Inviter naturen ind i dit nye køkken

NORDIC

 

Nordic EG

Den viste opstilling i NORDIC eg er et gennemført naturdesign udført i smuk egefinér. De glatte finéroverflader forstærker materialets naturlighed, varme og stoflighed. Køkkenet er udstyret med greb i samme udtryk, som skaber en tydelig reference til det klassiske snedkerkøkken.

Det ekstra høje underskab giver mere plads til opbevaring, mens den lave sokkel forstærker køkkenindretningens arkitektoniske udtryk. Stålbordpladen tilfører en kølig kontrast til det varme egetræ og understreger renheden i træet.

RAW EG
SORT EG
HVIDTONET EG
EG

NORDIC - RAW EG

Materialet i NORDIC RAW eg er en finértype i egetræ med en specialudviklet overflade, som fremhæver træets naturlige åretegninger, og som i sit udtryk forstærker de dybe farvetoner og organiske spil i fladen. 

Resultatet er lige dele modigt, mørkt og elegant og emmer af rå natur og eksklusivitet – Det totale opgør med det hvide, nordiske køkken.

Køkkenet er udstyret med vores designbeskyttede SMART-greb, som fås eksklusivt hos Svane Køkkenet.

Sort eg
Hvidtonet Eg
Eg
RAW EG

NORDIC SORT EG

Dette køkken i serien NORDIC Sort eg, er en populær og tidløs løsning inden for køkkeninteriør. Denne eksklusive overflade giver et raffineret og elegant udtryk der giver finéren en dyb, rig og ensartet sort farve.

Vi har bevaret den naturlige tekstur og årringe i egetræet. Denne kombination af farve og tekstur giver en unik visuel oplevelse og skaber en sofistikeret atmosfære i rummet.

Køkkenet er her vist i en lille lejlighed udstyret med vores designbeskyttede SMART-greb, som fås eksklusivt hos Svane Køkkenet.

EG
RAW EG
Hvidtonet Eg
SORT EG

NORDIC HVIDTONET EG

Her er NORDIC hvidtonet eg vist med det kontrastfulde H22-greb i sort, som skaber et todelt skuffeudtryk og giver hver skuffe et godt og funktionelt greb.

Finér i hvidtonet eg er en populær valgmulighed inden for indretning, da det tilføjer en lys og luftig følelse til ethvert rum.

Opstillingen er desuden med laminatbordplade i Surface laminat i farven Grund (specialfarve) og massivtræshylder i matchende hvidtonet egetræ.

EG
RAW EG
SORT EG
Hvidtonet Eg
  • Oversigt
  • Design
  • Materialer
  • Funktioner
  • Cases
  • Specifikationer
  • Book besøg

 

NATUR OG SKANDINAVISK DESIGN FOLDER SIG UD

I Norden er egetræ den mest udbredte træsort til møbler og inventar. Brugen af træ i indretningen er et udtryk for kærligheden til det gode håndværk, høj kvalitet og designtradition – og en måde at fastholde forbindelsen til naturen.

 

Et køkken der bringer rummet sammen

Køkkenelementerne er nøje afstemt, både når det kommer til design og materialer, for at skabe et harmonisk og veldesignet køkken, der passer perfekt ind i den skandinaviske boligstil. Serien er ideel til både bylejligheder, 60'er huse og moderne patriciavillaer.

 

Et personligt udtryk med Svane Køkkenet Mix & Match

Hos Svane Køkkenet har du mulighed for at sætte dit helt eget personligt præg på dit køkken, med de mange kombinationsmuligheder til at skabe dit drømmekøkken. Det er næsten kun din fantasi, der sætter grænserne. En kombinationsmulighed kunne være det kontrastfulde H22-greb i sort, stålreoler med matchende finérhylder, højskabe fra S19-køkkenserien. Mulighederne er mange.

 

Masser af muligheder med Nordic

 

 

RAW EG
Eg
SORT EG
Hvidtonet Eg

Fire Finérvarianter

NORDIC fås i fire finérvarianter: Eg, Hvidtonet eg, RAW eg og Sort eg. Alle varianterne er præget af deres autentiske træudtryk, der tilfører varme og en følelse af natur til køkkenet.

 

Det skal du være opmærksom på

Vores finérkøkkenlåger er lakeret, så de er nemme at rengøre med en fugtig klud i dagligdagen. En køkkenlåge i finér er mere sårbar end f.eks. laminat og tåler ikke hårde slag og stød. Bliver lakken brudt kan der trække fugt ind i lågen. Spørg din lokale Svane Køkkenet for råd og vejledning til vedligeholdelse. Skulle uheldet være ude, står vi klar til at hjælpe.

 

Vælg den rigtige køkkenbordplade

Bordpladen er det centrale arbejdsområde i køkkenet og et vigtigt element, der understreger udtrykket og designstilen på dit køkken. Valget af bordplade har stor betydning for både funktion og æstetik. Hos Svane Køkkenet tilbyder vi et bredt udvalg af bordplader i forskellige materialer, så du sammen med en indretningskonsulent kan finde den bordplade, der passer bedst til dine behov og præferencer.

SE BORDPLADER

 

 

 

 

Mød vores kunder

Vi har samlet en række spændende cases, hvor du kan blive inspireret af forskellige indretningsmuligheder, fra vores egne kunder. 

Lad deres løsninger inspirere dig til at skabe dit eget drømmekøkken.

Dyk ned i vores kunders cases og find din egen unikke stil. Oplev mulighederne, der ligger i vores samling af inspirerende køkkencases. Find den perfekte indretning, der passer til dig og din personlighed.

SE MERE

 

SPECIFIKATIONER

Produktspecifikationer

Skuffeopdeling: Mulighed for symetrisk og klassisk opdeling

Sokkelhøjde: Mulighed for reduceret sokkelhøjde for mere skabsplads

Designer: Arkitekt MMA, Rolf Birk

Materialespecifikationer

Kerne: Spånplade

Overflade: Finér

Retning: Vandret finér

Farver: Raw eg, Eg, Sort eg, Hvidtonet eg

Laktype: UV-lakering

Certificeringer

Indeklimamærket

 

Book et Designbesøg og lad os udforske hvordan NORDIC kan passe hjemme hos dig. Med et Designbesøg udforsker vi de unikke muligheder, som dit hjem gemmer på. Netop derfor starter vi med et Designbesøg.

Under besøget udforsker vi rummet, betragter lysindfaldet så vi kan bringe den helt rigtige NORDIC designløsning i spil. Det giver os det bedste udgangspunkt for at skabe et leverum, der overgår alle dine forventninger.