DANSK DESIGN & DANSK PRODUKTION

BRYGGERS
NØGLERUMMET I EN
PRAKTISK HVERDAG

ET GODT BRYGGERS MED OPBEVARING

Når det gælder boligindretningen, prioriterer vi også i højere grad at få indrettet et godt bryggers. De fleste familier bruger meget tid på tøjvask hver eneste uge. Bryggerset er derfor et rum, hvor det skal være behageligt at opholde sig. I bryggerset skal der være gode skabe og skuffer til mange former for opbevaring. Opbevaring af overtøj, sportstøj- og udstyr, vasketøj, strygebræt, rengørings-remedier og meget andet. Bryggerset skal være et tørt rum med et godt indeklima. Det behagelige bryggers får du eksempelvis ved at vælge gulvvarme og gulvklinker der er lige til at tørre over. For et smukt design kan du vælge dekorative vægklinker eller du kan vælge lakerede bryggersskabe- og låger. Lakeret højglans fronter er et populært valg, da det giver et skinnende flot bryggers. Til bryggerset er der også andre populære materialer, der får bryggerset til at fremstå lyst og lækkert. Gå eksempelvis efter bryggerskabe- og låger i laminat og melamin. Der er forskellige kvaliteter, så du kan få lige det bryggers der passer til dit budget.

Valg af hvidevarer har også stor betydning for, hvor glad du bliver for dit bryggers. Er hvidevarerne rummelige og nemme at betjene? Er de økonomiske med lavt energiforbrug? Skinner de om kap med resten af bryggerset? Designmæssigt og funktionelt er der mange ting der skal spille sammen, så du føler dig glad for bryggerset. 

De funktionelle bordplader fra Svane Køkkenet giver dig en god ”arbejdsplads”. En rummelig vask i bryggerset, er et must for mange. I bryggersvasken har du måske brug for at vaske fodboldstøvler den ene dag, grøntsager den næste og lægge uldtøj i blød den tredje dag. Familiens mange gøremål og aktiviteter sætter hurtigt sine spor i bryggerset. I en aktiv hverdag, hvor familiens medlemmer går ind og ud af bryggerset, kan der være en del slid på gulv og bryggerselementer. Svane Køkkenets kvalitetselementer til bryggerset sikrer dig et flot og funktionelt bryggers i mange år frem.

HAR DU LYST TIL ET DESIGN BESØG
HJEMME HOS DIG?

Book et uforpligtende design besøg