DANSK DESIGN & DANSK PRODUKTION

SKYDEDØRE
LIGE EFTER
DINE MÅL

RO & ORDEN

Der er mange former for skydedøre- og låger. Måske har du forestillinger omkring, hvordan en skydedørs-løsning kan se ud i dit hjem? Svane Køkkenet har flere løsninger at vælge imellem. Vi designer nemlig skydedøre, der passer til præcis din bolig. Du kan få en skydedør til stort set alle kroge af hjemmet. Skydedøre- og låger sparer dig for en del plads, når du kan udnytte hver en kvadratmeter. I boliger med store rum kan der indimellem mangle et ekstra rum til kontor eller børneværelse. Derfor kan en skydedør være løsningen. Med en skydedør får familien mere opbevaringsplads, privatliv og et nyt design til hjemmet. Det er ikke kun en praktisk løsning med en skydedør, men giver også mere lys og luft i indretningen. Indret dig med et lille kontorhjørne, når du nemt kan trække skydedøren op til en lille skrivebordsplads. Skydedøre sørger også for en bedre organisering i hjemmet, når der sker en mere logisk rumfordeling.

Skydedøre bør uden problemer kunne skydes til side og lukkes igen, med en blød bevægelse. Skydedøren skal gerne lukke helt lydløst (softluk), hvilket gør det yderst behageligt at bruge skydedøren. Det er muligt få sprosser til din skydedør, hvis du vil have lidt smukke detaljer og evt. indsætte glas. Det er både smukt og praktisk med en skydedør, der har glasparti. Således får du et spejl og mere lys til rummet, hvis sollyset reflekterer i glasset.

De fleste skydedøre produceres i melamin eller laminat. Det skal være et forholdsvis let materiale, men det er også muligt at producere skydedøre efter individuelle ønsker. Når du vælger skydedøre fra Svane Køkkenet, er du sikker på en kvalitetsløsning, hvor profiler, rammer og fyldninger er holdbare i mange år frem.

HAR DU LYST TIL ET DESIGN BESØG
HJEMME HOS DIG?

Book et uforpligtende design besøg