DET ULTIMATIVE KØKKENDESIGN

S12 & MS12 RAW LIMITED EDITION

 

S12 RAW LIMITED EDITION

S12 RAW Limited Edition er arkitekttegnet køkkenkunst med et fuldfineret korpus om hvert element og et råt, mørkt udtryk. Det rene design og tonede overflader i egetræ rummer en helt særlig oplevelse af håndværk og varme. Det viste køkken har et elegant, sammenhængende udtryk, hvor nordiske toner, natur og den lyse keramikbordplade i farven Ceppo Di Gre smelter sammen til et rustikt møbel. Opstillingen i S12 RAW Limited Edition er med sortlakeret sokkelstel på øen, vinkøleskab fra Gerson, Siemens kogeplade med integreret emfang og kogende vandhane fra Quooker. Køkkenet er desuden indrettet med Svane Køkkenets eksklusive Drain integreret i bordpladen.

RAW EG

MS12 RAW LIMITED EDITION

Her vist i en opstilling i patricierboligen hvor køkkendesignet fremtræder som en del af selve rummets møblering. Underskabe i MS12 RAW og højskabe i S12 RAW. De mørke overflader, som understreger træets smukke struktur, får flot følgeskab af sort tilbehør. Løsningen er vist med vask fra Blanco, Vola armatur og Miele hvidevarer.

RAW EG
  • Oversigt
  • Design
  • Materialer
  • Funktioner
  • Cases
  • Specifikationer
  • Book besøg

 

ARKITEKTTEGNET KØKKENKUNST

Vores S12-serie har altid været kendt for sit enkle og klassiske design, der formår at kombinere funktionalitet med tidløs elegance. Vi har taget dette som en grundsten og videreudviklet konceptet for at skabe vores version af det ultimative køkken. Med de rene linjer, der diskret men markant omkranser hvert enkelt element i køkkenet, præsenterer vi et design, der bærer præg af overvejelse og finesse ned til mindste detalje.

 

DET ULTIMATIVE KØKKENDESIGN

I en søgen efter at skabe det ultimative køkkendesign har vi perfektioneret designet og forfinet hver eneste detalje. Alt er udført på vores eksisterende produktionsanlæg, og vores dygtige produktionsfolk står for en håndværksmæssig finish, som repræsenterer det ypperste.

Rolf Birk – Svane Køkkenets arkitekt MAA.

 

Gennemtænkt fra inderst til yderst

S12 RAW Limited Edition er designmæssigt en helt særlig oplevelse af varme, generøsitet og rummelighed. Det eksklusive design fuldendes af de gennemførte detaljer, som omfavner det mørke og det rå – sorte skuffer, matchende indsatser og mat, sort bagbeklædning i alle skabe. Der er kælet for detaljerne fra inderst til yderst.

 

Masser af muligheder med S12 & MS12 RAW LIMITED EDITION

Serien er designbeskyttet

 

 

RAW EG
RAW EG

ÉN FARVE

S12 & MS12 RAW LIMITED EDITION fås i den eksklusive farve RAW.

Den fuldfinerede ramme giver køkkenet en solid og luksuriøs følelse, mens de tonede overflader i egefinér eller alternativt i MASSIV tilfører en varm og naturlig atmosfære. Disse træsorter er omhyggeligt udvalgt for deres naturlige skønhed og evnen til at ældes med ynde. Åretegningerne i træet er ikke blot et designelement, men også en hyldest til naturens egen kunst, som tilfører et unikt og personligt præg til hvert enkelt køkken.

 

Vælg den rigtige køkkenbordplade

Bordpladen er det centrale arbejdsområde i køkkenet og et vigtigt element, der understreger udtrykket og designstilen på dit køkken. Valget af bordplade har stor betydning for både funktion og æstetik. Hos Svane Køkkenet tilbyder vi et bredt udvalg af bordplader i forskellige materialer, så du sammen med en indretningskonsulent kan finde den bordplade, der passer bedst til dine behov og præferencer.

SE BORDPLADER

 

 

 

 

Mød vores kunder

En nedslidt bolig i Hellerup er forvandlet til en moderne herskabsvilla med sildebensparket, svungen trætrappe, indbyggede bænke og et stort Svane-køkken i husets hjerte. Samtlige indvendige vægge og etageadskillelser er blevet revet ned og tilbage stod stort set kun de udvendige mure med røde Hillerød-teglsten fra 30’erne.

SE MERE

 

SPECIFIKATIONER

Produktspecifikationer

Designer: Arkitekt MMA, Rolf Birk

Materialespecifikationer

Kerne: Spånplade

Overflade: Finér

Farver: RAW

Laktype: UV-lakering

Certificeringer

Indeklimamærket

 

Book et Designbesøg og lad os udforske hvordan S12 & MS12 RAW Limited Edition kan passe hjemme hos dig. Med et Designbesøg udforsker vi de unikke muligheder, som dit hjem gemmer på. Netop derfor starter vi med et Designbesøg.

Under besøget udforsker vi rummet, betragter lysindfaldet så vi kan bringe den helt rigtige S12 & MS12 RAW Limited Edition designløsning i spil. Det giver os det bedste udgangspunkt for at skabe et leverum, der overgår alle dine forventninger.