DANSK DESIGN & DANSK PRODUKTION

VASKE INSPIRATION
ET VIGTIGT VALG
I DIT KØKKEN/BAD

Det er fristende at vælge vask med øjnene, men før du træffer et valg, er det smart at gennemtænke dine rutiner omkring den. Er det perfekt med en stor vask eller er der behov for 2 kummer? Er du til den markante sorte vask eller den klassiske hvide afhængig af dit bordpladevalg? Det er naturligvis vigtigt, at du vælger en vask, der passer godt til hverdagen og køkkenet.

Vi har samlet inspiration til forskellige varianter, overflader og farver – kig rundt her og kom ned i Svane butikken, hvor vi kan guide dig og vise dig mulighederne live.
Endnu en mulighed er at se vores INTERIØR BOOK, hvor vores vaske sortiment er vist – inddelt efter samarbejdspartner. Se Svane Interiørbook her...

Inspiration til Bad vaske

Noget af det bedste ved at skulle have nyt bad er, at man selv kan bestemme udtrykket. Og sådan er det selvfølgelig også med vasken, der er helt central for både udseende og funktion på badeværelset.

 

Vi har samlet lidt inspiration, der sætter dig i stand til at forme badeværelset helt i takt med dine drømme. Kig rundt her og kom ned i Svane butikken, hvor vi kan guide dig og vise dig mulighederne live.