Vælg de rigtige skuffer til dit Svane Køkken

Køkkenskuffer er ikke det mest æstestike i køkkenet, men de er en nødvendighed, da de giver en mere effektiv udnyttelse af skabet. Årsagen er, at du slipper for at flytte rundt på genstande eller køkkenredskaber, når du skal have fat i det bagerste. Det skaber et bedre flow i din arbejdsgang og giver mulighed for en indretning, der er skræddersyet omkring dine behov.

Hos Svane Køkkenet designer vi køkkener til dem, der forventer lidt mere. Derfor bruger vi også tid på at finde den helt rigtige skuffeindretning, som er prikken over i'et, når vi snakker valg af køkkenskuffer.

SE DE MANGE SKUFFETYPER OG INDRETNINGSMULIGHEDER I VORES INTERIORBOOK

I vores Interiorbook finder du en oversigt over det store udvalg af skuffetyper og indretningsmuligheder, som vi tilbyder. Det er ikke bare et køkken med et Svane Køkken, så vi tilbyder manage specialskabe og specialløsninger til dit køkken, så du får helt som du ønsker det.

SE MERE

BLIV INSPIRERET AF DE MANGE MULIGHEDER

FLEKSIBEL INDRETNING AF DINE KØKKENSKUFFER MED AMBIA LINE

Ambia Line er et flexibelt system, bygget op af flere moduler, så du kan indrette skuffen til dine individuelle behov. Skulle behovet ændres i løbet af årene, så kan du tilkøbe nye elementer tul dine skuffer.

Ambia Line kan anvendes i Lux skuffer, Antaro skuffer og Legrabox skuffer.

SE MERE I VORES INTERIORBOOK

LEGRABOX

Svane Køkkenet tilbyder den smarte Legrabox-skuffe, som giver fuld udnyttelse af hele skuffen. Legrabox har høje, lukkede skuffesider, som giver større anvendelighed og mulighed for at fylde skuffen helt ud. Den smalle skuffeside er lodret både udvendigt og indvendigt, så du får fuld udnyttelse af hele skuffens flade. Legrabox fås med hvide eller sorte skuffer – begge leveres med hvide skuffebunde. Med Legrabox får du en skuffe, som har et stramt udtryk, der fuldender oplevelsen i dit køkken.

SE MERE I VORES INTERIORBOOK

INDSATSE HOLDER ORDEN I DINE SKUFFER

Indsatsene findes som bestik-, storrums-, kniv-, krydderi­ og sommer­lier-indsatse. Alle indsatse udnytter vores skuffedybder på 50 og 55 cm fuldt ud. Indsatsene findes til skuffebredder pa 40, 50 og 60 cm, men rummer naturligvis også mulighed for kombinationer til de bredere skuffer. Du har mulighed for at mixe og indrette dine skuffer nøjagtig efter dine ønsker og behov. Hos Svane Køkkenet tilbyder vi indsatse i både træ og plastik.

SE MERE I VORES INTERIORBOOK

OPLEV VORES PASSION FOR DESIGN

FIND BUTIK