S19 Skovgrøn køkken fra Svane Køkkenet
DANSK DESIGN & DANSK PRODUKTION

S19
FARVER – EN HYLDEST TIL
VORES NORDISKE OPHAV

S19 er VAREMÆRKEREGISTRERET

VI DESIGNBESKYTTER
VORES KERNEPRODUKTER

Vores tilgang til og fokus på design er en af grundstenene i vores Svane DNA.
Derfor designbeskytter og navnebeskytter vi flere af vores kerneprodukter.
Det er vigtig for os at tilbyde unikke flotte løsninger, som du som kunde kun finder hos os.

Leg med
kombinationer,
materialer og farver

PRØV ”MIX & MATCH” HER

 

S19 – UDFØRT I PRAKTISK LAMINAT

S19 er rendyrket enkelhed i sit formsprog og tidløst i sit udtryk. S19 er udført i Surface laminat, det måske mest praktiske og holdbare materiale i møbelbranchen.

S19 kan bruges i køkken, bad og til opbevaringsløsninger i resten af boligen. S19 er mere plads, kvalitet og design – samlet i ét produkt.

Kom ind i den nærmeste Svane butik og oplev nyheden S19…

Lækre køkken- og bad løsninger med masser af detaljer

S19 KØKKENET
INSPIRERET
AF NATUREN

Se kataloget online

”Globale tendenser antyder stærkt, at vi er på vej imod flere farver og naturmaterialer i boligindretningen. Drømmen om det hvide køkken er afløst af drømmen om det stemningsfyldte køkken. Hygge er blevet et universelt fænomen. Design og indretning der udfordrer vores holdninger er fremtiden.”

Rolf Birk, arkitekt MAA hos Svane Køkkenet

FAKTA OG DETALJER OM NYHEDEN S19

FARVER – EN HYLDEST TIL VORES NORDISKE OPHAV

Vi tilbyder S19 i tre nye og særligt udvalgte farver; Havblå, Skovgrøn og Bladrød - inspireret af den nordiske natur omkring os og årstidernes skifte.

Farverne repræsenterer hver især noget fundamentalt, og de udgør en modig og stemningsfuld kontrast til den hvide bolig og vores skandinaviske lys.

Foruden de tre farver findes S19 også i Hvid, Sort og Brændtgrå.

S19 kan også kombineres med varme naturmaterialer i træ og finér fra vores MASSIV og NORDIC køkkenserier eller med små delikate detaljer som f.eks bordpladeforkanter i egetræ.

NY UNDERSKABSHØJDE - OPTIMAL OPBEVARINGSPLADS

Funktionelt har vi udviklet en helt ny underskabshøjde på 832 mm - med op til seks skuffer pr element. Det giver optimal opbevaringsplads i køkkenet. Fra bordplade til sokkel.

Den lave 80 mm sokkel understreger det eksklusive look og giver S19 sit signifikante arkitektoniske udtryk. S19 kombineres med 19 mm gavldetaljer, dimensioneret som låge- og skuffefronter, hvilket tilfører S19 et harmonisk møbelpræg.

S19 Havblå køkken fra Svane Køkkenet

MATERIALE – BRUGERVENLIG ÆSTETIK

Surface laminat er dels kendetegnet ved sit super matte udtryk, der skaber en helt særlig refleksion af lys og skygger. Dels materialets bløde overflade touch, der giver køkkenmøblerne en behagelig berøringsflade. Materialet er indeklimamærket og antibakterielt i sin overfladekonstruktion. Surface laminat er både slidstærkt og rengøringsvenligt, og derfor et oplagt materialevalg til køkkenmøbler med høj brugsfrekvens og hyppig rengøring. S19 kan kombineres med bordpladevalg i identisk materiale og farve. Både til køkkenbordets væsentligste arbejdsflader og Svane Køkkenets specialdesignede spiseborde. Dette tilfører S19 flere enestående designmuligheder, f.eks et perfekt monokromt match mellem køkkenfront og køkkenbordplade.

S19 Bladrød med Smart Greb fra Svane Køkkenet

SMART GREBET – ET DESIGNELEMENT

S19 køkken- og badløsninger kan laves med- og uden greb.

Vi har udviklet to greb specielt til S19 serien. Vores designbeskyttede SMART greb med sort ramme og matchende farve/materiale indvendigt, der skaber et moderne, urbant og integreret grebslook.

Vores grebsløse variant er med push-open skuffer, der kan kombineres med WBL gribelister på højskabe.

S19 Havblå med Sense-greb i messing fra Svane Køkkenet

SENSE GREBET – ET DESIGNELEMENT

Vores nye eksklusive Sense greb og knop findes i to varianter; sort og messing look. Sense grebet er kendetegnet ved sin riflede overflade, der giver en helt særlig betjeningsoplevelse.


Sense-grebet Messing

S19 Skovgrøn affaldssortering

Feature: Affaldssortering

Verden og samfundet  efterspørger i stigende grad funktionelle løsninger på sortering og recycling af vores husholdningsaffald.

Affald er en ressource, der skal genanvendes og opmærksomhed på sortering sikrer optimal genanvendelse.

Det har vi flere funktionelle løsninger på - med helt op til 8 spande i ét dedikeret element til affaldssortering.

S19 Havlbå med LED lys fra Svane Køkkenet

Feature: LED lys

Belysning betyder mere og mere for os i boligen, og differentieret LED belysning i boligen er nødvendigt. Vi ønsker både en god arbejdsbelysning, belysning til at skabe stemning eller blot belysning som giver en god og effektiv belysning på bordpladen.

LED lys er ikke bare LED lys, der er mange kvaliteter af dette, som giver forskelligt lys. Vi går op i kvalitet og fleksibilitet, således lyset kan opfylde flere behov og ønsker.

Om det er en lyskilde der sikrer, at farver ser korrekte ud, kan dæmpes, eller tænder automatisk når du åbner en skuffe, så har vi løsningen hos Svane Køkkenet.

S19 Skovgrøn med Legrabox Terraschwartz skuffer

Feature: Legra skuffer

Skuffer er en selvfølge i et moderne køkken. Legrabox Terraschwartz skuffen findes i en ny smuk farve, som signalerer noget eksklusivt og understøtter natur temaet i S19 kollektionen.

Skufferne optræder med en naturlig og flot kontrast til S19 Surface laminaterne med deres bløde udtryk. Skuffetypen kan anvendes i alle facetter af boligopbevaring – både i køkkenet, badeværelset eller i garderoben.

Kort sagt – Legrabox Terraschwartz giver mulighed for det overraskende, fornyende og flotte farvevalg i skuffen.

S19 - Det farverige køkken

S19 Materialet - Surface Laminat

Underskabe - Mere plads i S19

KOM MED EN TUR HJEM TIL VORES KUNDER

SE S19 KUNDECASES

HAR DU LYST TIL ET MØDE
MED OS I BUTIKKEN?

BOOK AFTALEN HER