DANSK DESIGN & DANSK PRODUKTION

S12 RAW LIMITED EDITION

S12 RAW LIMITED EDITION ER DESIGNBESKYTTET

S12 RAW LIMITED EDITION

S12 RAW Limited Edition er dansk design og dansk kvalitet i et gennemtænkt og kompromisløst køkkendesign med fuldfineret ramme og træfronter med et råt, mørkt udtryk. 

Vi forener det enestående med godt håndværk i ny, forfinet elegance. Med udgangspunkt i S12-seriens enkle, klassiske design har vi videreudviklet de rene linjer til vores bud på et arkitekttegnet snedkerkøkken. 

Oplev det mørke udtryk og mærk snedkerkvaliteten i et elegant design perfekt afstemt det nordiske hjem – gennemført fra inderst til yderst. 

Kom ind i nærmeste Svane-butik og oplev køkkenkunsten. Vi glæder os til at byde dig velkommen. 

 

S12 RAW LIMITED EDITION
VORES BUD PÅ SNEDKERKØKKENET

Rolf Birk - RAW Limited Edition

DET ULTIMATIVE
KØKKENDESIGN

"I en søgen efter at skabe det ultimative køkkendesign har vi perfektioneret designet og forfinet hver eneste detalje. Alt er udført på vores eksisterende produktionsanlæg, og vores dygtige produktionsfolk står for en håndværksmæssig finish, som repræsenterer det ypperste," Rolf Birk – Svane Køkkenets arkitekt MAA.

RAW LIMITED EDITION FRA SVANE KØKKENET

ARKITEKTTEGNET KØKKENKUNST

Med udgangspunkt i S12-seriens enkle, klassiske design har vi videreudviklet de rene linjer, som omkranser hvert element, til vores bud på snedkerkøkkenet – et køkkendesign med fuldfineret ramme, tonede overflader i egefinér eller massivt egetræ og naturligt smukke åretegninger.

S12 LIMITED EDITION SKUFFE - 2020 KOLLEKTION

Gennemtænkt fra inderst til yderst

S12 RAW Limited Edition er designmæssigt en helt særlig oplevelse af varme, generøsitet og rummelighed. Det eksklusive design fuldendes af de gennemførte detaljer, som omfavner det mørke og det rå – sorte skuffer, matchende indsatser og mat, sort bagbeklædning i alle skabe. Der er kælet for detaljerne fra inderst til yderst. 

S12 RAW LIMITED EDITION
EKSKLUSIVT TILBEHØR

Køkkentendenser 2021

S12 RAW LIMITED EDITION

S12 RAW Limited Edition fremstår som et snedkereret møbel med et designmæssigt klart og markant udtryk. Køkkendesignet omfavner hele det sociale rum, som udgør køkken og spisestue. Udover det funktionelle og designmæssige giver det en særlig oplevelse af varme, generøsitet og rummelighed.
Detaljerne, perfektioneringen og den håndværksmæssige udførelse gør forskellen - det er køkkenkunst, der for alvor indrammer familien og boligen anno 2020/2021

Kom ind i den nærmeste Svane butik og oplev nyheden…

Se køkkenkunsten folde sig ud 

Oplev nyheden folde sig ud med lækre køkken-
løsninger. Der er masser af detaljer,
som du skal opleve live i din Svane butik.

HAR DU LYST
TIL ET DESIGNBESØG?

BOOK DESIGNBESØG HER