DANSK DESIGN & DANSK PRODUKTION

S19
Forener praktik
og æstetik

S19 er VAREMÆRKEREGISTRERET

S19 & DRAINS

S19 forener dansk design med moderne funktionalitet i et enkelt formsprog og tidløst udtryk. Serien er udført i Surface laminat, også kendt som Fenix laminat – det måske mest praktiske og holdbare materiale i møbelbranchen. Med afsæt i naturen og tidens trends er S19 fyldt med muligheder og inspiration til materialer, farver og udtryk. 
Seriens brede sortiment giver nye muligheder for at kombinere farver og designs til et unikt køkken, som opfylder alle dine behov og ønsker til hjemmets vigtigste rum. 

Fuldend oplevelsen af moderne funktionalitet i køkkenet med de populære Drains – en helt ny måde at tænke opbevaring i køkkenet. 
S19 er mere plads, kvalitet og design – samlet i ét produkt. S19 kan bruges i køkken, bad og til opbevaringsløsninger i resten af boligen.
Kom ind og oplev S19 og mærk den bløde overflade i nærmeste Svane-butik.

VI DESIGNBESKYTTER
VORES KERNEPRODUKTER

Vores tilgang til og fokus på design er en af grundstenene i vores Svane DNA.
Derfor designbeskytter og navnebeskytter vi flere af vores kerneprodukter.
Det er vigtig for os at tilbyde unikke flotte løsninger, som du som kunde kun finder hos os.

 

Leg med
kombinationer,
materialer og farver

PRØV ”MIX & MATCH” HER

 

S19 køkken fra Svane Køkkenet

S19 – Udført i
praktisk laminat

Surface laminat er et praktisk og holdbart materiale med en mat, blød overflade og et high-end udtryk. S19 er udført med den nyeste materialeteknologi, som gør serien smuk at se på, behagelig at røre ved og let at rengøre. Det bløde overfladetouch giver køkkenmøblerne en behagelig berøringsflade, og det matte udtryk skaber en helt særlig refleksion af lys og skygger. 
S19 er et oplagt valg til møbler med en høj brugsfrekvens og hyppig rengøring. Materialet er indeklimamærket og antibakterielt – et slidstærkt og rengøringsvenligt valg til køkkenet. 
S19 findes i ti smukke farver, som tapper direkte ind i tidens trends: Skovgrøn og Havblå – inspireret af den nordiske natur – og klassikerne Sort, Hvid, Brændt Grå og Lys Grå. 

”Globale tendenser antyder stærkt, at vi er på vej imod flere farver og naturmaterialer i boligindretningen. Drømmen om det hvide køkken er afløst af drømmen om det stemningsfyldte køkken. Hygge er blevet et universelt fænomen. Design og indretning der udfordrer vores holdninger er fremtiden.”

Rolf Birk, arkitekt MAA hos Svane Køkkenet

FAKTA OG DETALJER OM S19

2020 KOLLEKTION FRA SVANE KØKKENET

EKSKLUSIVT DRAINS-KONCEPT

Drains er en af de seneste års helt store køkkennyheder – designet eksklusivt til Svane Køkkenet i samarbejde med Gerson. De smalle vaske er en helt ny måde at tænke opbevaring og brug i hverdagens køkken. En ideel løsning til opbevaring af friske krydderurter, plads til olie eller kolde drikke på is – Drains udnytter pladsen på bordpladen som en integreret del af arbejdsfladen og lader dig dyrke krydderurterne der, hvor du har brug for dem. De smalle vaske kan tilkobles afløb, så du kan vande krydderurterne direkte i vasken eller blot lade isen fra festen smelte bort. Drains findes i to størrelser med flere typer tilbehør. 

OPTIMAL OPBEVARINGSPLADS

Funktionelt har vi med S19 udviklet en helt ny underskabshøjde på 832 mm – med op til seks skuffer pr. element. Det giver optimal opbevaringsplads i køkkenet fra bordplade til sokkel. Den lave 80 mm sokkel understreger det eksklusive look og giver S19 et signifikant og arkitektonisk udtryk. 

S19 findes også i et udvidet sortiment med endnu flere muligheder for at kombinere vores forskellige serier til et unikt køkken skabt til netop dit hjem. Fælles for seriens mange muligheder er den smukke og praktiske overflade og et harmonisk, gennemgående møbelpræg. 

 

S19 Bladrød med Smart Greb fra Svane Køkkenet

GREBET – ET DESIGNELEMENT

S19 køkken- og badløsninger kan laves med og uden greb. Vi har udviklet to greb specielt til S19-serien. Vores designbeskyttede SMART-greb med sort ramme og baggrundsfarve, som matcher lågen, skaber et moderne, urbant og integreret grebslook, mens Sense-grebet med sin ru overflade skaber en helt særlig betjeningsoplevelse. Sense-greb og -knop findes i to varianter: Sort og messing-look. 
S19 findes også i en grebsløs variant med push-open skuffer eller kombineret med WBL gribelister på højskabe og øverste skuffer. 

S19 Havblå med Sense-greb i messing fra Svane Køkkenet

SENSE GREBET

 


Sense-grebet Messing

S19 Havlbå med LED lys fra Svane Køkkenet

Feature: LED lys

Belysning betyder mere og mere for os i boligen, og differentieret LED belysning i boligen er nødvendigt. Vi ønsker både en god arbejdsbelysning, belysning til at skabe stemning eller blot belysning som giver en god og effektiv belysning på bordpladen.

LED lys er ikke bare LED lys, der er mange kvaliteter af dette, som giver forskelligt lys. Vi går op i kvalitet og fleksibilitet, således lyset kan opfylde flere behov og ønsker.

Om det er en lyskilde der sikrer, at farver ser korrekte ud, kan dæmpes, eller tænder automatisk når du åbner en skuffe, så har vi løsningen hos Svane Køkkenet.

Køkkentendenser

DANSK DESIGN & DANSK PRODUKTION

S19
Forener praktik
og æstetik

HAR DU LYST
TIL ET DESIGNBESØG?

BOOK DESIGNBESØG HER