en helt særlig refleksion af lys og skygger. 

 

Uendelige farvemuligheder med S19

Et køkken med uendelige farvemuligheder

Med afsæt i naturen og tidens trends er S19 fyldt med muligheder og inspiration til materialer, farver og udtryk. Seriens brede sortiment giver nye muligheder for at kombinere farver og designs til et unikt køkken, som opfylder alle dine behov og ønsker til hjemmets vigtigste rum. 

 

Mix og Match med Svane Køkkenet og skab dit helt eget udtryk

Et personligt udtryk med Svane Køkkenet Mix & Match

Hos Svane Køkkenet har du mulighed for at sætte dit helt eget personligt præg på dit køkken, med de mange kombinationsmuligheder til at skabe dit drømmekøkken. Det er næsten kun din fantasi, der sætter grænserne. En kombinationsmulighed kunne være en højskabsvæg fra S19-køkkenserien kombineret med en køkkenø i Snedker. Her med en stålbordplade for at give et rent look. Mulighederne er mange.

 

Masser af muligheder med S19

 

 

Lerbrun
Brændt Grå
Hvid
Skovgrøn
Strand
Lys Grå
Grund
Klippegrå
Havblå
Sort

10 surface farver

S19 findes i ti smukke farver, som tapper direkte ind i tidens trends: Skovgrøn, Lerbrun, Strand, Grund, Havblå og Klippegrå – inspireret af den nordiske natur – og klassikerne Sort, Hvid, Brændt Grå og Lys Grå. 

Alle varianterne er præget af deres matte, bløde overflade og et high-end udtryk.

 

Det skal du være opmærksom på

S19 er et oplagt valg til møbler med en høj brugsfrekvens og hyppig rengøring. Materialet er indeklimamærket og antibakterielt – et slidstærkt og rengøringsvenligt valg til køkkenet. 

S19 er mere plads, kvalitet og design – samlet i ét produkt. S19 kan bruges i køkken, bad og til opbevaringsløsninger i resten af boligen.

 

Vælg den rigtige bordplade til dit S19-køkken.

Vælg den rigtige køkkenbordplade

Bordpladen er det centrale arbejdsområde i køkkenet og et vigtigt element, der understreger udtrykket og designstilen på dit køkken. Valget af bordplade har stor betydning for både funktion og æstetik. Hos Svane Køkkenet tilbyder vi et bredt udvalg af bordplader i forskellige materialer, så du sammen med en indretningskonsulent kan finde den bordplade, der passer bedst til dine behov og præferencer.

SE BORDPLADER

 

 

 

Svane Køkkenet S19

 

Møde vores S19 kunder her

Mød vores kunder

Vi har samlet en række spændende cases, hvor du kan blive inspireret af forskellige indretningsmuligheder, fra vores egne kunder. 

Lad deres løsninger inspirere dig til at skabe dit eget drømmekøkken.

Dyk ned i vores kunders cases og find din egen unikke stil. Oplev mulighederne, der ligger i vores samling af inspirerende køkkencases. Find den perfekte indretning, der passer til dig og din personlighed.

SE MERE

 

SPECIFIKATIONER

Produktspecifikationer

Sokkelhøjde: Mulighed for reduceret sokkelhøjde for mere skabsplads

Designer: Arkitekt MMA, Rolf Birk

Materialespecifikationer

Kerne: Spånplade

Overflade: Højtrykslaminat

Farver: Sort, Hvid, Brændt Grå, Lys Grå, Skovgrøn, Lerbrun, Strand, Grund, Havblå og Klippegrå.

Certificeringer

Indeklimamærket

Surface laminat-certificeret

Certificate of Compliance

Greenguard-certificeret

 

Book et Designbesøg og lad os udforske hvordan S19 kan passe hjemme hos dig. Med et Designbesøg udforsker vi de unikke muligheder, som dit hjem gemmer på. Netop derfor starter vi med et Designbesøg.

Under besøget udforsker vi rummet, betragter lysindfaldet så vi kan bringe den helt rigtige S19 designløsning i spil. Det giver os det bedste udgangspunkt for at skabe et leverum, der overgår alle dine forventninger.