DANSK DESIGN & DANSK PRODUKTION

ARMATURER
ET VIGTIGT VALG
I DIT KØKKEN/BAD

Her finder du inspiration til smukke armaturer til både køkkenet og badeværelset. Vi har samlet et stort udvalg af armaturer i forskellige varianter, overfalder og farver fra populære producenter, så du kan finde det rette armatur til din vask. Uanset om du er til et armatur i messing, sort, hvid eller kobber, finder du det i vores store sortiment.

Når du skal vælge armatur til køkken og bad, handler det ikke kun om udseendet, men også i høj grad om funktionalitet. Ønsker du et berøringsfrit armatur, et væghængt armatur eller et armatur med udtræk? Du finder selvfølgelig også Quooker – den originale kogende vandhane – hos os. Et smukt armatur med masser af funktionelle og uundværlige egenskaber til dit nye køkken. 

Kig rundt og bliv inspireret af mulighederne og kom ned i Svane-butikken, hvor vi kan guide dig og vise dig mulighederne live.

Du kan også se endnu flere muligheder til dit nye køkken- eller badarmatur i vores INTERIØR BOOK, hvor vores sortiment er inddelt efter samarbejdspartnere.

 

QUOOKER – VANDHANEN MED OP TIL FEM SLAGS VAND

SE MERE HER

INSPIRATION TIL BADARMATURER

Armaturet er en vigtig del af indretningen i dit badeværelse. Du har fat i det mange gange om dagen i forbindelse med rutiner i rummet, og derfor skal funktionaliteten passe til dine behov. Desuden kan armaturet bruges til at sætte et personligt og markant præg i badeværelset – naturligvis i flot kombination med det et stilfuldt badeværelseselement fra Svane Køkkenet og den helt rigtige håndvask.

Se et inspirerende udvalg af armaturer i klassiske og moderne farver og overflader her. Kom ind i Svane-butikken for råd og vejledning om det rigtige armatur til dit badeværelse og lad os vise dig mulighederne.

SVANE LOOKBOOK
//FREMTIDENS KØKKENDESIGN

Se alle kataloger