Svane.com
Logo

Åbningstider

Åbningstider

Go right

Vælg
opstilling

Garderobe


RENE LINJER I STILRENE HJEM MED NYE GARDEROBER

Garderobeløsninger fra Svane Køkkenet er skabt til dig, der gerne vil have flot design og praktiske egenskaber i perfekt symbiose. Her kan du vælge klassiske garderobeskabe eller skydedøre og kombinere farver og materialer i et personligt udtryk. Fælles for alle vores løsninger er den optimale pladsudnyttelse. Vi designer garderobeskabe, der har plads til tøj, sko, habitter og kjoler. Afhængigt af dine behov finder vores indretningskonsulenter den perfekte garderobeløsning til dig.

fra kr.30.674

Inkl. elementer, greb, sokler, gavle, Legra Box skuffer med push/close funktion

Ekskl.

SMART STORAGE – PRAKTISK OG PERSONLIG GARDEROBE

Overalt i boligindretningen sniger sarte og nordiske nuancer sig ind, og garderobeindretningen er ingen undtagelse. Med Svanes Smart Storage kan du mikse farver, materialer, skuffer og låger efter eget behov og opnå et personligt udtryk, når du skal indrette din garderobe.

Det er forår, og lysere tider står for døren. Det samme gør sig gældende i boligindretningen, hvor sarte, nordiske nuancer nu også har nået garderobeindretningen.

Smart Storage er en garderobeløsning fra Svane Køkkenet, som er udviklet og tegnet af arkitekt MAA Rolf Birk. Med Smart Storage kan du indrette din garderobe, så den tilpasser sig både dine behov, din bolig og din stil. Med over 500 elementer, der kan kombineres og konfigureres findes der altid en løsning, som passer til dine individuelle opbevaringsbehov og din stil i garderoben.

Smart Storage findes i flere farver og nuancer. Lad farverne på lågerne stå alene, eller kombiner de forskellige nuancer, og skab et levende og modigt designudtryk. Med detaljer som integrerede spejllåger og det specialdesignede RETRO greb bliver muligheden for at sætte dit personlige præg på garderoben udvidet yderligere.

Grebet af RETRO

Det specialdesignede RETRO greb findes i to varianter og produceres i alle Svane Køkkenets lakfarver. Lad front og greb have samme farve, eller skab et levende look med kontrastfarver eller tone-i-tone, når du skal skabe en garderoberum med et personligt udtryk.

RETRO grebet er monteret som en integreret del garderobedesignet og er dermed en både æstetisk og funktionel detalje i garderoben. Grebet kan placeres lodret og vandret på låge og skuffefronter, og den mindre RETRO knop kan bruges som både greb, hank eller holder.

De både kreative og praktiske muligheder er næsten uendelige med Smart Storage.