Coretop bordplade
/ solid surface
/ lækkert udtryk

Coretop / Solid surface er med sin silkebløde, ensartede overflade den helt rigtige bordplade til det stilrene køkken – enten i sort nisteret, som en kontrast til hvide elementer uden greb, eller i hvid som en understregning af enkeltheden. 

Bordpladen i Coretop er praktisk til både køkken, bryggers og badeværelse og har lang levetid. Vi producerer alle Coretop bordplader på egen bordpladefabrik.

Se de forskellige typer her og læs mere nedenfor.

RÅD OG VEJLEDNING OM CORETOP

Den daglige rengøring klares nemt med flydende opvaskemiddel og en fugtig klud. Pletter fjernes med almindelige rengøringsmidler og en opvredet klud. Er der behov for yderligere rengøring og pleje kan vejledning for pletfjernelse anvendes. 

Det anbefales ikke at stille emner med høj varme direkte på bordpladen. Brug derfor altid en bordskåner hvor det er muligt, så du undgår synlige spor af varmepåvirkning og mindre ridser i overfladen. Solid surface plader kan holde i mange år når de vedligeholdes rigtigt.

EGENSKABER FOR CORETOP

Når dit nye køkken skal være noget særligt, og bordpladen skal være kronjuvelen, så er Coretop et oplagt valg. Coretop - også kendt som Getacore eller Solid Surface - er med sin silkefine, ensartede overflade en flot løsning i det stilfulde, minimalistiske køkken – enten i sort nisteret som en skarp kontrast til hvide, grebsløse elementer eller i hvid til at understrege enkeltheden.

Coretop er et komposit materiale med helt unikke egenskaber. Bestanddelene er akryl og bauxit, hvilket giver høj holdbarhed, stor slidstyrke og er behagelig at røre ved. Coretop kan laves med stort set usynlige samlinger, både som vinkelsamlinger, længdesamlinger eller smigsamlinger til broløsninger. Vasken har typisk en bund i rustfrit stål.

Coretop er et slidstærkt materiale og har en varm og behagelig overflade, som tåler påvirkning fra alle almindelige husholdningsprodukter i dit køkken, og hvor farve fra rødvin, kaffe, the, gulerod, rødbede, hindbær og honning kan fjernes med en blød klud selv efter 24 timers påvirkning. Det homogene, porefrie materiale afviser fugt, smuds og bakterier og er nemt at rengøre med rent vand og en klud.

Coretop er et materiale, som er stærkt modstandsdygtig ikke nødvendigvis kræver vedligeholdelse efter montering, selvom der opstår små ridser i overfladen, da dette giver pladen et patineret udtryk, men ved en polering kan pladen igen fremstå som ny igen og igen. Daglig rengøring er således enkelt og lige til. CoreTop er desuden gennemfarvet med de forskellige farvepigmenter, så farver og mønster ikke blegner eller slides af.

Viste du at:

Den korrekte betegnelse for denne type plade er Solid Surface. Materialet markedsføres under forskellige varenavne så som: Coretop, Corian, HI-MAC, Geta-Core, og produceres i lande som USA, Ireland, Korea, Kina, Tyskland – med andre ord i en lang række lande. 

Der fremstilles billige udgaver af solid Surface bordplader, hvor disse er polyesterbaseret. Disse polyester-produkter har ikke samme gode egenskaber som solid surface, hvor pladerne er akryl- og bauxit-baserede og holdbarheden er væsentligt større.

Se andre
bordpladetyper

Oversigt over bordplader