Stålbordplade
/ råt og cool

Er du til et cool, enkelt og rå udtryk i dit køkken, er en rustfri stålbordplade måske en løsning for dig. Det kolde stål er et klassisk og usædvanligt slidstærkt materiale og med den rette vedligeholdelse kan en massiv stålbordplade holde i mange år. Kom ind i butikken og få rådgivning om denne type bordplade, som både er klassisk og et usædvanligt stærkt materiale, der kan tåle høj varme fra gryder og høje temperaturer uden at tage skade, hvilket giver flere fordele.

RÅD OG VEJLEDNING OM RUSTFRI STÅL

Til daglig rengøring tøres den rustfri stålbordplade over med en opvredet klud, hvorefter der efterpoleres med en tør klud for at undgå kalkaflejringer. Med jævne mellemrum (hver 14. dag) bør pladen be­hand­les med et specialprodukt, som er beregnet til at rengøre og beskytte stålbordplader.

Herved lægges en hinde på bordpla­den. Der efterpoleres igen med en tør, blød klud. På den måde får du en slidstærk køkkenbordplade som er flot, ensartet og med en overflade som er hygiejnisk og klar til brug. Stål-bordplader er generelt nemme at rengøre i forhold til andre overflader.

 

Se andre
bordpladetyper

Oversigt over bordplader