Stenbordplade
/ smukt og hårdt

Hos Svane Køkkenet kan vi tilbyde et bredt udvalg i smukke, naturlige og praktiske granit og silestone bordplader. En stenbordplade er det bedste fra naturen og næsten uforgængelig i modsætning til mange organiske materialer. Vi samarbejder med de bedste leverandører på markedet.

Hør mere om mulighederne for en bordplade i sten til dit køkken i en af vores mange butikker i hele Danmark. Se de forskellige typer granit-bordplade her og læs mere nedenfor.

RÅD OG VEJLEDNING OM komposit-, keramik og stenbordplader

Der er livstidsgaranti på varmebestandighed for pladerne i Dansk granit, Lava og Keramik. Det er muligt at GODKENDE råpladen inden produktionsstart hos vores producent på fabrikken i Vejle.

Daglig rengøring og vedligeholdelse af overflader: Alle natursten skal have en imprægnering inden ibrugtagning - dermed opnås en større modstandsdygtighed mod skidt, pletter og snavs.

Imprægnerings- samt rengøringsprodukter medfølger som udgangspunkt ved leveringen af din nye bordplade. Komposit samt keramik skal IKKE imprægneres inden ibrugtagning - kun rengøres af de medfølgende produkter. En bordplade i sten er unik og fremstilles til dig efter grundigt opmåling, udskæring og polering.

Se andre
bordpladetyper

Oversigt over bordplader