Quooker
den originale
kogende vandhane

Med en Quooker får du en uvurderlig hjælper i dit køkken. Den originale kogende vandhane gør dagligdagen i køkkenet legende leg med kogende vand på få sekunder – så har du altid kogende vand lige ved hånden til teen, grøntsagerne eller rengøringen. 

Alle hanerne er udstyret med et separat børnesikret trykdrej til den kogende vandfunktion. 

Quooker – Mere end en vandhane

Armaturet fra Quooker findes i forskellige varianter og materialer, så din praktiske vandhane også passer til stilen i dit køkken. Med Quooker Flex får du en fleksibel udtræksslange, der gør det muligt at nå rundt i hele vasken, mens den populære Quooker Fusion findes i en rund og firkantet variant i alt fra krom til sort og messing. Hvis du tilføjer CUBE køleenheden til din Quooker, får du foruden kogende, varmt og koldt vand også afkølet filtreret vand og vand med brus – alt sammen i én og samme hane. Du slipper for miljøbelastende vand på flaske og løber aldrig mere tør for velsmagende, frisk danskvand i hjemmet. Det kalder vi praktisk luksus.

Kom ind og prøv Quooker – den kogende vandhane – i den nærmeste Svane-butik og hør mere om priser og funktioner. Du kan også besøge www.quooker.dk  og læse mere om, hvordan den praktiske vandhane gør din hverdag i køkkenet meget nemmere.